Az idetelepülő cégek szerint hazánk nem tudja biztosítani az energiaigényüket. Azért építenek majd be minden felhasználható területet, hogy itt maguk állítsák elő a szükséges, nagy mennyiségű áramot. Az idetelepülő cégek szerint hazánk nem tudja biztosítani az energiaigényüket. Azért építenek majd be minden felhasználható területet, hogy itt maguk állítsák elő a szükséges, nagy mennyiségű áramot.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Proktor
Olvasom, hogy rohamosan megy fel a zöldség és gyümölcs ára. Mit csinál egy hagyományosan mezőgazdasági ország vezetője? Kihagyja az ebben rejlő lehetőséget, felszántja a mezőgazdasági területeket és beveti akkumulátor gyárakkal!
N-o-o-o-rmális?
RonaGyuri
Persze vannak itt jó kérdések

a VSquare friss hírlevelére hivatkozva elterjedt a híre annak, hogy: „Hatalmas kínai naperőművek épülnek majd Magyarországon az ide települő akkugyárakhoz”

Nos az csak egy gond, hogy a hivatkozott portálon én nem találtam ilyet, sőt a telex.hu hypelinkje egy nagyon más – na jó nem annyira az is Orbánról szól – cikkre mutat.
Ráadásul nem magyaráztatik meg, hogy
ez a 900 milliárd forintnyi beruházást végül ki fizeti?
ahogy az sem, hogyan viszonyul ez a Paks-II-höz és orosz-elvtársaik elgondolásaihoz???
Pálinkás Pál
nem izgulni...,kormányváltás után elkobozni a kinai érdekeltségeket, aztán a fidkányok boyolják le a veszteséget a kínai elvtársakkal...
RonaGyuri
@Pálinkás Pál: ebben tévedsz: ők lenyúlják mi meg fizetjük!! =))
Pálinkás Pál
@RonaGyuri: majd a kínaiak elintéznék...
percsi
Ezek vannak, ha az országot jüan és rubel jobboldal irányítja!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok