Két MSZP-s és egy jobbikos érdekeltséget is talált a Magyar Nemzet az 5415 nyertes dohánybolt-koncesszió között – harsogja a lap mai cikke. Később a hvg.hu kiderítette: valójában a két szocialista-közeliből az egyik fideszes képviselő.

A Magyar Nemzet szerint több, az ellenzéki politikusokhoz rokoni és üzleti szálon is kötődő vállalkozó is koncessziót nyert a trafikpályázaton. Ezt annak nyomán közölték, hogy az elmúlt két hétben közölt sajtóhíradások szerint a dohányboltokra kiírt koncessziók közül nagyon sokat beazonosíthatóan Fidesz-közeli emberek nyertek el, sőt egyes források szerint a pályázatok nyerteseiről a Fidesz helyi szervezetei döntöttek. A Magyar Nemzet csütörtöki címlapsztorijában azt közölte, hogy az 5415 dohánybolt-koncesszió között két MSZP-s és egy jobbikos érdekeltséget is talált.

A napilap megállapította, hogy koncessziót nyert az egykori szocialista pártigazgató, Puch László testvére és sógora. A testvér a Tolna megyei Madocsán, a sógor pedig a baranyai Lánycsókon nyithat dohányboltot.

Baranya megyében árusítási jogot nyert Mali Zoltán, Drávapiski polgármesteénekr felesége, aki Alsószentmártonon bővítheti ki vendéglátó egységét dohánybolttal. Őt a Magyar Nemzet azért említi meg, mert korábban SZDSZ-es volt.

A győztesek között van a dunakeszi MSZP-szervezet egykori alapítójának, Nagy Imrének a fia.

A Magyar Nemzet még egy jobbikost is talált a leendő trafiküzemeltetők között: Bán Norbert, a Jobbik szigethalmi önkormányzati képviselője a lapnak arról beszélt, habár nincs trafikosmúltja, két pályázatot is beadott, de csak az egyiken nyert.

A cikk megjelenése után nem sokkal a hvg.hu arról írt, valójában a Puch nevű nyertes nem rokona Puch Lászlónak, ellenkezőleg, fideszes képviselő.

