Alig ért véget Pécsett a (részben komlói) rokkant bányászok demonstrációja, máris újabb megmozdulás kezdődött. Polics József polgármester, az alpolgármester és egy képviselő ugyanis csütörtök este hat órakor fórumot tartott a szegregáció-ellenes pályázat tervezetével kapcsolatban a Nagy László utcai volt óvoda épületénél. Ám mire odaértek, százötven-kétszáz tiltakozó élő láncot alkotva vette körbe az épületet.

Forrás: bama.hu
Feltöltő: Mobil123
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Zsoel
@csiga0771: Nem gond, csak furcsálltam. Ezek szerint tényleg úgy volt, hogy ajánlottad Mobilnak, ő meg beküldte?
csiga0771
Megkértem, mivel én még soha nem küldtem be semmit, és a pécsi bányásztüntetés, a komlói szegregációs bunyó , azért érdemel valamit. Megkértem hogy Ő ha tud legyen gyorsabb mint én... Ennyi Jó Szerencsét
Zsoel
@csiga0771: Értem. De máskor legyél bátrabb, és küldd be személyesen. :)
Mobil123
@Zsoel: @miazavalami: Lényeg a cikk gondolom! De mivel a @csiga0771: megkért , tehát segítettem, de viszont csak így tudam jelezni Nektek, hogy @csiga0771-tól van az infó. Ennyi.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.