Busás összegekhez jutottak a balliberális oldal neves személyiségei az előző kormánytól kapott megrendelések révén, mivel tíz cég kapta meg a Gyurcsány- és a Bajnai-kormány idején tanácsadásra elköltött 17 milliárd forint több mint harmadát. Lengyel Lászlónak például egy tanulmányért oldalanként 269 ezer forintot fizettek, míg az akkor még Oszkó Péter vezette Deloitte a Malév-privatizációhoz írt tanulmányokat.

Forrás: mno.hu
Feltöltő: Pilóta
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

57 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
@entero: Régebben nem így csináltam, csak amikor láttam hogy itt nem lehet észérvekkel meggyőzni a szemellenzős fityisz fanokat akkor feladtam, tök fölösleges vitába szállni. Ez a cikk meg csak egy laza szarfröcskölés. Most érted kiderült róluk nemrég mennyi pénzt basznak el a semmire "tanácsadók" gyanánt és akkor ez a válasz hogy visszamutogatnak a szocikra hogy de hát ők is, ők is..."Jancsika te kented be szarral a falat? Igen, de tegnap a Jóska is bekente!!!" Ugyan olyan rohadék csürhe mint az mszp, de szerintem még rosszabb.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pilóta
"A Hvg.hu azt követően kérte ki a Miniszterelnökségtől a 2006–10 közötti kormányzati tanácsadásra, ehhez kapcsolódó kutatásokra, tanulmányokra elköltött összegekről készült összesített kimutatást, hogy a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium idén októberben nyilvánosságra hozta, mennyit költött ugyanezen célokra a második Orbán-kabinet."
--- Telitalálat:-)
nyanya001
Most meg jobbliberális csókosokhoz még több !
Hellcat
Komolyan mondom megláttam a címet és egyből az ugrott be, " ez csak az MNO féle szenny lehet" és bakker igazam lett. Így lenne ötösöm a lottón. Mellesleg a cikk szerintem egy kalap szar, qrbán seggét nyalva rágalmaznak össze vissza, megrendelés alapján ahogyan kell.
csikknorisz
Valami reklámszöveg, hogy "vannak dolgok, amik sosem változnak".
Hellcat
@Pálinkafőző Rézüst: "Tedd meg és urald a médiát így senki nem fog róla tudni."
entero
@Hellcat: Azért te sem vagy különb mint a megrögzött Fideszesek. Ha olyan cikket látsz amit nem a baloldalhoz közeli média ír akkor az hazudik, meg szenny, ha viszont egy baloldali lap fröcsög azt azonnal elhiszed. Egyébként nem csak te vagy ilyen, minden ember annak a lapnak hisz amelyik párttal szimpatizál és közel áll hozzá .
entero
@nyanya001: Most meg te terelsz. Itt nem erről van most szó.
entero
@Pálinkafőző Rézüst: Azért az igazságot akkor is el kell fogadni ha éppen nem a Fideszről szól.
Pálinkafőző Rézüst
@entero: el. Ha figyelmesebben olvasgattál volna, észrevetted volna, hogy az itt irkáló balos, vagy liberális nézetűek bizony nagyon keményen bírálták Fletót, és tsi.-t. Na erre az erkölcsi szintre soha nem fog eljutni a fidszes banda, lásd a hsz.-eiket.
Hellcat
@entero: Régebben nem így csináltam, csak amikor láttam hogy itt nem lehet észérvekkel meggyőzni a szemellenzős fityisz fanokat akkor feladtam, tök fölösleges vitába szállni. Ez a cikk meg csak egy laza szarfröcskölés. Most érted kiderült róluk nemrég mennyi pénzt basznak el a semmire "tanácsadók" gyanánt és akkor ez a válasz hogy visszamutogatnak a szocikra hogy de hát ők is, ők is..."Jancsika te kented be szarral a falat? Igen, de tegnap a Jóska is bekente!!!" Ugyan olyan rohadék csürhe mint az mszp, de szerintem még rosszabb.
entero
@Pálinkafőző Rézüst: Ennél a cikknél egy ilyet sem láttam. Gondolom összességében beszélsz. Én is azonnal védtem a Fideszt, ez igaz, de igyekszem kritikusabb szemmel is nézni mostanában őket. Azért vannak itt olyan balos hozzászólók is akik olyanok mint a megrögzött Fideszesek, csak azt hallják meg amit akarnak. Valamennyire rájöttem hogy ez nem helyes, ha valaki nagy hülyeséget csinál, akkor nem azt kell nézni hogy hova tartozik meg hogy az előző kormányban is ezt csinálták. Van egy barátom akit nagyon sokszor vertek, aláztak kiskorában a szülei, és ellentétben sok ilyen emberrel ő azt fogadta meg hogy megmutatja hogy ő nem ilyen lesz a gyerekeivel. Az a nagy dolog ha a rosszat nem másoljuk le csak azért mert régebben is úgy volt. A példamutatás sokkal lényegesebb.
