Busás összegekhez jutottak a balliberális oldal neves személyiségei az előző kormánytól kapott megrendelések révén, mivel tíz cég kapta meg a Gyurcsány- és a Bajnai-kormány idején tanácsadásra elköltött 17 milliárd forint több mint harmadát. Lengyel Lászlónak például egy tanulmányért oldalanként 269 ezer forintot fizettek, míg az akkor még Oszkó Péter vezette Deloitte a Malév-privatizációhoz írt tanulmányokat.

Forrás: mno.hu
Feltöltő: Pilóta
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

57 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
@entero: Régebben nem így csináltam, csak amikor láttam hogy itt nem lehet észérvekkel meggyőzni a szemellenzős fityisz fanokat akkor feladtam, tök fölösleges vitába szállni. Ez a cikk meg csak egy laza szarfröcskölés. Most érted kiderült róluk nemrég mennyi pénzt basznak el a semmire "tanácsadók" gyanánt és akkor ez a válasz hogy visszamutogatnak a szocikra hogy de hát ők is, ők is..."Jancsika te kented be szarral a falat? Igen, de tegnap a Jóska is bekente!!!" Ugyan olyan rohadék csürhe mint az mszp, de szerintem még rosszabb.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kukac50
@ottó-mottó: Nincs most Magyarországon egy értelmes, nagy vagy több kis párt aki a Nép érdekében tevékenykedne.
pityy
Az nem lehet, Hogy ""jobbunliberálisakhoz""? Mert mintha ezeknek több lenne!!
Disznópofa
Azért nincs pénz lent, mert amikor elkurjantja magát egy kormánypolitikus, hogy:dől a lé! Akkor az emberek ijedtükben elugranak nehogy rájuk ömöljön. Az meg térdét csapkodva röhög, azon, milyen jó vicc volt és ráadásul, többször elsüti az általa jónak tartott viccét!!!
talánegyszer
@kukac50: Így igaz,egyik kutya másik eb.
vigyorgó
Nem kéne a fityesz pártnak visszafele mutogatni mert neki is van elég nagy sara. Mondok egyet a hubertusz Bt. Kaptak az államtól 8000 h földet, hektáronként 10 Ft-ért és mind ezt 99 évre.Miért kapták? mert csókosok és oligarhák.Nem vagyok MSZP szimpi.Szóval az ilyen szarháziak ne mutogassanak visszafelé.
excep
persze most meg a jobb oldaliakhoz dől a pénz egyik oldal sem rohat fel a másiknak semmit egyforma tolvaj szemét mind két fél

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.