A Jobbik szerint hivatali visszaélést követett el Felcsút fideszes polgármestere, Mészáros Lőrinc, mert testvérének cégétől a képviselő-testület által meghatározott értékhatáron túl polgármesteri engedély nélkül vásárolt az önkormányzat, ezért a Jobbik ismeretlen tettes ellen feljelentést tesz a rendőrségen - mondta el Novák Előd, a párt alelnöke csütörtökön a felcsúti községháza előtt tartott sajtótájékoztatóján.

A politikus elmondta, Palotás Péter, a Jobbik felcsúti elnökének közreműködésével kikérték és átvizsgálták az elmúlt időszak számláit és több, közel 300 ezer forintos számlát találtak, melyet a polgármester testvérének tulajdonában álló cégnek fizetett ki az önkormányzat.

Palotás Péter ismertette, 200 ezer forint felett a polgármesternek kellett volna engedélyezni a számlát, azonban az iratokon nem az ő ellenjegyzése szerepel, hanem az önkormányzat műszaki osztályán dolgozó hivatalnoké, aki egyébként vezető beosztású alkalmazott az egyik Mészáros-érdekeltségű cégnél.

Novák Előd szerint részben iratbeszerzéssel kapcsolatos számlákról van szó, "de vannak érdekes dolgok, például itt van előttem egy számla: két darab boríték 13 ezer forint, ami normális esetben 200 forint lenne."

"Mészáros Lőrinc polgármester az említett összeghatárokat nem vette figyelembe, testületi határozat az összegekről nem született, így a hivatali visszaélés gyanúját megalapozottnak tartjuk" - írta a Bicskei Rendőrkapitányságnak címzett feljelentésében a Jobbik alelnöke.

Az MTI próbálta elérni a polgármestert, de külföldön tartózkodik.

47 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kumming
Most néztem bele a fiókba. Van benne 20db boríték, jó lenne ha átvennék. Olcsón adom, darabja csak 6.500Ft.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pálinkafőző Rézüst
@Horizont: Ismersz egy ideje, senkit (!) nem sértegetek, ha igazat ír! Na de aki folyamatosan hazudik, és mindenben???
Pálinkafőző Rézüst
@Horizont: egy ideig ez működik, de amikor ...na jó, nem folytatom, szerintem te is tisztában vagy vele. Ez a faltúró még a humort sem ismeri!! Próbáltam, de olyan, mint a kabaréban: "nekem ezt érteni kéne, nekem van humorérzékem!" És nem, éééérti!!! na mára ennyit az elvtársakról..:))) Jó étvágyat! Ha van még mihez...:)
entero
@Pálinkafőző Rézüst: Faltúró az a jó édes...én sem folytatom. Remélem van humorérzéked.
entero
@QQríkú: Látod, hiába invitálom be hozzánk, már nem az első, nem méltatja válaszra sem. Pedig valóban ihatnánk egy minőségi kávét, munkaidőben mást nem lehet...Talán nem én vagyok az aki tényleg hazudik és tart az igazságtól.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok