A kisgéphajót irányító sértett és egy női utas azonnal életét vesztette, egy másik utas súlyos sérüléseket szenvedett, de partra tudott úszni. A motorcsónak többi utasát még keresik.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Clavigo
@Pusztai: Ha a hajó alá került valamelyik eltünt,,,van - volt esélye arra ,hogy hátul a csiga ( propeller ) " feldolgozza "...pár darabra...Onnantól már nagyon nehéz megtalálni az " alkatrészeket "..,,plusz azonosítani bármit is..
Pusztai
@Clavigo: arra is gondoltam, de 5 test az többszáz kiló, nem tünhet el nyomtalanul.
Pusztai
és:

"Az MS Heidelberg hajó Komárom felé haladt május 18-án este, ugyanekkor érkezett szemből a motorcsónak, rajta hét utas és az eddigi adatok szerint az ittas vezető, aki

„a folyó teljes szélességét kihasználva, indokolatlan irányváltoztatásokkal irányította”.
A szállodahajó automata vezérléssel haladt, amikor a sértett a jobb parttól irányt váltott kisgéphajójával, és egyenesen a szállodahajó felé kormányzott. Amikor a szállodahajó orrához érkezett, hirtelen jobbra kormányzott, de az ütközést már nem tudta elkerülni, és nagy sebességgel nekiment a hajónak. Az elsődleges adatok alapján a motorcsónakot és utasait az MS Heidelberg maga alá gyűrte."
444.
Giovanni Alba
Könnyen lehet egy halottat rágalmazni, nem tud se védekezni, se visszavágni. Vajon a törvényszék mire alapozza véleményét?
Ezt súgták a habok? "Feltehetően ittas volt". És ha mégsem? Pillanatnyi szédüléses rosszullét elképzelhetetlen?
Vannak talán szemtanúk, akik látták a matrózkocsmában dajdajozni?
csak úgy....
a veröceiek olyanok mint régen a rátótiak...,ha kicsi isznak akkor mindenkit föllöknének...
Clavigo
@Pusztai: 5 holttest biztos hogy ... Kettőt viszont " feldarálhat "...,, Mivel két főgépe van,- 2 csigával...Ez csak tipp,,mert ezt talán egy gép is elviszi... Na mindegy..,2 géppel-2
csigával van esély 2 eltüntet " feldarabolni ".. Ott azért már sok véletlennek is kell lennie.. .. De mind az ötöt biztos ,hogy nem...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.