Egyes szolgáltatásai már most is azok, és a válság miatt tovább romolhat a helyzet.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tsabeeka
szerintem az "alapvető élelmiszerek" mintájára értelmezhető "alapvető szolgáltatások" ingyenesek maradnak. tehát a mail, a gdocs meg a naptár. ha ezeket fizetőssé tennék (főleg az elsőt), akkor elég rövid ideig nőnének csak a bevételeik. amúgy meg a jelenlegi bevételeik nagy része is abból van, hogy csomó felhasználónak ismerik a felhasználói szokásait. ezt meg nem hiszem, h megérné feladni, pénzügyileg sem.
Koronix
szerintem prémium szolgáltatásokért nyugodtan kérhetnek pénzt. a flickr-nek is van alap és pro verziója. ha tetszik és többet akarsz, fizess.
adsl70
1,) nem kell a gamailnak 10Gb lenni
2,) reszemrol nyugodtan pakolhat reklamot alevelek es egyebb szolgaltatasok moge vagy melle. "Nincs ingyen ebed..." engem nem zavaernak areklamok, sot neha a legjobb dolgokrol onnan lehet ertesulni. Akit igen annak
maone.net/
addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/722
tsabeeka
@Koronix: például a calendar sms-értesítéső cuccáért
Tcat
Teljesen egyetértek. Az alap, legszélesebb körben használt szolgáltatások úgyis maradnak ingyenesek, esetéleg 1-2 prémium "fíícsörjük" illetve a prémium szolgáltatások meg $$. nem látok kivetnivalót benne.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.