Sosem látott szoros meccs lett Budapesten Karácsony vezetésével, de még nincs vége, újraszámolás jön. 

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
RonaGyuri
@balos: Az „újra-számlálás”-rúl

az alábbiak lényegében megegyeznek a 22év előtti botrány kapcsán a TV-Hitadónak általam elmondottakkal

Tarkós Istvánnal adtunk interjút (ő polgármesterként én SzSzB elnökként) akkor mondtam el, pár nappal korábban választási szakértőként az OVB néhány tagjával folytatott szakmai csevejben is ezt mondtam.
Milyen alapon, milyen forrásból gondolják úgy, hogy újra kellene számolni? Mint kiderült zömmel azt mesélik. Nos ezt csak olyanok „mesélhetnék”, akik jelen voltak, azaz az SzSzB-k tagjai!
Csakhogy ők akkor és ott nem találtak ilyen jelenségeket! Csak utólag úgy tűnik nekik. A helyszínen nem csak nem emeltek kifogást, nem is lett volna rá okuk hiszen ők is megszámolták
Sőt aláírásaikkal hitelesítették, hogy minden rendben volt! =))
Ami pedig az érvénytelen szavazatokat illeti; minden tételről a bizottság tagjai szavaztak és aláírásukkal hitelesítették, és a lapokra rá kell írni, hogy miért érvénytelen!! =))
rücsü41
Bár szakmailag jó jelölt volt Vitézi Dávid, de ha tárgyilagosan értékeli amit elért, el kellene ismernie, hogy a FIDESZ támogatása nélkül meg sem közelítette volna Karácsony Gergelyt, mert a közvélemény kutatások szerint is csak akkor lett esélye amikor Sz.Andrea vissza lépett és a fideszes szavazók, mint jó tanulók szót fogadtak a vezetők felhívásának és a voksukat Vitézire adták!Ezt Orbán is bevalotta amikor megpróbálta értékelni a FIDESZ sikereit a választáson, azt mondta hogy Alexndra jó tanácsot adott amikor visszalépett és arra kérte hogy szavazzanak Vitézire,és én megfogadtam!Egyébként a mi Viktorunk úgy forgatja ki a valóságot ahogy csak akarja!Neki mindegy, hogy egy szál szavazóval sem szavaztak a pártjára többen mint az előző választáson, és hogy többször annyi pénzből sem tudta növelni, csak csökkenteni a EP-be küldött képviselői számát, de azért győzelemről beszélt, Brüsszel elfoglalásáról álmodozik, és azt szeretné ha a magyar választók is ebben a hitben ringatnák magukat.Ez az ember egyszerűen nem ismeri fel pártja és az országa helyzetét. Budapestet nem tudta elfoglalni, pedig trükkök százait vetették be a narancsos fiúk, nem hogy Brüsszelt!Még a műveltségét sikeresen takargató Bayer Zsolt is jobban megtudta ítélni a helyzetet mert előre látta Karácsony igen szűk győzelmét, s ezért talán tőle kellene a Kedves Vezetőnek tanácsokat kérni és jósoltatni a jövőről.Aki azért hogy Brüsszelt elfoglalja nem utcai harcosokkal kellene a város ellen küzdeni, hanem szellemi vezetőkkel , igazi politikusokkal , de Neked Viktor sajnos most csak talpnyalóid vannak , akiknek se ismereteik sem pedig gyakorlatuk nincs ,akik csak a pénzt veszik fel, de semmire nem jók!"Dajcs Tomival" akarsz Te ott győzelmet aratni?Nagyon rossz elképzelés! Viktor !Vedd észre kontra produktív lettél!
rücsü41
A FIDESZ , aki csak támogatta Vitézit, most beveti a Barba trükköt, és a több mint 20 ezer érvénytelen szavaztra, amit a választáson százszor már átvizsgáltak most azt mondják majd ,hogy érvényes volt.Ám ez így nem elég, mert még azt is kell mondani, hogy azok között legalább több százzal volt olyan amelyik Vitézire szólt!Gondolom, hogy Karácsonyra szavazók párjából is lesz ott aki ellenőrzi a döntéseket!Én semmiféle változást nem várok, és szerintem Vitézi úri emberhez méltón elismeri a vereségét.Őt viszont be kellene vonni a főpolgármesteri hivatal munkájába!
JAJMÁR
Ilyen szoros eredmény esetén nem furcsa, ha újraszámoltata,de oda kell küldeni az ellenőröket. ( Még az is előfordulhat, hogy nő az előny!)
Pusztai
„Brutális tehertétel az ellenzéken Gyurcsány”
– Karácsony eredményvárójáról jelentkezünk"
balos
@RonaGyuri: Ebben a disznóólban a törvény olyan,mint a pálinka minél erősebb annál nagyobbat lehet hányni tőle!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.