Az Ózd mellett lévő Farkaslyuk községben az elmúlt hétvégén a Jobbik lakossági fórumot tartott, Kisgergely András ismertette a párt programját. A rendezvényre közel százan voltak kíváncsiak, köztük harminc-negyven roma lakos is. Vajon hogyan fogadták a Jobbik elképzeléseit, egyáltalán, miért jöttek el? Néhányan, nevük elhallgatását kérve, nyilatkoztak a hvg.hu-nak hvg.hu: Milyen tapasztalatokkal távoztak a Jobbik farkaslyuki fórumáról?

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: barew7
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
csikknorisz
Ez beszaras:) Persze, a falusi ciganyok ertenek is egy ilyen kerdest, es pont igy valaszolnak ra:)
bigyibogyo
@csikknorisz: Én is ezen röhögtem. Felé írhatták volna, hogy fizetett politikai hirdetés..

videa.hu/videok/vicces/hardcore-valasztopolgar-idiota-politika-valsztas-7ZZRZB6nUnyK9dwa
ez hihetőbb :)
safi
@bigyibogyo: @csikknorisz: Azért nekem vicces, hogy pont Ti feltételezitek, hogy nincsenek olyan romák, akik megérthetik egy fórumon elhangzottakat, sőt utána még a kérdéseket is. Egyszerű dolgok voltak, gyerek, börtön, munka, miért ne érthették volna?
kiscserkész
@safi: Talán csak annyit fűznék a hozzászólásodhoz, amivel egyetértek, hogy az általad megszólítottaknak is nagy felelőssége van a cigányság ide jutásáé. Sokan élnek jól az ő nyomorúságukból Pl. kamatos pénz, konditerem stb.
gyulabors
Igazán cinkes bagázs a Jobbik! Bizony, az a Jobbik, amelyik párt, szerény véleményem szerint, kimeríti a fajelméletre vonatkozó politikát. Igaz, gázkamrákba senkit nem tudnak behajtani, még jó, hogy ez nem rajtuk múlik!
Figyeljük már ezt meg közelebbről, mit jelent az, hogy magukfajták, no meg a magunkfajták?
NÁLAM NEM MÁS A JOBBIK, MINT EGY NAGYON CIKI, ÚJNYILAS BAGÁZS! Vona és csapata mikor fogja ezt egyszer kicsomagolni nekünk, úgy, hogy azt mindenki tisztán megértse? Elmondom, hogy mikor lesz ilyen: a választások előtt tuti, hogy nem, de a parlamentben mást sem fogunk hallani tőlük, csak ezt a magunkfajták-magukfajták szöveget. Na, arra is kíváncsi vagyok, hogy a törvényalkotásban is, ebben a szellemiségben fognak melózni? Milyen tőrvények várhatók akkor?
Édes nagyon, hogy a bűnözést etnikai alapon határozzák meg, ergo, aki cigány az bűnöző, ilyen egyszerű a képlet. A szemükben minden baj forrása, a cigányok és a zsidók. Szerintetek mennyi időre lesz szükség ahhoz, hogy etnikai zavargások törjenek ki szerte az országban?
Az sem semmi, hogy néhány multinacionális cégnek székházát porig akarják rombolni, és annak a helyét sóval beszórni. Szerintetek ezekre mit fognak a multik lépni?
Na, és mi a hab a tortán, ha valaki ezt szóvá teszi? Akkor az egyből megkapja azt, hogy mocskos komcsi, aki csak azért ugat, mert az elszámoltatástól fél, vagyis innentől kezdve a szemükben, a Jobbikot kritizálók is bűnözök, akik mást sem tudnak, mint náci veszélyt ordibálni.
wounton
@gyulabors: "akik mást sem tudnak, mint náci veszélyt ordibálni"

Mint most te? ;)
kiscserkész
Nem is várható el a cigányokon élősködő vezetőktől, akik többet voltak bent, mint kint hogy egyet értsenek a jobbik programjával. Elég, ha azok kezdenek rájönni, akiket ezek a férgek eddig nyomorba tartottak.
inkvi
@gyulabors: Akkor ne jáccál azzal a cinkes kártyával, mert ráfizetsz!
bigyibogyo
@safi: Elfelejted, hoyg nekem aztán tök mindegy, hogy cigány vagy fehér. De! Elég összeszedetten. választékosan, intelligensen válaszoltak. Ez gondolom nem vita tárgya, egyet értünk (csak, hogy elkapassalak ;). de ha így van akkor tudja, hogy a cigányságnak összességében árt ezzel, így saját magának is. Szerinted eddig nem jut el agyban?
Nem kétséges, hogy köztük is van széthúzás, de szerintem aki annyira képben van még ha másképp is gondolja magában tartja.

@benhur: Fejtsd ki hogy juttattam Én idáig a cigányságot, mondjuk a konditeremmel? Vagy megint csak a szokásos tartalom nélküli üres fröcsögés?
Mikor valaki azt mondja, hogy Jobbikra szavaz megmutatlak neki téged és megmutatom a szent koronát, hogy ilyenekkel vállal közösséget. Fogynak is rendesen a szavazók :) 5 ember már biztos elpártolt.

@inkvi: Ejnye hova süllyedsz? Fenyegetőzöl?
beila32
Az a 30-40 cigány azértment oda mert a jobbik megvete öket 500-1000ft ért. Hát milyen kapányez ? A szélső jobboldal előb hasznothúz utána ki irtsa a cigányokat.
vinetu85
@beila32: Attól félsz, hogyha a Jobbik a cigányoknak is ad munkát akkor esetleg neked nem jut?
Vagy attól rettegsz jobban, hogy akkor neked is dolgozni kell?? ...
inkvi
@bigyibogyo: Nem fenyegetlek! Jobban szeretlek, mint a Farkaslyukit!
safi
@beila32: 500 Ft? Egy zacskó tésztáért is szavaztok.....Nálam, akinek ilyen rend van az agyában, mint a tiédből látszik, nem lenne szavazati joga. Annak se, aki 500 Ft-ért eladja a szavazatát. Annak se, aki 60 évnél fiatalabb és analfabéta. Nem tudom érted-e mire gondolok...Persze ez utópia.
anka
@beila32: - és gondolod, hogy igaz???? - szerintem nem! - mocskolodni mindig is fognak.....:(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.