Tumultus, tömeg, egymás kezéből kapkodják ki az emberek a játékokat a TESCO-ban a TESCO Esti játékvásárában. Az akciós órákban a játékosztályt nem egyszerű feltölteni, mert amikor meglátják a vásárlók a játékokat közeledni, már szedik is le a raklapról. Mi van itt? Hónap vége felé vásárlási láz? Ellentmond mind azzal, amit korábban a vásárlói szokásokról gondoltunk; hónap vége, messze a fizetési nap...

Feltöltő: Canada
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Rézangyal
@nahát: Ilyen hülyeséget is csak te tudsz írni. Van, akinek van pénze. Az megy a Tescoba. Meg a románok számolatlanul. Akinek nincs oénze, cc. 4 millió állampolgár, az nem megy. Érted? Nem érted. Nem baj.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
wadnarancs
Szerintem a szociológusoknak megérne egy kört most megnézni ,hogy milyen háború megy a Tesóban:))
Erről tuti lehetne írni egy tanulmányt. Én úgy egy az egyben kikerültem még a környékét is annak az osztálynak.
A Tündik bündije
Nagyon kellett még egy falat Amerika... néhány év, és a Függetlenség napját is megünnepeljük?
nahát
Még hogy nincs pénze az embereknek? Hazug egy világ ez!
csikknorisz
Nem kell ahhoz akciónak lenni. Elég egy ünnepnap, máris olyan pánikban rohanják meg a boltot, mintha többéves atombunkerben való tartózkodásra kéne bevásárolni.
Pilóta
@A Tündik bündije: 22:23
Megnyugtatlak, ezt megünnepelni Mo-n lehetetlen:-)
A Függetlenség Napja ugyanis, az egyetlen olyan ünnepnap, amelyet az egész ország egyként ünnepel!
entero
@csikknorisz: De mennyire igazad van!!!
entero
@nahát: Persze hogy van, de azért nem a plázák drága játék üzletei a célpontok. Oda kevesebben járunk azért, de kétségtelen hogy valamennyire eltúlzott ez az embereknek nincsen pénzük szlogen. Van egy komolyabb réteg sajnos akik még a Tescó akciós játékait sem tudják megvenni, de a nagyobb részének azért hó végén is van annyi hogy vegyen valami akciós terméket. Nem is baj ez, az lenne a jó ha mindenkinek lenne bőven pénze még a hó végén is amikor már mindent kifizetett.
kkalman
Még egy f@ßság Amerikából.
Fel is homályosultam nagy hirtelen, hogy ennek hiányától voltak álmatlan éjszakáim eddig. :)
Rézangyal
@nahát: Ilyen hülyeséget is csak te tudsz írni. Van, akinek van pénze. Az megy a Tescoba. Meg a románok számolatlanul. Akinek nincs oénze, cc. 4 millió állampolgár, az nem megy. Érted? Nem érted. Nem baj.
nahát
@Rézangyal: furcsán értelmezed más hsz-t. Neked csak az az ember akinek van pénze?
nahát
@entero: csak megszokásból támad. mindegy a téma
Rézangyal
@nahát: Hát hogyne. Én, aki világ életemben szegény voltam, közel 30 év után is alig 100 E-t viszek haza! Nekem csak az számít, hogyne!
Mindenki magából indul ki! Vedd nyugodtan magadra!
Rézangyal
@nahát: Itt te szoktál mindent és mindenkit megtámadni, mint egy sarokba szorított patkány. Kérdezz csak meg bárkit az oldalon, mi a véleménye rólad. Nagyon fogsz csodálkozni.
Dr.luigilongo60
Csak azt nem értem, vajon miért faszság az, mikor valaki valamit megvehet féláron?
Rézangyal
@Dr.luigilongo60: Nem az a faszság. Hanem az, hogy egyesek, akik látnak 500 embert a Tescóban elkezd ökörségeket beszélni, hogy lám, mennyi pénze van az embereknek!
almosd
Arról nem szól a fáma hogy a játékokért teljes árat kel fizetni ,de az 50%-át vissza kapják a vevők, vásárlási utalványba, amit a teckóba lehet levásárolni,ez az akció .
nahát
@Rézangyal: ez vagy te, személyeskedsz, mert az az egyszerűbb ahhoz nem kell gondolkodni, szánalmas vagy. Abszolút nem érdekel idegenek véleménye, főleg nem egy nyilvános portálon személyeskedő embereké. Van véleményem és vállalom , nem érdekel hány emberével ütközik! Nem állok be az acsargók sorába aki csak úszik az árral, nem csodálom hogy többre nem vitted.
A támadásról meg csak annyit , a személyeskedést sosem én kezdtem a te és cimboráid szokása ilyen irányba terelni a szót. Ezek után csodálkozol hogy nem marad el viszonzás.
nahát
@almosd: ki van írva hogy kupont adnak, de csak kisbetűvel
almosd
@nahát: nekem az újságjuk jött ,de ha kupon akkor az,máshol úgysem tudod levásárolni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.