entero
@Hellcat: Azt hiszem erre nem reagálok, mert ugyanazt írnám le mint Rézüstnek.
szaboria1
@entero: Ez csak akkor lenne értelmezhető ha nem csak a baloldali hanem a jelenlegi kormány kiadásait össze lehetne hasonlítani akkor talán lehetne vitatkozni ki mennyit pazarolt el tanácsadásokra.
Hellcat
@entero: De most mondd hogy nincs igazam. Nem védek én itt senkit meg semmit, csak látom erről az egészről már a cím alapján, hogy figyelemelterelés az egész, hogy nem megcáfolják a vádat, csak másra mutogatnak, hogy ő is ezt csinálta. Mint az ovis példa amit leírtam. És tudod a vak fityiszes mint a csizmás disznó feljebb, nézd csak majd meg, ide beírta a gúnyos kacagós kis kommentjét, de fogadjunk mikor a fideszes elbaszott milliárdokról van szó akkor meg meg se nyikkan, akkor kuss van. Látod ezért hagytam abba a rendes érveléssel mert az ilyeneknek írhatsz akármit, le fogja szarni. Téged még megtisztellek, hogy leírom, remélem megérted mit akarok itt elmagyarázni.
nyanya001
@entero: Talán nem ez a helyzet jelenleg is ?
ugyan már !
marlin
Akkor - kérem - mesélje el már valaki, hogy mi a különbség a "baloldali zsákmányszerzők" és a "jobboldali zsákmányszerzők" között, azonkívül hogy előbbiek kevesebben vannak, utóbbiak meg még pofátlanok is!!
marlin
@entero: Most olvastam:
"Orbán és Simicska szétlopják az országot!" - ez l :)))
Dr.luigilongo60
@entero: Milyen hangos volt a birka kórus Sukoró űgyben,Wallis ügyben és még estig folytathatnám ezeknek a tetveknek a rágalomhadjáratait, ehhez képest sokkal több a eddig a felmentő ítélet mint az egyáltalán bírói szakaszba jutott.
Fletó is lazán lealázta a szügyészséget a kihallgatáson, azóta egy mukk sincs.

Ez az egész szarkeverés csupán bla...bla...bla...bla...bla.
Persze hiszékeny barmoknak címezve.
entero
@marlin: Semmilyen különbség nincs tolvaj és tolvaj között. Viszont mindből van ugyanannyi, amit te írsz, hogy a balosok kevesebben vannak, ezt te sem tudhatod biztosan, csak most éppen a Fidesz van és utálod őket, és teljesen jogosan nem a múltba kívánsz visszatekinteni, hanem azt nézed most mi történik. Mondjuk azért minden rossznak van egy alapja is.
entero
@Dr.luigilongo60: Szóval az mszp maga az ártatlanság mintaképe...:-))
entero
@marlin: "A szocialisták által fizetett politikai hirdetésben ez állt: "Orbán és Simicska szétlopják az országot!" - írja a lap." Gondolom te is érted mit akarok ezzel.
marlin
@entero: Megint tévedsz!!
Nekem korábban a "szoci zsákmányszerzök" is szúrták a szememet!!
De azért azt gondolom elismered, hogy a milliárdok (akkor még csak milliók) lenyúlása a Feneketlen tónál kezdődött, amikor a Fodor, az Ungár féle "liberálidióták" meg a többiek megcsömörlöttek a "köpcös felcsuti suttyó" zsolozsmáitól!! Vagy nem??

Szocialisták fizetett politikai hírdetése??? Ne mááááá!!
Most, hogy nem jött be nektek ez a fideszcöfista magyarvizslautánzatú plakátkampány máris kezditek a "terelést"!!
entero
@marlin: Rendben, megint tévedek. Tulajdonképpen mindenki hülye aki nem ért veled egyet és más a véleménye. Olyan vagy ezen a téren mint KöBüKi meg Rézüst. Szóval az elképzelhetetlen hogy igaz legyen a szocialistákról feltételezni még csak hasonlókat is. A milliók lenyúlása pedig már a rendszerváltás után elkezdődött, sorba jöttek a privatizációk, volt állami cégek fillérekért történő eladása, kézre játszása, lehetne sorolni. Mindig az kaszál a legtöbbet aki közel áll a tűzhöz, de miért gondolod hogy ez csak a Fidesznél van így?
entero
@marlin: Ja, bocsi, most nézem hogy a szoci zsákmányszerzőket sem szereted...
marlin
@entero: Megint nem készítettek fel rendesen!!
