A Nemzeti Őrsereg felavatott tagjainak feladata Vaja, Petneháza és Benk polgárainak védelme – mondta Bodrog László, a szervezet főkapitánya

Forrás: Híradó.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bigyibogyo
@safi: Több van mint gondoltam, és kevesebb mint írtad

@csutak: definiáljuk a bűnözőt: nem tartja be a törvényeket. Ugye?

@Atomqkac: Mi az a saját jól felfogott érdekük?
Én azt látom, hoyg a szélsőjobb lázong egyet, és gyengítik a rendőrséget,. lázong még egyet és újra gyengítik a rendőrséget. Aztán mikor a rendőr már köszönni sem mer, hogy ne rúgják ki a szélső jobb létrehoz egy saját szervezetet.
Érdekes ez...
Igazából mindegy, olyanok lesznek mint Gárda is. Szájkaratésok.
safi
@bigyibogyo: írhattam volna, hogy a teljesség igénye nélkül....nem folytattam kutatómunkát, csak pár percet töltöttem a kereséssel. Jó lenne a lényeget látni belőle, nem az esetek számán és szavakon lovagolni.
Ugye azért nem a Jobbik miatt gyenge a rendőrség? Ok-okozat.
Atomqkac azaz EbUraFakó
@bigyibogyo: a rendőrség az MSZP-hez lojális, ezt kár lenne vitatni. Aki ugatni mer addig, míg ezek vannak hatalmon, repül. Az MSZP-nek az anarchia az érdeke, tehát a rendőrség semmit sem fog tenni addig, amíg az ellenkezőjére nem kap parancsot. Nem tudom te hány éves vagy, de a kádári rendszerben nem fordult elő, hogy a bűnözők és a cigányok azt csináltak amit akartak és még agyon is hallgatják!
Nyugodtan írhatsz bármit, én csak az általam megélt és átélt tényeknek hiszek, nem pedig "szájkaratésoknak".
csutak
@bigyibogyo: AKi:
1, nem tartja be a törvény betűjét és szellemét!
2, aki visszaél a törvény adta lehetőséggel.
Nálam ezek a bűnözők.
Zsoel
@bigyibogyo: Magyarországon nem az úgynevezett "szélsőjobb" (amely nem is létezik, csak a legelvetemültebb "antifasiszta" megmondóemberek lázálmaiban) gyengítette így el a rendőrséget, hanem az istenverte liberális jogvédők, ombudsmanok és egyéb főcsahosok, akik nem nyugodtak addig, amíg el nem érték, hogy a bűnözőnek több joga legyen, mint a törvénytisztelő állampolgárnak és a rendőrnek együttvéve. Erről ennyit.
kiscserkész
Ez egy jó kezdeményezés, amit minden törvénytisztelő polgár csak támogatni tud.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.