Közös sajtótájékoztatót tartott pénteken Baráth Zsolt jobbikos országgyűlési képviselő, Szathmári Norbert, a Jobbik Jász-Nagykun-Szolnok megyei közgyűlési képviselője, valamint Csányi Tamás, a Jobbik mezőtúri önkormányzati képviselője a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság előtt. A politikusok az egyre romló közbiztonságra hívták fel a figyelmet, ami véleményük szerint ellentétes a kormány ígéreteivel. 2010-ben, amikor Pintér Sándor belügyminiszter azt mondta, hogy „két hét alatt rend lesz” az országban, csupán az 1990-ben rendszerváltásnak hazudott szemfényvesztés egy újabb állomásához érkeztünk – mondta Baráth Zsolt, a Jobbik országgyűlési képviselője a sajtótájékoztatón. A képviselő felsorolta Szögi Lajos, Marian Cozma, Bándy Kata esetét, valamint a szigethalmi késelést illetve az azt követő mezőtúri és ózdi támadásokat, melyek alapján azt mondta, ha „ez” a „pintéri rend”, akkor abból ők nem kérnek. Ezt követően felszólította Pintér Sándor belügyminisztert, hogy...

Forrás: barikad.hu
Feltöltő: Pilóta
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pilóta
"A mezőtúri késelés ügyében –melynek során egy 17 éves cigánybűnöző egy tapétavágó késsel megvágta egy 78 éves nyugdíjas tanár nyakát- Csányi Tamás, a Jobbik mezőtúri önkormányzati képviselője elmondta: az elkövető fiatal mintegy fél éve szökésben volt az intézetből, így a rendőrség felelőssége is felmerül akkor, ha tudtak a már korábban is sok bajt okozó Rafael József eltűnéséről.

Joggal várhatják el az alföldi város lakói is, hogy életüket békességben, nyugalomban éljék le, ne váljon a rettegés a mindennapok részévé – húzta alá a képviselő."
Pilóta
"Szathmári Norbert jobbikos megyei közgyűlési képviselő hozzátette: tavaly májusban Jász-Nagykun-Szolnok megye helyzetéről Farkas József megyei rendőrkapitány tartott beszámolót, melyben azt mondta: bár a bűnkövetések száma növekedett, a 2011-es évet mégis sikeresként könyvelik el. Ezt a Jobbik elfogadhatatlannak tartja – húzta alá Szathmári.

Mint mondta, a megye bűncselekményi fertőzöttsége országos átlagon felüli, kiváltképp Szolnok, Jászberény húzza fel a statisztikát. Hozzátette: az összes jogsértés mintegy 59 százalékát vagyon elleni bűncselekmények teszik ki, a tavalyi évben pedig 182 esetben állapított meg a rendőrség uzsorázást, ami a képviselő szerint a cigánybűnözés egyik alappillére.

A mezőtúri esetet nem tartotta „példátlannak”, valamint kiemelt egy 2012 áprilisában történt újszentgyörgyi, illetve egy rá pár héttel történt kunhegyesi gyilkosságot, melyben cigányok értelmetlenül vették el magyar emberek életét."
Kutyafüle
A rendőrség ura a helyzetnek, nyilatkozták. Semmivel sem rosszabb a helyzet a statisztika szerint, mint bárhol Európában.:))
kukac50
Nem is akar rendet tenni! Ha a Fidesz rendet akarna elzavarná Pintért!
kerék
Ha rendet akarnának tenni, 1 hét alatt meg lehet csinálni az alapokat, további 3-4 hét múlva a cigányok már munkáért állnának sorba.
Mivel 3 év alatt sem tettek semmi, sőt egyre rosszabb lett a helyzet, így sürgősen el kell takarítani a nem odavaló embereket a vezetésből. Mondjuk az egészet.
Dr plágium
Jaj ne legyetek má' ilyen gonoszak! Szegényke hogy fog megélni a 112 ezres nyugdíjából? Az nem számít, ha naponta vannak gyilkosságok, rablások, de nehogy má' éhen haljon a milliárdos sintérke.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.