Megpróbálta „megbüntetni" Eva Varholíková Rezesová szlovák milliomosnő az előtte lassabban haladó, s őt feltartó Fiatost, ezért kellett négy embernek meghalnia egy hónappal ezelőtt az M3-as autópályán?

Forrás: MSN Mai Nap
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Kutyafüle
@Fater59: Ebből szerintem nem mászik ki a drogos luvnya, 4 ember összeégett az autóban. És az hogy szándékos volt, ez túl megy minden határon.
A legkeményebb büntetést fogja kapni remélem.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
adsl70
majd kap valamit és minden csoda három napíg tart aztán majd eladják, mint a baltásunkat... ..
ideals2012
Tegnap megyek a 6-os villamoson, és a legnagyobb körúti autós forgalomban mit csinál a sofőr, egy csajszi??? - sms-ezik!!! Nem hittem a szememnek. Azért némelyik autósnak full elment az esze! A barátnőm második férje úgy halt meg, hogy mobilozott vezetés közben! Egy pillanat alatt halt meg, tele volt vele a sajtó. Mindig ez jut eszembe, ha ilyet látok. De az emberek nem tanulnak semmiből. Pedig az ilyesmit más kárából kell megtanulni - lehetőleg!
Ennek a nőnek meg, ha tényleg így van, első nekifutásra egy 20-ast nyomnék a nyakába! - de még akkor is, ha nem szándékosan üldözte az előtte lévő autót.

Az a fickó is, aki a tavasszal kinyírta azt a családot a két kislánnyal, csak 8 évet kapott! Négy életet vett el! - négy életfogytiglant kéne a nyakába akasztani, hogy legyen ideje elgondolkodni a dolgokon!
verőce21
@zabhegyező: Csodálatosan beszélsz magyarul. Szavaidnak muzsikája elfelejthetetlen!

(De ha jobban utánanéznél a történteknek és a helyszínelés eredményeinek, talán megváltozna a véleményed a kamionos "tanúskodásáról" , te Barom!)
rézfánfütyülős
@verőce21: Dénes barátom helyett kérdezem:
Anyukád forró zsírban mennyit úszik száz méteren?
Fater59
@rézfánfütyülős: ...természetesen háton !!::))
verőce21
@rézfánfütyülős: Mit akarsz mondani?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.