A kassai gettó parancsnoka másfél évtizedig zavartalanul élhetett Budapesten. Annak idején a kanadai sajtó hangos volt Csatáry László ügyétől, amelynek híre egész biztosan eljutott Magyarországra is. Ennek ellenére a háborús bűnök elkövetésével vádolt kassai gettóparancsnok gond nélkül hazatelepült, és tizenöt éven át háborítatlanul élt Budapesten. Gellért Ádám nemzetközi büntetőjogi szakértő szerint tisztázásra vár, milyen felelősség terheli ebben az állam különböző szerveit.

Forrás: nol.hu
Feltöltő: ernokiss
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ernokiss
Egyébként meg az igazsághoz tartozik, hogy a liberális és szabadelvű, humánus Kanada ugyanúgy "üldözte" közel 50 éven át mint a hazai hatóságok. Kanadában egyébként nem csak csatáry nácibácsi élt zavartalanul, hanem egy tucat él még máig náluk zavartalanul. Szóval, mielőtt vádaskodni kezdene valaki ezeket a körülményeket is mérlegre kell raknia, mert ezek a körülmények is a teljes igazság megismeréséhez (az álláspont kialakításához) tartoznak. Kanada közel sem olyan felvilágosult és civilizált nemzet ,mint azt magukról láttatni szeretnék. A kétszínűségük, és a civilizálatlanságuk abban nyilvánul meg, hogy a szinte 1000 százalékban bevándorlókból álló ország, bevándorlás-ellenes magatartást tanúsít menedékkérőkkel szemben, miközben nácikat a pénzükért évtizedekig bújtat.
Csizmás Kond
Já, hogy á tűz égje el ázt á kánádát...á nácit befogádjá de ákoskát nem ákárjá...hogy á ciános kénkű esne rá.
ernokiss
A bomber dzseki hűljön azokra a neo-nácikra, akik mentegetni próbálják a büdös öreg nácikat meg Kanadát...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.