Többhetes országjárást kezdett Gyurcsány Ferenc, a volt miniszterelnökhöz pártja, a Demokratikus Koalíció (DK) több politikusa is csatlakozik. A program kedden homoklapátolással és almaszedéssel indult a szabolcsi Tiszaadonyban.

A DK tájékoztatása szerint a korábbi kormányfő a következő legalább három hétben az ország nehéz helyzetű településeit keresi fel, az ott dolgozó családok hétköznapjaival ismerkedik, beáll közéjük dolgozni és velük is lakik majd, csak a hétvégéket tölti Budapesten.

Ingujjban hányta a homokot Gyurcsány

"Nem akarok protokoll programokat. Vendéglátóinkkal élünk egy-egy napot, velük kelünk, megyünk munkába, ahol tudunk, velük dolgozunk. Alszunk szegénytelepen, alszunk roma vendéglátóinknál, bumlizunk hajnali vonattal vagy busszal" - írta Facebook-oldalán Gyurcsány Ferenc, hozzátéve, hogy azért is döntöttek az országjárás mellett, mert a DK parlamenti lehetőségei korlátozottak.

A párt közleménye szerint A mi országunk elnevezésű körút során politikusaik "az ország elveszettnek tűnő, a kormány által leszakadásra ítélt vidékeit" keresik fel. Gyurcsány Ferenc minden állomáson ott lesz, a DK többi képviselője pedig alkalmanként csatlakozik hozzá.

A program kedden kezdődött a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Tiszaadonyban, ahol a volt kormányfő homokot hord a Tisza partjáról a település játszóterére, majd almarázásban és -szedésben vesz részt a helyi emberekkel, délután pedig egy vásárosnaményi fodrászüzletben tart lakossági találkozót. Gyurcsány Ferenc a következő hetekben Borsod-Abaúj Zemplén, Heves, Nógrád, Békés és Baranya megyei településekre is ellátogat majd.

