"Folytassa, mister! " – címmel szurkolói demonstrációt tartanak Budapesten Marco Rossi mellett. A szövetségi kapitány nagyon bizonytalan nyilatkozatokat tett. 

Az Eb-búcsú után bizonytalanná vált a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányának, Marco Rossinak a jövője, ami a szurkolókból heves reakciókat váltott ki, és az olasz szakember esetleges lemondása miatt tüntetést szerveztek – írja az Origo. 

Miután biztossá vált, hogy a magyar labdarúgó-válogatott nem jut tovább a németországi labdarúgó Európa-bajnokság egyenes kieséses szakaszába, Marco Rossi szövetségi kapitány csalódottan nyilatkozott a sajtó képviselőinek. Rossi stresszesen értékelte a Eb-n történteket, és nem volt egyértelmű a jövőjét illetően, ugyanis úgy búcsúzott el a csapattól, hogy nem biztos abban, hogy szeptemberben közösen folytatják.

Bajban Marco Rossi, segítségre szorul? – Ez kell, hogy ő maradjon a válogatott edzője

Marco Rossi zseniális edző   Fotó: MTI/Illyés Tibor 

A sejtelmes nyilatkozat után mind a csapat tagjai, mind pedig a szurkolók részéről heves tiltakozások jelentek meg a nyilvánosságban. A  Rossi mellett kiálló drukkerek július 5-ére demonstrációt szerveztek, hogy ezáltal maradásra bírják a szövetségi kapitányt. A Facebookon létrehozott esemény a "Folytassa, mister! – szurkoló demonstráció Marco Rossi mellett" néven kerül megrendezésre péntek délután a Szabadság téri szurkolói zónánál.

Forrás: Origo

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Edzőmeccseken szárnyal a csapat, csak a tétmeccseken derül ki, hogy ez édes kevés a nemzetközi porondra.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
ma, 16:12 ☺ Utóirat : A Marco Rossi linket időközben az új AVH (szuverenitásvédelmi hatóság vagy a Goebbels Tóni hivatala) törölte.
Eladott Ország
Nemzeti Internet. Nem vagyok keresztapa én vagyok a Pintérsanya.
x.com/i/status/1783595759054594321
Eladott Ország
@simmering73: Ami magyarázhatná a 0:2-t. Állítólag a meccs előtt telefonon egy Feröer-szigeteki főállású villanyszerelővel konzultáltak a németek.
Lakatlan szigetek- Myagyarország 1: 0 ; A magyar futball legnagyobb baja hogy ellenfél is van a pályán! Ha ellenfél nem lenne akkor TALÁN sikerülne egy döntetlent kicsikarni!
x.com/csorike1520/status/1803674163665670425/photo/1
justhpeter
Ezek szerint Rossi a gyenge láncszem a csapatban. Nagyon valószínű, hogy ő azért nem játszhat, mert csak javítana a csapaton.
Pedig csak arról volt szó, hogy a hosszú bajnokságok után nem tudtam még egyszer felpörögni és már agyilag is szabadságra mentek.
jesz
Ez meddig hülyíti a népet? Főleg Orbánt, mert ő ragaszkodik hozzá
balos
Remélem a tüntetés után az utca köveket vissza helyezik az őket megillető helyükre!A rossi-nit pedig az o-perában fogják előadni kísérővel!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.