A Emlékeztetnélek, hogy nem a bajnai kezdte a fizetett, karaktergyilkos, magyaravizslautánzó politikai hírdetéseket, sőt mint írod, Szombathelyen még rossz néven is vették!! Persze ez két dologra biztos jó!! Megtudtuk, hogy Szombathelyen sem független a "tényfeltáró" média, és az eset kapcsán többen olvassák a "hírt"!! :))
A milliók lenyúlása, - látod ezt se mondták el neked - már a rendszerváltás előtt elkezdődött!! Hallottál a NEXT 2000-ről??Pedig, látod pedig ott még igazad is lehetne, vagy mondjuk a Szekeres et,. szállodáinál, de evvel szemben már ott áll a Pongrácz úr a kastélyaival!! :))
Szándékosan nem fírtatom az ALUKORIT KFT. 92-es kivásárlását!!:))
A Feneketlen tónál pedig "csupán" annyi történt, hogy az alcsut suttyó nem tudott elszámolni a Fidesz székház eladásából befolyt pénzekkel!! (Azóta se!!)
Szóval a tények azok tények és a tények(!) ismerete nélkül nem kellene preudikálni!!
Pálinkafőző Rézüst
@entero: "Olyan vagy ezen a téren mint KöBüKi meg Rézüst. "
Igaztalanul ne végy a szádra, vazze!! :)) Amit én eddig írtam, még soha(!) nem tudtad érdemben(!) cáfolni! Uff, én beszéltem!
Dr. Felipe
Jobbos csókosok. Happy end kft, ezüst hajó, millennáris park, kaya ibrahim és josip tot, simlicskás hosszú bitek éjszakája, nem volt taggyűlés, közgép, századvég, udz, nyerges vontató, suskás akadémia, állami földek lenyúlása, mnyp pénzek lenyúlása, grippen kenőpénzek, mol kenőpénzek,

Hirtelen ennyi de van még.
Dr. Felipe
@Horizont: Kicsit pontosítanálak a nokiás dobozokról melyről ma már feketén, fehéren bebizonyosodott hogy csupán legenda. A fideSS es ügyészség kreálmánya melyet kényszervallatással próbáltak rávenni embereket hogy valljanak Hagyó ellen. Hazugság az egész nokiás dobozos történet.
nmaria
@entero: Dehogynem, őket szereti, az nem számít, hogy mennyit loptak:)
Dr. Felipe
@Horizont: Azt nem is mondtam hogy ártatlan, csupán annyit hogy hazugság a nokiás történet de sajnos sok ember elhitte és nagyban hozzájárult a fideSS kétharmados győzelméhez. Úgy is fogalmazhatnék hogy a fideSS hazugságokkal került hatalomba de ez már a múlt. A tanulság meg az hogy a fideSS rágalomhadjáratának (melyet most is folytat) soha többet nem szabad bedőlni.
Dr.luigilongo60
@entero: Esetleg arra válaszolj ,amit leírtam, neterelj jó szokásod szerint, az tényleg a nagyon hülyék színvonala.
kukac50
Nincs ebben semmi új, Most a Fideszes csókosaihoz ömlik a pénz.Mindig az aki hatalmon van.A szegény ember meg húzza az igát 65-70 ezer forintos bérért havonta.
sza
Kérem szépen mondja meg nekem valaki hogy ennyi okos embernek akik most a tisztelet házban ülnek , minek tanácsadó?
entero
@marlin: A rendszerváltás előtti időkig nem akartam visszamenni.
entero
@Dr.luigilongo60: Ezzel most sok juhászt megsértettél, azt ugye tudod...:-))
entero
@Pálinkafőző Rézüst: Amiket te állítasz annak is csak te tudod az eredetét. Amikről olvasol azt meg csak a cikk írója tudja hogy hazudik vagy igazat ír. Szóval ez a meg kell cáfolni mert te valamit állítasz ez kissé nevetséges. Most ha én biztosan tudok valamit amit te nem, akkor te vagy azt mondod hogy hazudok, vagy azt hogy igazam van. Attól függ neked melyik verzió jön be.
entero
@Dr. Felipe: Te semmivel nem vagy elfogulatlanabb mint én, sőt megkockáztatom hogy sokkal jobban kötődsz a baloldalhoz mint én a Fideszhez. Nálam legalább már előfordulnak kritikák is, nálad még az sem.
entero
@sziráki ágnes: Tanácsadók nem csak nálunk vannak.
sza
@entero: Mért az okos csak akkor lesz az ha tanácsot adnak neki?
