Többhetes országjárást kezdett Gyurcsány Ferenc, a volt miniszterelnökhöz pártja, a Demokratikus Koalíció (DK) több politikusa is csatlakozik. A program kedden homoklapátolással és almaszedéssel indult a szabolcsi Tiszaadonyban.

A DK tájékoztatása szerint a korábbi kormányfő a következő legalább három hétben az ország nehéz helyzetű településeit keresi fel, az ott dolgozó családok hétköznapjaival ismerkedik, beáll közéjük dolgozni és velük is lakik majd, csak a hétvégéket tölti Budapesten.

Ingujjban hányta a homokot Gyurcsány

"Nem akarok protokoll programokat. Vendéglátóinkkal élünk egy-egy napot, velük kelünk, megyünk munkába, ahol tudunk, velük dolgozunk. Alszunk szegénytelepen, alszunk roma vendéglátóinknál, bumlizunk hajnali vonattal vagy busszal" - írta Facebook-oldalán Gyurcsány Ferenc, hozzátéve, hogy azért is döntöttek az országjárás mellett, mert a DK parlamenti lehetőségei korlátozottak.

A párt közleménye szerint A mi országunk elnevezésű körút során politikusaik "az ország elveszettnek tűnő, a kormány által leszakadásra ítélt vidékeit" keresik fel. Gyurcsány Ferenc minden állomáson ott lesz, a DK többi képviselője pedig alkalmanként csatlakozik hozzá.

A program kedden kezdődött a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Tiszaadonyban, ahol a volt kormányfő homokot hord a Tisza partjáról a település játszóterére, majd almarázásban és -szedésben vesz részt a helyi emberekkel, délután pedig egy vásárosnaményi fodrászüzletben tart lakossági találkozót. Gyurcsány Ferenc a következő hetekben Borsod-Abaúj Zemplén, Heves, Nógrád, Békés és Baranya megyei településekre is ellátogat majd.

60 hozzászólásarrow_drop_down_circle

marlin
Ennek legalább nem kell testőrség 12millárdért!!
Nem ugy néz ki, mint az alcsuti törpe Néró, aki viszont nagyon be van szarva!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.