60 hozzászólásarrow_drop_down_circle

marlin
Ennek legalább nem kell testőrség 12millárdért!!
Nem ugy néz ki, mint az alcsuti törpe Néró, aki viszont nagyon be van szarva!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
jancsipapa
Az a baj ezzel az egésszel (meg a többivel ) ,hogy csak megjátszás .És így csak hiteltelen ,ócska ripacskodás .
silber13
@jancsipapa: Ez legalább olyanmint mélynövésű atamánunk terepszínű ruhában, több számmal nagyobb gumicsizmában, árvíz idején, kiváló úszóktól körülvéve, mert ugye ha mégsem tudna... akkor legyenek ..akik azonnal ugranak...
Csizmás Kond
Azért csak szerivel ölelgesse a lapát nyelét, mert a kipuhult kezecskéje hamar feltörik...
almalibre
Így csinálta Rákosi elvtárs és Kádár elvtárs is... A hagyományok nem veszmek el.
marlin
Ennek legalább nem kell testőrség 12millárdért!!
Nem ugy néz ki, mint az alcsuti törpe Néró, aki viszont nagyon be van szarva!!
kerék
Az egész csak színészkedés...amíg miniszter volt miért nem csinált ilyeneket?
cigánypurdé meg kellett a képre, anélkül nem az igazi.
silber13
@marlin: Segélj mán! Fentebb írott 3 szócskát véljem @nmaria bemutatkozásának?
verőce21
Gondolom mit össze rötyögtek a testőrei, amíg ez a kép elkészült. :)
gergely
-Tudok cigánykereket hányni.
-Én meg lecsót.
qxy
Adná az Isten hogy homokot hánnyon. Mert akkor már föld alatt van? ? ? Jöhet a következő! !
silber13
@verőce21: Csúti vitéz Belizárra, népünk, nemzetünk önfelkent és önkinevezett megmentőjére tecc' gondolni? Mert, hogy Őbelizárságán halkan, állandóan vihorásznak személyes fogdmegjei, viselt dolgai és némely nostradamusi jóslatai hallatán, az biztos!
sza
@verőce21: Nem csak ők..., én is ... mi is!!! :-) De én a kis pukkancson is nevetek, van mit..., csak nehogy egy év múlva ne legyek ilyen jókedvű! Szerinted ki itt a Gyurcsány imádó?
kukac50
@gergely: Én meg bodagot tudok sütni.
marlin
@gergely: Neked is a (ex doktor) Schmittné főzi?? Akkor értem!!
marlin
@silber13: Én is úgy értettem!! :))) (Tudod, ő egyébként valutakülföldi is!!) :)))
Január
Minden politikus hozott anyagból dolgozik. Valahonnan össze kell szednie neki is. Legalább megismeri a magyar valóság egy szeletét. A parlamentben a kormánytöbbség az ellenzéket amúgy sem engedi "labdábarúgni", így legalább "hasznossá"/ismertté, teszik magukat...
A kormánypártnak nincs szüksége ilyesmire , mert a csapból is ők folynak.
Feraj49
Én úgy látom mintha lapátolna és nem hányna!Esetleg ha hány,akkor meg nem lapátol! Hogy is van ez ? Édes anyanyelvünk mivé leszel?
Palásti Gizella
Lehet gúnyolódni ez már a narancsosoktól megszoktuk.A stílus maga az ember,ezek vagytok.A rendszer váltás óta egyedül ő volt aki valamennyire a kisemberek mellett volt, ő legalább elismerte a hibáját.az őszintesége lett a veszte.A jelenlegi istenetek csak akkor mond igazat mikor elfelejt hazudni.Akkor tűrjétek méltósággal a zsarnokoskodásukat,megérdemlitek.Majd januártól is így gúnyolódjatok.
Pilóta
@nmaria: Idióta, böszme állat! - Melyik?
kerék
@Palásti Gizella: Hol jársz te? Aki itt a Te királyodon gúnyolódik az ugyanúgy gúnyolódik orbánon is...mert a kettő között nincs sok különbség...
Pilóta
@Palásti Gizella:
Idézem: "az őszintesége lett a veszte."
Gondolom ezt vicc! Nem, a hülyesége lett a veszte! Aki nem látja rajta, hogy abnormális, az vak!
paszulyka
Csak ide - oda röpködök köztetek.
Bolondok vagytok ti emberek!
Bárki nyúzzon benneteket,
Ti mégis vakon hisztek!
Egyik kutya másik eb,
De nektek ez mindegy!
Jönnek hozzánk imáitok,
Csak arra nem gondoltok,
A megoldás ti magatok vagytok!
entero
@Palásti Gizella: Dehogy gúnyolódunk! Röhögünk...
sport50
lehet csak látvány amit csinál,de legalább csinál valamit,a vezéreteket így biztos nem fogjátok látni,ő ugyanis így lapátolja be magának és a holdudvarának a pénzt!!!a mi pénzünket!
bandusi
Fecó legalább látja a nyomorgó országot és ha megint döntés közelbe kerül tudni fogja mi a rossz döntések következménye.Persze ez kampány fogás ki ne tudná,de ezt lehet jól és hasznosan csinálni és ne feledjük nem minden veszély nélkül teszi hiszen bőven elvagyunk látva jobbikos idiótákkal.
szaboria1
A két ember nagyon is különböző az egyik le sem szar bennünket a másik meg megtapasztalja milyen is a szegénység. Az egyik csak elvenni tud a másik azért ad is.
