Az Ózd mellett lévő Farkaslyuk községben az elmúlt hétvégén a Jobbik lakossági fórumot tartott, Kisgergely András ismertette a párt programját. A rendezvényre közel százan voltak kíváncsiak, köztük harminc-negyven roma lakos is. Vajon hogyan fogadták a Jobbik elképzeléseit, egyáltalán, miért jöttek el? Néhányan, nevük elhallgatását kérve, nyilatkoztak a hvg.hu-nak hvg.hu: Milyen tapasztalatokkal távoztak a Jobbik farkaslyuki fórumáról?

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: barew7
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
beila32
Az a 30-40 cigány azértment oda mert a jobbik megvete öket 500-1000ft ért. Hát milyen kapányez ? A szélső jobboldal előb hasznothúz utána ki irtsa a cigányokat.
vinetu85
@beila32: Attól félsz, hogyha a Jobbik a cigányoknak is ad munkát akkor esetleg neked nem jut?
Vagy attól rettegsz jobban, hogy akkor neked is dolgozni kell?? ...
inkvi
@bigyibogyo: Nem fenyegetlek! Jobban szeretlek, mint a Farkaslyukit!
safi
@beila32: 500 Ft? Egy zacskó tésztáért is szavaztok.....Nálam, akinek ilyen rend van az agyában, mint a tiédből látszik, nem lenne szavazati joga. Annak se, aki 500 Ft-ért eladja a szavazatát. Annak se, aki 60 évnél fiatalabb és analfabéta. Nem tudom érted-e mire gondolok...Persze ez utópia.
anka
@beila32: - és gondolod, hogy igaz???? - szerintem nem! - mocskolodni mindig is fognak.....:(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.