Egy hét leforgása alatt a magyar kormány sikeresen jelezte, hogy milyen irányvonalat tart követendőnek bel- és külpolitikai tekintetben. A kabinet segédkezett a gyülekezési jog, szabad véleménynyilvánításhoz való jog, valamint a személyi szabadság lábbal tiprásában, illetve...

Feltöltő: Szabotázs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kukac50
A jó demokrácia alapja az emberi jogok tiszteletben tartása,a szólás szabadság, az igazságszolgáltatás politika mentessége, a munkához való jog és annak biztosítása.
Csak úgy az Én 8 osztályommal.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Szabotázs
Teljesen felfoghatatlan események folynak ebben az országban. Külügy ilyenkor mit csinál?

"A magyar kormány különösen értékesnek tartja azt a demokratikus politikai gyakorlatot, amelyet Libanonnak sikerült kialakítania - mondta Orbán.

Libanon ugyanis egy rendkívül bonyolult helyzetben európai mércével mérve is teljesen demokratikus, a vallás- és szólásszabadságot, valamint az emberi jogokat mélyen tisztelő politikai rendszert hozott létre - mondta a miniszterelnök, hozzátéve, hogy a magyar kabinet külpolitikai tervei és a libanoni kormányzat elgondolásai között teljes a véleményazonosság."
kukac50
A jó demokrácia alapja az emberi jogok tiszteletben tartása,a szólás szabadság, az igazságszolgáltatás politika mentessége, a munkához való jog és annak biztosítása.
Csak úgy az Én 8 osztályommal.
Komjaga
Különben csak a viszonyítás végett néhány kép a térség demokratikus valóságából, a szomszédos Szíriából, ahonnét a polgárháború átterjedése miatt tartanak Libanon esetében: hvg.hu/nagyitas/20121010_Sziria_egy_haboru_borzalmai_Nagyitas
kkalman
Ezeket a beszédeket lassan nem lehet minősíteni. Ezen a héten nem az első elszólása volt a csúti atamánnak.
Először kijelenti, hogy nem a diktatúra ellen harcolt, hanem azok ellen, akik csinálták. Most elkezdhetne végre harcolni saját maga ellen. Most meg a polgárháború a demokrácia alapja.
Na, neee!
Minél többször szólal meg, annál zavarosabb az, amit mond. Hű seggnyalói között meg nincs legalább egy fél cédulás, aki szólna neki, hogy annyi hülyeséget mond, hogy már csak miatta érdemes lesz ismét megnyitni az OPNI-t.
A Tündik bündije
Ilyen az, mikor egy Hitler-szindrómás senkiházi egy egész országot kap játszótérül.
bundi
@Szabotázs: nem tudom nekem a hezbollah ugrott be libanonról, de hogy most utánanéztem, még színesebb a kép sokkal:
hu.wikipedia.org/wiki/2007-es_libanoni_konfliktus
de még manapság is megy a cirkusz rendesen:
nol.hu/kulfold/20110122-libanon_a_polgarhaboru_szelen
természetesen mindezt szigorúan demokratikus alapon csinálják.
coyote3
Semmi akadálya, amennyiben az első 2 percben felhúzzák a villanyoszlopokra ezeket az idiótákat :) Hogy a bánatban lehet ilyen ökör egy miniszterelnöknek nevezett cezaromániás barom?
KöBüKi
Szerintem a forradalom a demokrácia legjobb alapja,ahol ha sikeres a legtöbb ember egyet ért.!!!
Nos ebben kell egyetérteni az összes ellenzéki csopotnak ahhoz hogy ez a banda eltakaritható legyen.!!!
Szabotázs
@bundi: Egyrészt persze a Hezbollah központja Libanon, másrészt a történet a 80-as évek óta a káosz égisze alatt zajlik arrafelé. De a legviccesebb, ahogy a beküldött anyagban is írjuk, hogy pár napja egy hatalmas pokolgépes merénylet sodorta a káosz szélére az országot ismét, kiújultak az összecsapások, megrohanták a miniszterelnök rezidenciáját, majdnem lemondott, árulónak bélyegezték a saját hazájában, majd itthon Orbán a demokratikus folyamatok letéteményesét látta meg benne. Rendben, vélhetően felrobbantatta az ellenzék egyik vezetőjét és ez biztos szimpatikus, de akkor is...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.