Súlyos szavak: vesztegetéssel vádolja Debrecen polgármesterét és a város vagyonkezelő cégét egy férfi, aki az interneten közzétett videófelvételen azt mondja: maga vitte el a kenőpénzt az érintetteknek. Kósa Lajos közölte: büntetőfeljelentést tesz.

Forrás: civishir.hu
Feltöltő: cívispolgár
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Dr.luigilongo60
Erős a gyanú, hogy nem a levegőbe beszél a csóka, tisztába lehet a jogi következményekkel is.
Nem hiszem hogy egy ilyen ügyet minden bizonyíték nélkül a nyílvánosság elé merne tárni.
Dr.luigilongo60
És Kósa Úr Samsungos dobozban kapta a lét, vagy ragaszkodtak a hagyományokhoz?
inkvi
Veszt-egetéssel nem szabad vádolni a nyerteseket!
Nemezis
Ezen a híren igazából senki sem lepődik meg, aki Debrecenben él.
zolibatya
Egy ilyen genetikai selejt mint szilvási, midenre képes...
Atomqkac azaz EbUraFakó
Nem zörög a haraszt....ebben (sajnos) lehet valami :P
Csizmás Kond
Ha igazságtalan pletykákat híresztelnek rólam, válaszra sem méltatom, ha van valami valóság aalpja, akkor cáfolom.
Don Quijote
Végignéztem a videót,és azt találom furcsának hogyha valakit megzsarolnak az saját maga veszi fel??Mert a végén ő kapcsolja ki a kamerát!
szaboria
@Don Quijote: Már cáfolják az egészet, de úgye azért vannak debreceni problémák is.
Don Quijote
@szaboria: persze,nem kétlem csak maga a videó furcsa!
Csubaka
@Nemezis: Te pajtás úgy vagy jobbikos mint én.
Mindazon által a fenti hírt a média széles skálája, többek között a Népszabadság, a Magyar Nemzet, szerint is politikai kacsa, s már az NBH vizsgálja a megnyilatkozás körülményeit.

propeller.hu/itthon/1077459-csalas-a-kosa-elleni-video
szaboria
@Csubaka: Nézd meg a videófelvételét sajátmaga kapcsolja ki akkor miez a kényszeritő előadás.
Csubaka
@szaboria: Ugyan már Ria mama! Nehogy ki hagyj egy kis fideszezést!
A Demszky lovardájára miért nem mozdultál rá?
Csubaka
@Nemezis: Van egy durván kiábrándult baloldalam, amely nem ért, hogy miért a FIDESZ-nek és a JOBBIK-nak kell felelősségre vonni azokat, akik tönkre tették az MSZP-t. Ők inkább köszönhetnék nekik.
Aztán van egy teljesen elbizonytalanodott oldalam, amely nem érti, hogy miért a FIDESZ és a JOBBIK akarja (az én nézeteim szerint erősen baloldali programokkal) helyre állítani azt, amit a gyurcsány által ellopott mszpnek (nem véletlen a kisbetű) kellett volna tennie az ország javainak kiárulása széthordása helyett. Szó ami szó tökéletesen tanácstalan vagyok a tekintetben,hogy mitől jobboldali az a párt, amely a társadalom nagy többségének érdekeit nézi és mitől demokrata és baloldali az, ahol, már évek óta hatalmi szóval, befolyásolással, zsarolással, kényszerítéssel, fenyegetéssel irányítanak az éppen ezért leválthatatlan vezetők, miközben a tagság és a szimpatizánsok tömegesen menekülnek és fordulnak el tőlük.
igazmondó
@luigilongo60: Beindult a maszopos aljas, lejárató gépezet. Lehet hogy Te is részese vagy ?
furfang
Kósa ellen már annyiszor nekirugaszkodott a ballib társulat, hogy eggyel több, vagy kevesebb nem számít. Minden esetre nem erkölcsi, hanem anyagi kártérítést kell kérni a hírverőtől, jó magasan megszabva az árat. Hátha leszoknak már végre róla.
szaboria
@Csubaka: Mert semit nem lehet találni . Feljelentést tett .Neked meg nem vagyok mama nem kaptál rá engedélyt .Azt nálam kikel érdemelni.
szaboria
@Nemezis: Csubaka a mindentudó hol Pécsről tudja az igazit nincs az országnak olyan nagyobb városa amiről Ő ne tudna többet.
varadipal
Aki bottal köszön, annak doronggal felelnek.Hajdú-Biharban is ez a szokás. Beindult a Lúdas Matyi akció. A szaktudástól független kecskeméti Fodor bíró készítheti az újabb 8-és fél évet. A sitten csak Ibrahim, a szakács tudja, hogy ma mi vacsorára a kaya? Zusi szívott, mint a torkos borz, a pedofil-meg anya-meg rabló gyilkosok meg röhögnek kárörömükben. A debreceni pulykakakas meg újabb szemétdombot keres, később megtanul repülni is.
Atomqkac azaz EbUraFakó
Most mondja a Híradó, hogy a felvétel 2007-ben készült. Millen érdekes, hogy a kampány vége felé kerül elő...!!!! Eddig hol rejtegette a kedves mocskolódó? Állítólag kényszerítették! Akkor miért hallgatta el, majd két és fél évig? Költői a kérdés....:P

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.