Bejelentette első androidos okostelefonját a Motorola. Az amerikai mobilgyártó már korábban jelezte, a Google Linux-alapú platformjára fogja építeni kínálatát, idén másfél tucat androidos mobillal jelentkezik, amelyek közül az első a Cliq.

Forrás: HWSW
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

symboltech
Nagyon kár, hogy ezek a mostanában terjedő "platformok" nem a fejlesztéshez képeznek alapot. Sokkal inkább olyan szolgáltatás gyűjtemények, amelyek a szórakozás élményét nyújtják.

Hasonló a dolog ahhoz, ami az autógyártásban folyik. Terveznek ugyan jó technológiákat, mert kötelező (ütközésvédelem, stabilitás, stb.), de egyre inkább az élmények irányába mozdulnak el. Emociókat ébresztenek. Ez nem autógyártás, ez szórakozási eszköz gyártás, amivel mellékesen a gyalognál gyorsabban lehet eljutni messzire.

Hol vannak már azok a platformok a telefon szolgáltatásaihoz engednek hozzáférni ahelyett, hogy a facebook, twitter, googlemap szolgáltatásokhoz nyújtanának felületet???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.