Bár egyelőre nem tudni, pontosan mit takar a tranzakciós adó, az általunk megkérdezett gazdasági szereplők nem sok jóra számítanak. Van, aki előrevetíti: az effajta adó bevezetésével a cégek előnyben részesítik majd a ’’kézből kézbe’’ elvet, s akinek fölös pénze van, nem viszi a bankba, hanem újra szalmazsákban tartja majd…

Forrás: zalaihirlap.hu
Feltöltő: ZalaiHirlap
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@gabrella: Tudtommal az egyszeri pénzfelvevési költséget a munkaadó állja. Ha más atm.nál akarsz kivenni az már átutalás...és azt fizetni kell.
gabrella
@Csizmás Kond: Azt mondod,hogy nem kerül semmibe,egyetlen fillérjébe sem valakinek ha számlát nyit csak azért,hogy felvegye a havi fizetését?
Csizmás Kond
@gabrella: Ha a számlát a munkaadó nyittatja akkor nem.
gabrella
@Csizmás Kond: Én még ilyenről nem hallottam, de lehet magasabb vezetői beosztásokban megteszik.
Csizmás Kond
@gabrella: Pedig ez így van. Azt a pénzt amire rádolgoztál maradéktalanul meg kell kapd, bármilyen kifizetést is eszközöl a munkaadód. ...persze csak ha egy vagy két részletben veszed fel.
bosszants
Annak a világnak 22 éve vége!
Mindenért fizetni kell, itthon.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.