nahát
Mímeli a munkát, csak ahhoz ért! Szánalmas lúzer!
@bandusi: kérdezted tőle mit lát?
gabrella
Matolcsy is mehetne vele és nézhetné meg, hogy lehet megélni 47 ezerből két-három főnek!!!
rokker33
Egyáltalán még mit akar ez az ember?A büdös életbe nem jut be a parlamentbe a sz-ros pártjával ő is csak azért lett miniszterelnök mert az Mszp megválasztotta amúgy ha 2002 és 2006 között Medgyessy helyett 1 fokkal normális ember ült volna a székbe mondjuk Bajnai akkor azt se tudnánk hogy ki ez a Gyurcsány nem lett volna az Öszödi beszéd és nem lett volna Okt23 án balhé Budapesten se!Bukott szava hihetetlen hazug ember és nem ő vallotta be hogy sz-rul csináltak mindent hanem az egyik ember vette fel telefonra egy zárt ülésen és úgy tette közzé!Remélem senki se szavaz erre a sz-r kupacra!
gabrella
Az öszödi beszédet azért becsülöm benne. Meg a fizetésén sem volt miért irigykedni, csak hát a többi.
szaboria1
@rokker33: Nem lett volna balhé okt.23-án ha a mostani szarjankó nem indítja el. Kifordítanak mindet ti meg még el is hittétek.
Disznópofa
@rokker33: Azt mondod nem jut be? Na, Te hol élsz öreg? Gyere már Borsodba, ahol éhen halnak az emberek, ez nem duma meg üres szöveg. Ma olyan helyre megyek, ahol ott lesz Gyurcsány . Lesz munka és főzés. Tudod milyen embereknek? Olyanoknak, akik napokig, hetekig nem esznek rendes ételt, ahol kenyeret osztanak ingyen és küldi a gyerekét, hogy , menj szerezz még egyet, hogy holnap is tudjunk enni...ilyen meg sok hely van az országban. Amikor kiejtik itt Gyurcsány nevét, az emberek csak hálával emlegetik és azt mondják mennyire szeretik, mert legalább embernek nézte őket. Ő sem tökéletes, de ki az? Ő legalább tanult a hibáiból, de ez a turul pottyadék semmit! Nagy tévedésben vannak az MSZP- sek is, mert a tudatlan falvakban 3 csatornát tudnak fogni, ami Fideszes, szóval Gyurcsányról még mindig azt hiszik, hogy MSZP-s. Majd 2 év alatt elvisszük a kis helyekre a DK hírét, elég csak a nevét emlegetni és már rá is szavaznak. Hidd el, szorul a hurok, lesz meglepi. Már nem elesett az ellenzék, mi önkéntesen, ingyen teszünk azért, hogy maradjon a tisztességes demokrácia, ahol az embereknek nem kell félniük és legalább minden napra jusson kenyér az asztalra!
rokker33
@szaboria1: persze egyértelmű hogy ez a törpe indította el de ha nincs az a bizonyos beszéd egy kicsit nehezebb lett volna neki összehoznia és azért valljuk be Gyurcsány miatt került hatalomra Orbán ezt mindenki tudja már Bajnai nem tudta kimenteni a sz-rból az MSZP-t ami nem is nagy baj de ennél a sz-r rendszernél azért jobb volt.
@gabrella: Az öszödi beszédért miért is becsülöd?Nem nyilvánosság előtt mondta ezeket hanem egy zárt ülésen ahol csak MSZP tagok voltak és valamelyik felvette és közzétette az interneten és utána vallotta csak be!
rokker33
@Disznópofa: hehe hogy jöjjek Borsodba mikor Borsodi vagyok és tudom hogy itt sokkal kevesebb a munkalehetőség rosszabb a helyzet mint Budapesten vagy Győr fele de azért nehogy már istenítsd ezt a f-szt nem tanult ő semmiből és ez az egész csak kampány hogy 2014 ben jobbnak tüntessék fel!Ha annyira akar segíteni akkor ne vigyen magával kamerásokat és újságírókat hanem egyedül segítsen és ne próbálj meggyőzni hogy őt megszállta a szent lélek és már jó ember lett nem lett az csak a hatalomra vágyik emlékezz vissza 2010 ben Orbánra is ilyen pozitív dolgokat mondtak még én is rászavaztam és tessék mi lett belőle???Már 1000 szer megbántam hogy azt az x et a Fideszre tettem!Lassan 2014 a birkákat át kell terelni az oldalára és ennél egyedibb és hatásosabb módszert nem is találhatott volna ki hisz eddig 20 év alatt egy politikus se tett olyat hogy a szegényeket meglátogatta csak hazudni ígérgetni tudtak és most ő ezt kihasználja é majd milyen jó lesz neki dicsekedni 2014 ben a választáskor hogy milyen jót tett a borsodiakkal meg segített a szegényeken hát köszönjük szépen ilyen segítséget nem kérünk és remélem erre fele ahol lakom nem jön el mert tuti vasvillával fogják elzavarni xD!
Disznópofa
@rokker33: Biztos vannak olyan helyek is, nem vitatom. Annyit tudok, hogy nem csak a szegények, hanem a tehetősebbek is szeretik, csak kussolnak, nem szeretnének Fidesz céltáblává válni...2014 eldönti ezt a kérdést. :-))
