A Symantec internetes biztonságtechnikai elemzői egy új veszélyre figyelmeztetik a felhasználókat: a szakemberek egy trójai alkalmazás forráskódjára bukkantak, amely a Skype felhasználók VoIP beszélgetéseit rögzíti, majd a kiszemelt áldozat gépén tárolja egy későbbi továbbküldésig.

Forrás: iPon
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
zsuzsu
Na aki az én beszélgetésemre kíváncsi ,arra én is kíváncsi lennék:)
menasagh
Ha jók az információim, akkor a Skype egy olyan rendszer amely nem központi működtetésű,, hanem az adott beszélők számítógépeik által működik, vagyis bárki lehallgatható.
Vera1944
Zsuzsu
Én az unokámmal szoktam beszélni, úgyhogy a Skype nyugodtan rászállhat a beszélgetésünkre. Egyébként ha igy van, rothadtul aljas dolognak tartom.
zsuzsu
és ha ez így van micsoda lehetőség pl a magánnyomozóknak,megtudni mikor kivel ,mit beszélt akárki férje felesége.Hát én ilyen földhöz ragadt vagyok, nem gondolnám hogy a mi beszélgetésünkre a nagy bűnözők vagy a nagy bűnüldöző szervek is kíváncsiak lennének Szóval nem aggódom..
Vera1944
Lassan egy jót fin...ni sem lehet, hogy valakik ne szerezzenek róla tudomást?
menasagh
@Vera1944: Fingjál nyugodtan, és ha valaki elégedetlenkedik legalább megtudod, hogy ki szaglászott .....:))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.