A Lifehacker egy új, elég szigorú kommentpolitikát vezetett be. Az alábbi esetek mindegyikéért automatikusan a felhasználó kitiltása (nem csupán a hozzászólás moderálása!) jár.

Feltöltő: tsabeeka
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Koronix
nagyon helyes, rendszeresíteni lehetne jó pár helyen.
Waqtik
Tapasztalatom szerint már hazánkban is a kémelhárítókkal azonos eszközöket alkalmaznak egyes moderátorok .Minden fórum minden hozzászólója percek alatt megtalálható . Mi lesz itt ha a kötéllel fenyegetődzők tényleg hatalomra jutnak ?
menasagh
@Waqtik: :) gondolod az azért lesz, mert nem moderálták a szövegit....:))))
tsabeeka
@Waqtik: nem akarlak megbántani, de szerintem a tudatlanság mondat veled ilyet. meglepődnél, hogy milyen teljesen egyszerű eszközökkel milyen sokat lehet megtudni 1-1 kommentelőről. nem kell semmiféle titkosszolgálati módszer, csupán logika meg technikai tudás. úgyhogy sztem kicsit megnyugodhatsz :) másrészt a webes közösségi terek jelentős része sehogy sem függ a politikáról - szerencsére.
Zsoltika
@Waqtik: már hiányzott a kötelezés, de meglepő, hogy épp ennél a témánál bukkan fel :D
kik is a kötéllel "fenyegetődzők"? mesélj már!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.