Az utolsó pillanatban is jelentősen módosítja a kormány az iskolák államosításáról szóló szabályokat. Már csak egy hét van az államosítás megkezdéséig, de a kormány úgy döntött, hogy az eredetileg tervezettnél több iskolát vesznek át, akármilyen sokba kerül is. Több polgármester a káoszra panaszkodik, mert még mindig nem tudják, hogy ki fizeti a fűtést és a portást januártól.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
entero
@Pálinkafőző Rézüst: Ha valaki akkorát téved hogy romba dönt vállalkozásokat, meggyengíti egy ország gazdaságát majd az egészet a válságra fogja azt nem lehet azzal elintézni hogy elismerjük, hibáztunk. A következő kormánynak ugyanis elölről kell ilyenkor mindent kezdenie. Ez nem a cikkhez szólt, csak a te reagálásodra.
Manno István
@Pálinkafőző Rézüst: Konkrétumokat mondjál, ne a Világba beszélj. Mit rombol Hoffmann Rózsa?
Manno István
@Heller László: Mondjál valamit ami megfelel a valóságnak. Hogy mi a nevem az befolyásolja azt, hogy igaz vagy sem amit írok. Írjál észérveket, ha tudsz!
Pálinkafőző Rézüst
@Manno István: mindent! Nem kell konkrétum! Nézz körül, körbe! Nincs fiatal leendő, vagy most most bármilyen fokon kezdő iskolai végzettséget kezdő a környezetedben??? És akkor máris okafogyott a kérdésed!!!
Remélem, a másik ügyben már megtetted a feljelentést, elvtárs! Mert legyél tökös!
Pálinkafőző Rézüst
@entero: ez folyik jelenleg. Csak nem ismerik el, hogy hibáznak!! A többi stimmel!
entero
@Pálinkafőző Rézüst: Mondjuk én nem a Fideszre értettem amit írtam, de mindegy. Hiába ismersz be valamit ha azt már tönkretetted. Megjavítani sokkal nehezebb lesz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.