Örök nyugalomra helyezték a verőei hajótragédia szerelmespárját, akiket bár nem egymás mellé temettek, de – a család döntése szerint – együtt lehenek a sírban is.

Az egész országot megrázta a néhány hete történt tragikus hajóbaleset, melynek során egy motorcsónak ütközött egy szállodahajónak. A motorcsónak nyolc utasa közül heten életüket vesztették, köztük egy szerelmespár is. 

Szívszaggató – A verőcei hajóbaleset szerelmespárjáról így döntött a család: legyenek együtt a sírban is

Fotó: MTI/Lakatos Péter

A két család úgy döntött, hogy a gyerekek legyenek együtt a sírban is, még ha csak így is. Így Bogi koporsójába Marci néhány ruháját is betettük, Marcit pedig Bogi ruháival együtt temették el

mondta a Blikknek a lány édesanyja.

Melinda a temetés előtt meglátogatott egy halottlátót is, aki azt közölte vele: lánya azt kéri a túlvilágról, tegyék mellé azt a fotót, amin a szerelmével közösen szerepel és azt a gipszangyalkát is, amit még nagymamájától kapott.

Ennek a kis szobornak a létezéséről rajtunk kívül senki nem tudott

– mondta elborzadva Melinda, aki ezek után természetesen teljesítette Bogi síron túli kérését.

Forrás: Blikk.hu

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Levendula
Halottlátó... aki nagyon jól megél a kiszolgáltatott gyászolókból.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Levendula
Halottlátó... aki nagyon jól megél a kiszolgáltatott gyászolókból.
DR PRÉDlKÁTOR
www.youtube.com/watch?v=xSRmq88YRDo&ab_channel=f%C3%B3kuszcsoport

"...Én tegnap részt vettem egy online előadásán, csak úgy kíváncsiságból.

Hát hogy ez mekkora egy csaló, kókler... Természetesen minden második halott bablevest, vagy süteményt szeretne csináltatni az itt maradt élő rokonával, az elhunyt tuti mindig szőke nő volt, még ha nem is emlékszik a hozzátartozó, és még sorolhatnám a sok hülyeséget amit a hozzátartozók el is hisznek. Van mellette egy énekes szép fiú is, akivel közösen csinálják a bizniszt. A halott dalt küld az itt maradtnak, és természetesen az énekes "fijjjú" azt rögtön interpretálja. Tombolaszámot kaptunk, és akinek kihúzta a számát annak a halott hozzátartozója rögtön megjelent, mintha sorban állnának odafenn, hogy ki jön. Tiszta nevetséges. Engem szinte legutoljára húzott ki, és azt mondta, hogy az én apukám, akiről meséltem elötte, azt sajnálja hogy nem ásta fel a kertet. Gondoltam magamban mekkora hülyeség 50 éves vagyok ,és soha nem volt kertünk. Ezt mondtam is. Erre megkérdezte, hogy a 72 éves apukám kertes házban nőtt-e fel. Mondom igen. Akkor igen!-mondta, hogy megvan. Ennyi. Már meg is találtuk. Ezzel lezárta. Soha életében ilyen dolgokról nem is beszélt, fél éve halt meg és mihelyst sikerül velem beszélni ezt emlegeti nekem??? Na erre elöntötte a szar az agyam, és megkérdeztem tőle, hogy kérdezze meg miért nem tudott soha leszokni a dohányzásról? Válasz:- Mert ebben találta meg az örömét.

Akkor elmondom, hogy az apu több mint 30 éve nem dohányzott már. Na ekkor megköszöntem és kiléptem. Ez a nő egy akkora csaló, szélhámos, hogy a föld ilyet nem látott. Kihasználja a gyászolók szomorúságát, fájdalmát, és a sok hiszékeny ember meg vakon követi. Még hogy megrázta az áram és azóta tud a halottal kommunikálni. Szépen felépített hazugság az egész amiből óriásit kaszál. Remélem egyszer felébrednek az emberek..."
szegfue
@DR PRÉDlKÁTOR: Hát ez óriásiiii!
Szegény Dzsoni és Árnika
Mielőtt szívtelennek tartanának sokan, előre szeretném bocsájtani, hogy már kétszer meghaltam - vagy legalábbis vesztettem el a tudatomat abban a hitben, hogy meghalok.(és mindkét esetben jó volt! - ez nem a reklám helye!)
Baker, közben elfelejtettem, mit akartam írni hogyishívjákként...
Ez a demencia első vagy utolsó jele?

Hallgassunk zenét: www.youtube.com/watch?v=Z4ClrFos7sc

ídesanyám, hagyd a szennyest másra, engem vigyél fel a padlásra - tudod, ahol a nagy kékség, ahol egyszerűen szabadon szépen...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.