72 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coyote3
Ezen én mélységesen fel vagyok háborodva!!! Valaki nagyot hibázott! Tessék jobban odafigyelni!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Don Quijote
5415-ből 3 darab ellenzéki, azért ez jó arány ! Ezt a 3-at is vegyék vissza szabálytalanságra hivatkozva!! Orbánisztán...
human
Hát, ha ezek után sem akarja a fidesz felülvizsgáltatni a pályázatok értékelésének mikéntjét, akkor minden önmagáért beszél.
A Tündik bündije
@Don Quijote: Naná, hogy az, kábé 0, 0055%. Ez gyakorlatilag a szociális érzékenységük mutatója is a választópolgárok felé.
human
@A Tündik bündije: Azt a 0,0055%-ot majd 110%-nak fogják eladni. Majd Házisütis Gabika kiszámolja.
leszúrt rittberger
Kemény idők járnak a pártfirkászokra, ez a sok szenny, rágalom amit ki kell mosdatni!
coyote3
Ezen én mélységesen fel vagyok háborodva!!! Valaki nagyot hibázott! Tessék jobban odafigyelni!!!
Hellcat
Ott a HVG-s cikk hogy az egyik szocialista igazából fideszes...:D Most erre mit lehet mondani? 5415 ből találtak 3at ami igazából csak 2? Ez a MN ez egy okádék szennylap.
kevijenicsaja
Egy - megérett a narancs
Kető - feneketlen barack...
Sede
Már a hazudozás sem megy nekik zökkenőmentesen! A trafiktendert nyert Puch József nem rokona az mszp-s Puch Lászlónak, viszont fidesz-kdnp-s alpogármester... :-)))
Nagyooon cikiiiii! :-)
kecskes laszlo
Tehát akkor van 3441 fideszes nyerő és 4 fő 4 pártból. Hú ez nem semmi.
renitencs
Nem is tudtam, hogy a Misetics-klán is bizniszei is "Fidesz-közeli cégek". Tolna, Paks, Szekszárd, ... Nem olyan pici falvak. Ennyit a tényekről...
marlin
Ez a "leleplezett leleplezés" minősíti és jellemzi a kormánypárti médiát !!
honeykiss
Ez az egész katyvasz a kormányunkat minősíti...
darwin
Régen is volt mutyizás.Jól tudtuk,hogy a tanácselnök testvére ötből kétszer nyer.De legalább adtak a látszatra.Most már a látszat sem lényeg.
Pálinkafőző Rézüst
Bakker, ezek mindig lesre futnak!! Nagyon szánalmas ez a vergődés...:((
nemkati
- János bácsi, hát látott-e már kend medvét?
- Eccer láttam, de asse az vót.
Dr. Felipe
Pedig mit küzdött a mn hogy találjon valamit éjt nappallá téve güriztek és kiderült ez a Puch nem az a Puch sőt egy fideSS es Puch. Puff neki már megint az a fránya vak komondor, hát nem átestek rajta.
nemkati
@Dr. Felipe: Ezzel az erővel besegíthettek volna a kormánynak a közérdekű adatok nyilvánosságra hozatalában is, az MN úgyis a kormánypropaganda meghosszabbított keze.
dömdödöm
mekkora nagy emberszabásúak vagytok ti akik ezt kitaláltátok !
