A rokkant nyugdíjasok pokoljárásáról tartott sajtótájékoztatón tett megdöbbentőm őszinte bejelentést egy újságíró. Kéri J. Tibor újságíró, aki korábban a Magyar Televízió parlamenti adásainak főszerkesztője és a Népszabadság főmunkatársa volt, a sajtótájékoztatón - elmondta: szívinfarktusa után leszázalékolták. Májusi felülvizsgálatakor kimondták, hogy nem rehabilitálható, októberben viszont már arról értesítették, hogy javult az állapota, ellátását ezért 41 ezer forintra csökkentik. Szavai szerint a határozat "vérlázító hazugság", állapota nem javult, orvosi diagnózisát meghamisították. Az újságíró azt mondta: ha ellátásának csökkentése jogerőre emelkedik, nem tudja kiváltani a gyógyszereit, ami azt jelenti, hogy szívbetegként "gyötrelmes, hosszú haláltusa" várna rá. Kéri J. Tibor a sajtótájékoztatón ezután azt mondta, ha csökkenti a nyugdíját, öngyilkosságot követ el. Pontosabban, azt ígérte, hogy felgyújtja magát az Országház előtt.

Forrás: ujasz.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr plágium
Nem kell megtennie, hiszen ez a cél. Minél több embert a szakadék szélére sodorni, aztán ha leesnek áthárítják a felelősséget. Össze kell fogni a rokkantaknak is mint a diákoknak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.