Jujj ! ez tőlem is sokk! :-)
entero
@sziráki ágnes: A miniszterelnököknek mindenhol vannak tanácsadói, vagy azt gondolod hogy mindenhez kellene érteniük? Obama sem egyedül irányítja Amerikát.
entero
@Horizont: Lájtos is maradok. Én soha nem fogok alpári módon megnyilvánulni akkor sem ha valami nagyon nem tetszik, nem az én stílusom.
entero
@Horizont: Nekem nem egy országot kell irányítanom.
kkalman
Ne menjünk 1990 előtti időkbe, maradjunk csak a gengszterváltás utáni időkben.
1990 után mindegy melyik párt volt hatalmon, mindegyiknek a fő profilja az ország vagyonának a privatizálása volt.
Igen, az állami vagyon magán kézbe való privatizálása volt a cél, és ennek megvalósításáért mindent meg is tettek.
Mindegyik pártnak, kormánynak megvolt, megvan a holdudvara, akiknek a zsíros falatok jutnak. Mindegy minek hívják a holdudvarban tartózkodókat, tanácsadók, vagy párt közeli cégek, minden esetben fellelhetőek a pénzcsatornák, amelyeken keresztül a pénz a magántőkét tudja csak gazdagítani. Ezekből a sógor, koma, jó barátokból lesznek egy idő múlva a "sikeres" vállalkozók, a nagy tőkéseknél is nagyobb tőkések, akikhez áramlik a pénz, ha máshogy nem, akkor az állami megrendelések segítségével. Ez úgy ítélendő el, ahogy van, ahogy kitalálták, mert ez szemétség a tisztességesen dolgozni, élni vágyókkal szemben.
Ettől már csak az nagyobb szemétség, ha az éppen uralkodó párt, amikor kiderül valami turpisság a házuk táján, azzal vág vissza, hogy előtte a másik mit csinált, mit nem csinált, mennyi pénzt szórt ki az ablakon.
ottó-mottó
Tisztelt hozzászólók! Véleményem szerint nagyon alaposan, tényszerűen vagy feltételezve összefoglaltátok a jobb illetve a bal oldali politikai elit országromboló tevékenységét. A kérdésem az lenne, hogyan tovább? Egy egyszerű mezei állampolgár mi tehet a változásért? Ezek után kinek szavazzon bizalmat? Tudom, hogy válasz nem egyszerű, de a bonyolultabb válaszokat is szívesen olvasom!
Disznópofa
@ottó-mottó: Minél bonyolultabb, annál érthetetlenebb. Szóval:józan paraszti ész kell és tiszta szó.
marlin
@entero: (tegnap 22:44)
A kérdés okos emberekre vonatkozott!!
(Bocs, de ezt le kellett ütnöm!!) :))
kukac50
@ottó-mottó: Nincs most Magyarországon egy értelmes, nagy vagy több kis párt aki a Nép érdekében tevékenykedne.
pityy
Az nem lehet, Hogy ""jobbunliberálisakhoz""? Mert mintha ezeknek több lenne!!
Disznópofa
Azért nincs pénz lent, mert amikor elkurjantja magát egy kormánypolitikus, hogy:dől a lé! Akkor az emberek ijedtükben elugranak nehogy rájuk ömöljön. Az meg térdét csapkodva röhög, azon, milyen jó vicc volt és ráadásul, többször elsüti az általa jónak tartott viccét!!!
talánegyszer
@kukac50: Így igaz,egyik kutya másik eb.
vigyorgó
Nem kéne a fityesz pártnak visszafele mutogatni mert neki is van elég nagy sara. Mondok egyet a hubertusz Bt. Kaptak az államtól 8000 h földet, hektáronként 10 Ft-ért és mind ezt 99 évre.Miért kapták? mert csókosok és oligarhák.Nem vagyok MSZP szimpi.Szóval az ilyen szarháziak ne mutogassanak visszafelé.
excep
persze most meg a jobb oldaliakhoz dől a pénz egyik oldal sem rohat fel a másiknak semmit egyforma tolvaj szemét mind két fél

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.