Persze a multiktól akartátok elvenni a cigiárusítást és hogy semmi képp ne jusson hozzá 18 év alatti . Persze !
űrbán
Szégyen hogy ezt a használt budipapír minőségű szennylapot magyar nemzetnek hívják.
jancsik68
Aki az un Magyar Nemzetet olvassa,más aljasságokra is képes!!
szöszmösz
@dömdödöm: A szakirodalom ezt nevezi populáris demagógiának, meg kommunista propagandának. Számomra hihetetlen de jelentős tömegek benyalják, mint a rezsi
csökkentést, sőt azt már a "nem érdekelt " határon túli magyarok is érzik és aláírásukkal
igazolják.
nemsemmi
Nyertek az ellenzékhez köthető személyek is???
Hát akkor ez rendben is van!

A jobboldaliak ennyivel tehetségesebbek!

Mondjuk az a pár nyertes is csak valamilyen hiba miatt nyerhetett. Ezért valaki felelni fog a fideszben.
jancsik68
@bretagne: Hogy ezek minnél előbb eltünjönek oda,ahová valók!!
crow0131
@dömdödöm: Jól látod. Akkor azt mondták, most meg már jobb, ha ők árulják a dohányt. Ez a szörnyű bolsi gondolkodás, szépen meglátjuk, hogy milyen eszméken nevelkedtek. Csak mára inkább nem beszélnek róla :(
dömdödöm
@crow0131: választásokig ezek elosztanak maguk között mindent :.-(
Dr.luigilongo60
Ez a hasas az év hasalása az MNO-nak és a fitymasznak is!:-)))
khmm
csak ennyit találtatok, na ez a röhej
crow0131
@dömdödöm: :) sajnos meg van a lehetőségük erre.
De hoznék a választás után egy visszamenőleges törvényt, amiben szépen kiteregetnénk mindent.
Tender értékelő jegyzőkönyveket stb. előszedetném, rendbe szednénk ezt a "bolsi" csapatot.
crow0131
@Hellcat: Kiderült, hogy a Puch is fIDESZ-es. Na ez a gáz. Mondjanak le a francba, ha ennyire együgyűek.
pártsemleges
@Dr.luigilongo60: Igen, ez tényleg elég nagy elhasalás részükről, és egyre több van mostanság. Az egykulcsos adónak köszönhetik már csak, ha rájuk teszem a voksomat, holott tudom, hogy ez nagyon sok embernek kedvezőtlen volt, ahogy a gazdaságnak is. Vagyunk annyira gyarlók, hogy a saját érdekünk álljon az első helyen. Ráadásul olyan munkát végzek, ami miatt nem kell aggódnom a jövőben sem. Nehéz ügy...
dömdödöm
@pártsemleges:miért mi vagy adóellenőr ?
Nauta
@Pálinkafőző Rézüst: Nem tudtad,hogy lejtős a pálya?Azon könnyű lesre futni pláne,ha "egész pályás a letámadás"!
sport50
ez aztán nagyot robbant!!+hogy még nem is mszp-s!!!:-))
Tootsy
@dömdödöm: Csacsi: KOLDUSBOT GYARTO! Szerinted annak kell felnie? (Bocs, regi vicc, tudom, de most megint idoszeru, bar ne lenne az!)
QQCSI
@Tootsy: Nekem új volt! :-)
Nem koldusbotot gyárt, hanem entero reinkarnációja.
jameska
"5415 dohánybolt-koncesszió között két MSZP-s és egy jobbikos érdekeltséget is talált."