szaboria1
@rokker33: De akkor mégis miért nyertek 2008-ban? Ez itt a nagy kérdés? Bács Kiskun igen erős Fidesz táborral rendelkezett az ország legnagyobb megyéje és még sem sikerült nyerniük.
gabrella
@rokker33: Azért mert egy nagy társaságban akik csak maguknak akarnak mindent és valaki azt mondja,hogy hazudtunk,loptunk,csaltunk ez elég lesz már...az azt jelentik,hogy felhíná a figyelmet ennek befejezésére.
De a sok hülye inkább hallgatott volna rá és megálljt parancsoltak volna és a népnek lenne kenyere,munkája, vagy legalább annyi segélye,hogy ne éhen dögöljön.
nahát
@Disznópofa: éhenhalás, főzés, gyurcsány - furcsa ez így együtt. És mi lesz birkapörkölt és kannibalizmus? Ilyen olcsó a szavazat borsodban?
Ez a disznó már most kampányol, mert össze kell lapátolni neki annyi támogatót, hogy egyáltalán bejusson a parlamentbe a hulladék pártjával együtt. Majd pisloghatsz választás után , hogy mikor jutsz eszébe. Mikor tehette volna miniszterelnökként , akkor nem foglalkozott borsoddal!
gabrella
@nahát: "A felső tízezer újratermeli közpénzen magát" - ezt is mondta Gyurcsány az öszödi beszédben és milyen igaza volt.
Az a beszéd tökéletes beismerés volt arról,hogy nem csak pár embernek kell jól élni,hanem soknak.
Egyedüli nagy,"népszerű" hazugsága volt a vizitdíj, amit szemtől szembe cáfolt Orbánnal a vitájukban.
Azt mondta nem lesz vizitdíj és lám lett.
Az öszödi beszédet most hallgattam először végig és egyébként emberi,csak ne lett volna hazugság benne, vagy legalább úgy sikerült volna megvalósítani.
honeykiss
O.V.-ra is ráférne egy kis hányás és lapátolás a túlsúlya miatt a jólét már eldeformálja az egész embert...Gyurcsány legalább igyekszik...ez a tökalsó meg sz...rik a szegényekre.
Disznópofa
@nahát: Igen, folyik a kampányolás, mivel ez egy új párt. Minden párt így csinál, nem tudom mi ebben a furcsa...Ez nem egynapos faluprogram...amúgy meg emlékszem a Fidesz toborzókra, amikor Pesten az egyen csomagokkal szálltak le a buszról a szerencsétlen emberek, lelehetett fizetni őket egy kis kajával meg 2 ezer forinttal...már ennyivel is...csak legyen a belében aznap valami élelem. Hogy ki, kit használ ki Te is elgondolkodhatsz. Mivel itthon nem adja meg a rászorultaknak, így már az erdélyi magyarokat fogdossa össze. ...még ott talán hisznek neki...
verőce21
@silber13: Azért láthatóan El-Qúrót is derűvel vizsgálgatja a "közönsége". :)
verőce21
@sziráki ágnes: Én "Gyurcsányimádó" vagyok...! :)
rokker33
@Disznópofa: "2014 eldönti ezt a kérdést. :-)) " Sajnos már el van döntve ha nem is 2/3 al de 90 % hogy a törpe fog megint a trónra ülni a Fidesszel.Nincs most náluk erősebb párt hiába népszerűtlenek de se az MSZP se a JOBBIK se a DK nem rúghat labdába az LMP lehet be se kerül a parlamentbe annyira gyenge a támogatottságuk de szerintem a DK se fog ! Bár még van 1,5 év majd kiderül!
Január
@rokker33: Igy igaz, azért nem kell még az ellenzéket leirni! Sok víz lefolyik a választásig a Dunán. Az elkövetkező időszakban a baloldalnak fog állni a zászló európában, a franciák már megadták az alaphangot.
coyote3
Mikor a címet olvastam, biztos voltam benne, hogy megtalálom az össze csalódott fant, akik összegyűlnek itt egy kis ekézésre. Szánalmas srácok, hogy már csak ez maradt nektek...
sza
@verőce21: Óóóóó! Őszinte részvétem! :-)
Palásti Gizella
A földön járok és nincsen királyom csak királyságom az a családom.majd Januárban is röhögni kell mikor fizetni kell az élelmiszer boltba.Gy.F.míg miniszter volt is teljes fizetését árva házaknak utalta,és azóta is.ezt teszi ezért tisztelem.Más is megtehetné de nem teszi.sőt ..Aki az elesettekből hasznot húz, a gyengékbe bele rúg az számomra a gerinctelenség netovábbja..Aki ezt nem veszi észre ,az ne siránkozzon, viselje méltósággal a megaláztatásokat.
DR Eric CARTMEN
Hirtelen úgy olvastam : Ingujjban hányt a homokra Gyurcsány.
gabrella
Az biztos,hogy a 28 ezer forintos segély 22 ezerre emelése a szegényekbe való rúgás volt a Fidesztől.
kutya22
Palásti Gizella
Ezt a marhaságot hol hallotta, hogy árvaháznak adta?
profon
@kutya22: Legalább nincs retusálva :))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.