„Ilyen létesítmény még sehol a világon nincsen!” A prototípus komplexum a hulladék 95%-át képes újrahasznosítani, ami jóval az uniós előírások felett van, így a világ más részén is érdeklődhetnek a technológia iránt. Videó a cikkben.

Forrás: zold8.hu
Feltöltő: Judka
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Judka
@nemkati: Nagyon egy rugóra jár az agyunk (szívünk) ezek szerint! :)
nemkati
@Judka: Hihetetlenül ki vagyok éhezve már valami jó dologra, ami velünk, és ezzel az országgal történik, mert ami az elmúlt években történt, attól nagyon szomorú vagyok (és most finoman fogalmaztam, mert igazából kétségbe vagyok esve). És végtelenül boldoggá tud már az is tenni, ha egy akármilyen kis dolognak is örülni lehet. De ez azt hiszem, nem kis dolog, hanem hatalmas lehetőség.
Ja, és az előbbi írásomban a Pkas az Paks-ot jelent. :)

Örülök, hogy valaki egyet ért velem. Talán nem Te vagy az egyetlen, szeretném, ha mindenki.
entero
@almosd: Szerinted az én technológiámból miért lett vegyes vállalat, és kizárólag szinte exportra termelő cég? Mert nyugaton már akkoriban is vevők voltak az újra, a hasznosra, arra ami egyedi. Nálunk ez másként működik, itt többre becsülik a kínai gagyit.
Dr.luigilongo60
@entero: Ha lenne rendes fizetés, senkinek nem kellene a kínai gagyi.
A kereslet határozza meg a kínálatot...még mindig.
almosd
@entero: igen ,sok jó találmány került ki az országból ami minket gazdagított volna és nem másokat.
entero
@Dr.luigilongo60: Ezzel egyetértek. Ami viszont érdekes hogy ha van egy nagy volumenű magyar találmány, az előbb kell egy külföldi országnak mint a magyarnak. Nálunk valahogy sajnálják a pénzt arra aminek értelme is volna hosszú távon. Saját maguk nem szeretnek pénzt kiadni a zsebükből...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.