A TISZA Párt alelnöke nem hagyta szó nélkül a csütörtöki kormányinfón elhangzottakat, most a tagdíjtartozásra adott választ. Magyar Péter újabb posztban üzent Gulyás Gergelynek. Először arra reagált, hogy a kormányinfón a Miniszterelnökséget vezető miniszter azt mondta, hogy elképzelhetetlennek tartja, hogy az Európai Parlamentben egy frakcióba üljön a TISZA Párt és a KDNP. „Ez a helyzet kétféleképpen állhat elő, nem veszik fel a Tisza pártot vagy kilép a KDNP. Harmadik megoldás nincsen.” A TISZA Párt politikusagyorsan reagált is erre, azt írta: „Kedves Gulyás Gergő, a TISZA Párt a magyar emberekért fog dolgozni itthon és Brüsszelben is. Kedves Gergő, nem kell félni, nem fog fájni".

Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Touché!
Magyar Péter visszaszólt Gulyás Gergelynek, arra reagált, hogy a kormányinfón a Miniszterelnökséget vezető miniszter bunkóskodott

Gulyás egy másik témát is felhozott. Már korábban is többször elhangzott, hogy Magyar Péter még mindig tartozik a Fidesznek a tagdíjával, ezt most a miniszter megismételte. Erre a TISZA Párt politikusa a közösségi oldalán egy alkut ajánlott:
"Gulyás Gergő ma azt mondta a kormányinfón, hogy tartozom 47 ezer forint tagdíjjal a Fidesznek.
Gergő, kössünk egy megállapodást! Te elküldöd az állampárt számlaszámát, én átutalom a 47 ezer forintot, te meg szólsz a Családnak, hogy utalják vissza az államkasszába azt a pár ezer milliárd forintot, amit lenyúltak a magyar adófizetőktől. Áll az alku?” !!! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Géza
@Szegény Dzsoni és Árnika: Kicsit hülye vagy néha, de azt nézem, mit írsz. Van ami korrekt.
KisTehen
@csak úgy...: nem hiszel szarházinak, te agyhalott német
KisTehen
@csak úgy...: én beléd helyezem a tököm
KisTehen
@Peller Anikó: te vagy balfasz, mert benyaltad ner péter kamuját b+
balos
@Szegény Dzsoni és Árnika: A kettő persze ég és föld!A fideSSes buzi az "jó buzi",de a DK legalább nem vitte a földet ki alólad!
balos
@csak úgy...: Imádom,mikor valaki a csavart szögnek látja!Nekem elég annyi,ha magamat értem!Mást nem kérhetek rá,hogy elfogadja azt amit én ezek miatt a gecik miatt átéltem!Tudod nekem van EGY 102 éves koncentrációs tábort megjárt BARÁRNŐM ÉS fogadott Anyám!AMIT tőle tanultam azt mindenkinek hallania és értenie kellene,de ez utópia!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.