„Nem a maga útja helyes, kedves Merkel asszony, hanem Orbán Viktor útja. Maga, kérem, Merkel asszony, még az esernyőjét sem vihetné Orbán úrnak. Maga hatalmas, Merkel asszony, mert rengeteg pénz áll maga mögött. Maguk kétszer romba döntötték Európát... mégis mindig győztesként kerülnek ki mindenből... mint a fociban... ez is valahogy mindig így alakul... De kérem, most elég. Elég ebből. Ki van kint és ki van bent? Azért, mert maguk kb. 80 millióan vannak, még nem biztos, hogy igazuk van. Ahogy már említettem, volt már effajta tévedésük... nem is oly rég... De most nekünk van igazunk. Tetszik érteni??? Mert nekünk van egy államférfink, olyan, aki minden száz évben terem egyszer. Mármint Európában! Aki távlatokban gondolkodik. Aki érti a helyzetet minimum egy emberöltőre előre. Aki a népéért küzd a nagy globális lötty ellenében...

Forrás: mandiner.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

77 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
marlin
@lenhardtibolya: Kiscsillag!!
Talán az a baj, hogy nem érted, mert mindenki más érti!! :))
(És ugye nem kell belegázpolnom egy "iqbajnok" lelkivilágába!!)
Dr.luigilongo60
@lenhardtibolya: Látja, látja Ibolyka!
Olvasgatni kéne néha és korrekten tájékozódni, nem pedig baromságokat beszélni.
Immár Coni is idelinkelte az ön hülyeségeinek cáfolatát, bár valószínűleg ez önt nem zavarja cseppet sem.

A tények ugyanis nem az erősségei közé tartoznak.
szepwilly
@lenhardtibolya: Tisztelt Ibolyka!
33 eve hazasok vagyunk egy a gondolatunk ugyanazokat gyülöljük,csak kepletessen ertettem a dolgot,mert hala istennek Ö is nyitott szemmel jar a vilagban,es a barati tarsasagun beszelgeteseiben is tevekenyen reszt vesz!Egyszoval ilyen agyament segnyalo barmokat keves ertelemmel,de jo helyezkedesi tudassal nem követne!
szepwilly
@Tootsy: Te egy igazi emberismerö vagy,eszebe sem jutna,hallanad amikor ezeket komentalja!(neha en is elszegyelem magam)!
Tootsy
@szepwilly: Akkor ebben is egy rugora jar az agyunk, Veled es a Nejeddel is,... Akikkel otthon en tartom a kapcsolatot, erdekes modon, mindannyian ugyanazt gondoljuk ugyanarrol a dologrol,... Akkor pedig lennie KELL egy csomo evidencianak ezekben a cikkekben, amitol mindannyian egyszerre vadulunk be...:o)) El tudom kepzelni, hogy valaki artatlanul all ki a kormany hulyesege mellett - sajnos, ez eleg eros IQ hianyt es erzeketlenseget mutat -, de aki direkt, megtevesztesbol es partprogandabol tart kiseloadast a jelenlegi kormany aldasos tevekenysegerol, az egy olyan bunozo, akit a birosag kesobb elorehaladott skizofreniaval, on- es kozveszelyes uldozesi maniaval, szocio- es pszichopata beallitottsaggal fog diagnosztizalni, es mint ilyet, torvenyileg nem buntethetonek fog nyilvanitani, tehat hosszutavon megint megusszak...(Viszont a dilihazakat elorelatoan feloszlattak, igy oket majd sehova sem lehet bezarni, kezelesre a bori helyett...:o))
viragbea
Száz évente? Akkor az országnak annyi!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.