Magyarországon szükségállapot van érvényben, de nem hatályban. Nem hirdették ki, csak minduntalan utalnak rá a hatalom birtokosai. Ha kihirdetnék a megfelelő alkotmányos eljárásokkal, színt kellene vallaniuk, és köntörfalazás nélkül meg kellene vonniuk a szabadságjogokat, különleges felhatalmazást kellene adniuk a stratégiai kormányzati szerveknek,és készültségbe kellene helyezniük a rendőrséget valamint a katonaságot.

Forrás: azacs.blog.hu
Feltöltő: rosissy
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kumming
@aranyalma1234: Attól tartok, hogy 2014-ben, amikor majd veszít a fidesz, akkor fogja kihirdetni a szükségállapotot. Ezt a lehetőséget törvénybe iktatták. A 2/3-al meg is teheti.
Csizmás Kond
@kumming: Már régen ki kellett volna hirdetni, és agyonlőni minden olyan politikust akik kiárusították az országot olyannyira, hogy még a saját nemzeti bankja is egy idegen hatalomnak tartozik beszámolással nem a saját vezetőinek.
Lehet kétharmadozni, viszont arról mindenki mélyen hallgat, hogy kik a kufárok.
Rézangyal
@Csizmás Kond: Nem tudom, ki adott most három mínuszt neked, de nagy hülye volt az illető! Kivételesen minden szavaddal egyetértek, mert igaz amit mondtál.
KöBüKi
@kumming: Tehát nincs más mód,mint a népforradalom.!!!
Én is igy látom.!!!!
@Böjti Banyus: A macska inkább minusz mint plusz!!!Amit leirt az inkompetens,mert közösen loptak és egyik kutya nem eszi meg a másikat.!Mi a csodát gondol aki meg van rőkönyödve az elszámoltatás semmitmondó kisérletein.
Megvádoljuk,elvisszük,aztán jön a "Pomócsi bácsi" /Salamon Béla bácsi/ szindróma,aztán pedig a szerecsenmosdatás!!!!!!!!!!!!
Mert a fütykösök között egy sem lehet aki tiszta kezü hisz besározódtak mielőtt hatalomra emelte a birka 2/3-ad.
Csizmás Kond
@Böjti Banyus: Nem érdekelnek a mínuszok sem a pluszok, soha ne is használtam, ha mondani valóm van vagy értékelni-valóm az megteszem írásban. Ezért is nem vagyok sokak kedvence :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.