Ez igen, gratulálok, ezt mind sikerült megtalálni? A nagy számok törvénye alapján ez enyhén szólva is kevés. Ha az arány 30-40% lenne, na akkor beszélhetnék ballibmutyiról. Ezt a pár "véletlent" valószínűleg elcseszték a Fideszesek, ha tudták volna, biztos nem engedik át őket a rostán...
Tootsy
@QQCSI: Szerinted azzal is lehet penzt keresni? "Csokolom, kerek ket reinkarnaciot, de friss legyen, mert a multkor is ramrohadt!", de a koldusbot gyartas kifizetodobb...:o))))
crow0131
@jameska: azután kiderült, hogy a Puch is fIDESZ-es. Ezt az égést, előszőr inkább ellenőrizték volna le és utána nyilatkoztak volna. Én meg ezekre szavaztam :( Ez szörnyű hiba volt.
kkalman
Hát, ha már a szerecsenmosdatás sem megy...
A sok kipukkant lufi, lassan a földre kényszeríti a még épeket is.
pártsemleges
@dömdödöm: Adóellenőr? Neked ennyi információ elég, hogy valakit megítélj?
pártsemleges
@Tootsy: @QQCSI: Mivel csak nem régen jöttem ide, ezért nem igazán ismerek még itt senkit, de annyit már leszűrtem ezalatt a néhány nap alatt, hogy igen sok hülye rontja itt a levegőt, akiknek az a legnagyobb örömük, hogy másokkal kötözködhessenek. Vajon ez mire jó? Na persze, amikor valakinek nincs rendben a saját élete, akkor ez is egy megoldás lehet...
yazo64
@dömdödöm: Szerintem saját céges igazgató:)
dömdödöm
@pártsemleges: Ráadásul olyan munkát végzek, ami miatt nem kell aggódnom a jövőben sem. ( csak vicc volt ezt írtad erről jutott eszembe az adóellenőr nem itéltem meg semmit és senkit egyáltalán bocsi ! )
Nauta
@Tootsy: A vakkomondor szaporítás még kifizetődőbb! Elesik benne a fószer,eltöri valamijét és a kórháznak Te szállítod a gipszet! Na milyen?
Nauta
@yazo64: No akkó a szeme se áll jól!
pártsemleges
@QQCSI: Végül is semmi, csak nem értettem, miféle reinkarnációról beszélsz velem kapcsolatban.
pártsemleges
@yazo64: Ahogy elnézem, te is látnok lehetsz...
yazo64
@pártsemleges: Nem kell ehhez varázsgömb... Még a világűrből is látszik az azonosság:)
Tootsy
@pártsemleges: Szia, partsemleges, elmondanad, hogy velem mi a bajod? Egyebkent itt nem kotozkodok, hanem keseru humoru, egyebkent nagyon jopofa, joszivu emberek laknak...:o)) Ha valami nem tetszik, nem muszaj am olvasni bennunket, mer' nem vennem a lelkemre, hogy megsertodj!...:o))
pártsemleges
@yazo64: Az azonosság csak a véletlen műve lehet, legalábbis az én esetemben. Mindegy, azzal hasonlítasz össze, akivel akarsz. Kár, hogy nem kötelező mindenkinek képpel, saját névvel megjelenni, akkor elkerülhetőek volnának az efféle párhuzamok.
pártsemleges
@Tootsy: Nem sértődtem meg, csak a humor nálam nem egy másik emberen való élcelődést jelent.
Tootsy
@pártsemleges: Ha regota itt lennel, tudnad, hogy volt mindenkinek, aki akarta, arcos avatarja, de ezt az oldalt teljesen szetk@rtak , es most ugy lett osszeszerkesztve, hogyha Sertodos Lezerjani fel akar jelenteni valakit, akkor az illeto profilja alatt mar ossze van gyujtve az osszes altala bekuldott hozzaszolas, kb. 3 masodperc alatt lenyomozhato, ki mikor mire mit mondott... Szep uj vilag,... Majd az elcelodes okat kesobb megtudod, csak legyel hosszabb ideig itt. En is adtam az arcomat, egy csomo baratot szereztem itt, volt ra lehetoseg, azt is elvettek... Legyel itt sokaig , erezd Magad jol, ha megbantottalak volna, bocsi,... Kesobb sokmindenre rajossz Magad is...
yazo64
@pártsemleges: :)))
Te meg a saját kép, saját név megjelenítés:))) Eddig még sehol nem jött össze:)
Na, de nekem is mindegy:)
A lelkiismeretével mindenki saját maga számol el...
pártsemleges
@yazo64: Szerintem is mindegy, mert nem tudom, mi a problémád velem, de a lelkiismeretemért nem kell aggódnod mindenesetre.
pártsemleges
@Tootsy: Rendben, köszönöm, majd nyitva tartom a szemem!!
Pálinkafőző Rézüst
@Tootsy: ma, 22:17-re: pontosan tudja ő ezt...
A Magyar Nemzet meg érdekes egy újság, ahol olyan cikket is lehoznak, aminek még véletlenül se néznek utána, hogy vajon van-e valóság alapja.
yazo64
@pártsemleges: Békemenet... izééé veled:)
dömdödöm
@Tootsy: Ebben nagyon igazad van ! Ha az általuk folytatott politika megfelelő környezetet bitzosítanának a normális megélhetésre alkalmas munkához és ezáltal a tisztességes megélhetéshez akkor senki nem szólna itt 1 r@hadt szót sem .
Én egyébként vállalom a leírt véleményeimet bárhol ,bárkinek ,bármikor .
silber13
Protuberanciákat elvakító fényességű hülyék körmölnek hülyéket a MNO-nál!! :-)))))
Tootsy
@dömdödöm: Azert nagyon vigyazz Magadra, Kedves,... Tudod, Beloled csak egy van...:o)) (sajnos)...:o)) Meg azt sem tudhatjuk, hogy hol es hogyan tesznek tonkre Teged meg akik ugyanugy gondolkodnak, mert a torvenyek nem csak hulyek, de VISSZAMENOLEGES ervenyuek is, ami teljesen nonszensz es MINDENT kiszamithatatlanna tesz... Nemcsak megosztja, elbutitja a nepet, de el is bizonytalanitja a jovojeben, tokeletesen, ez pedig cselekveskeptelenne teszi az embereket,... Ezert az apatia, a ":minden mindegy" hangulat,...
kukac50
Már az MSZP-sek is Fideszesek lettek,vagy nem tudják ki melyik párthoz húz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.