„Nem a maga útja helyes, kedves Merkel asszony, hanem Orbán Viktor útja. Maga, kérem, Merkel asszony, még az esernyőjét sem vihetné Orbán úrnak. Maga hatalmas, Merkel asszony, mert rengeteg pénz áll maga mögött. Maguk kétszer romba döntötték Európát... mégis mindig győztesként kerülnek ki mindenből... mint a fociban... ez is valahogy mindig így alakul... De kérem, most elég. Elég ebből. Ki van kint és ki van bent? Azért, mert maguk kb. 80 millióan vannak, még nem biztos, hogy igazuk van. Ahogy már említettem, volt már effajta tévedésük... nem is oly rég... De most nekünk van igazunk. Tetszik érteni??? Mert nekünk van egy államférfink, olyan, aki minden száz évben terem egyszer. Mármint Európában! Aki távlatokban gondolkodik. Aki érti a helyzetet minimum egy emberöltőre előre. Aki a népéért küzd a nagy globális lötty ellenében...

Forrás: mandiner.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

77 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
coyote3
Ezt az agyament pichát eddig hol rejtegette eddig a zsírdisznó???
coyote3
Formalinban, valami dunsztos üvegben?
lenhardtibolya
Igaza van a cikk szerzőjének. Merkel asszony azért tud ilyen "bölcsességeket" szajkózni, mert Németország nagyon nagy, így aztán azt hiszi, hogy csak neki lehet igaza. A kis országokat sem illik a földbe döngölni, ennyit már megtanulhatott volna ez az előnytelen külsejű, mégis beképzelt nőszemély. Miért nem? Talán mert ha egyszer a kis országok összefognak, akkor meglepetés érheti a nagy Németországot. Na nem fogunk hadat üzenni neki, de ha az áruit nem vásároljuk, akkor ő is benne lesz a szószban...
nyanya001
Egyenlőre a Mercédesz és az Audi az ami kicsit is előbbre vitte a gazdaságot !
Ha ezek kivonulnak Magyarországnak totálisan vége !
Az előttem szóló "zsurnaliszta" szellemi szintje megfelel ennek a dunsztja sincs Eszternek
a sötétségével !
csikknorisz
Ez ilyen átlag CÖF levél. Magyarország = Orbán Viktor alapvetésből indul ki, mint általában.
silber13
@lenhardtibolya: Ibolya Kedves! "...mert ha a kis országok egyszer összefognak..." Kérem, nyugodjon meg, a kis országok - főként a környezetünkben lévőknek - eszük ágában sincs összefogni, ha meg mégis, az sajna az ő velünk szembeni utálkozását jelenti.. És köszönhető ez a csúti Lancelotnak és fegyverhordozóinak.
csikknorisz
@coyote3: Eddig én se hallottam róla, de most belenéztem remek írásaiba:
www.polgarportal.hu/polgarblog/dunst-eszter/blogger/listings/dunst-eszter
It
Kár vót. :)
laszlobihari
Ennek a "nőnek" száraz dunsztban volt(van) az agya? A hő kezelés agyhalálhoz vezet, mint ebből a példából is látszik, de egy fitymaSS-os ezt is lábon hordja ki!
soljanka
Na egy újabb barom égeti magát - és vezérét- külföldön...
soljanka
Kedves Dunst Eszter,
Az Ön útja nem helyes. Ön egy elmeborult, hívő senki, aki annyit sem ér, mint Merkel asszony kisujja körme alatt a piszok.
Önnnek szíve-joga imádni Orbán Viktort,és joga van az ő pártjára szavazni.
De Önnek nincs joga a magyarok nevében, magyarokat lejárató, más nemzeteket sértő kijelentéseket tenni az én nevemben, mivel én nem kértem meg Önt erre.
Önnek nincs joga kijelenteni, hogy "most nekünk van igazunk", mert én nem tartozom az Ön köreihez és nem is akarok közösséget vállalni ilyen minősíthetetlen véleménnyel.
Ön nyugodtan kijelentheti, hogy Ön úgy véli, hogy Önnek igaza van.
Kérném Önt, hogy a továbbiakban ne égessen engem külföldön, örüljön, hogy itt élhet és virulhat, az Ön által tökéletesnek tartott államfő ámokfutása közben. Mivel Ön megveti a fejlett nyugati országokat, így ne foglalkozzon velük, élvezze nagymagyarságát itthon.
Ha a tartalmát nem is értette meg irományomnak, remélem az feltűnt Önnek, hogy a "magázás" nem feltétlen jelenti a "maga" szó használatát.
szepwilly
Eszter Maga nem teljessen kerek!
Javaslom keressen maganak egy tetötöl talpig ferfit,es reggelenkent mas gondolatokkal ebred!Nyilatkozatait meg ha lehet csak a sajat neveben irja!
Tootsy
Kepzeljetek, meg akartam kerdezni Toletek, hogy ez most vicc? Es nem! Verkomoly! @soljanka: Haaaat, az en nevembe se szoljon, mert ha orban kereszteny, akkor en meg szuz vagyok. Ami mind a ketto nonszensz,... Bar en meg egy egyszeru mutettel lehetek szuz, mig orban sosem lesz sem a szazevenkenti egy karizmatikus europai politikus a szamomra, de a tulnyomo tobbseg szamara sem, ahogy elnezem,...;o((

Dunst Eszter pedig nagy valoszinuseggel nem evilagon el, vagy ha igen, akkor nem ebben a szazadban, Magyarorszagon, vagy nem olvas ujsagot, csak irja, pedig tehetne forditva is,...
Tootsy
@szepwilly: Lehet, hogy talalna, de csak az ebredesig, mert ha a no elkezdi hinteni az iget, a pasi inkabb faroklengetve elrohan...:o( Tenyleg, es hol is jelent ez meg? A Mandinernel? Es most frankon le is forditotta, es elkuldte a Merkel asszonynak, vagy csak razza magat? Mer ugy lenne az nagyon szep, ha el is kuldene Neki,...
human
Orbán a Kossuth Rádióban kijelentette, hogy vannak a jobboldaliak és vannak a többiek. Tehát ketté osztott ország vagyunk (van aki megérdemli a trafikot, van aki nem), következésképp sem Orbánnak sem fanjainak nincs joga Magyarország, a magyarok nevében beszélni. Használják inkább a "mi jobboldaliak" kifejezést.
joopapa
Ennek kiszívta a hidrogén az agyát is. Ennek a nő nemű lénynek akkora a nyelve hogy evező lapát nélkül indulhatna evezős versenyen az olimpián.
bundi
@lenhardtibolya: mond te magadtól vagy ennyire egyszerű?
ne sértődj meg a tegezésért, de a magázás, valamiféle tisztelet jele nálam. de te annak ellenére, hogy újságírónak mondod magad, sajna nem igazán viselkedsz úgy. (max mno, hetiválasz szintet hozod...)
gondolkoztál, már azon, hogy valakit nem a külseje, hanem a tettei alapján szoktak megítélni?
és kedves vezérünk miatt fasirtban vagyunk a szlovákokkal, (híd-most, állampolgárság...) ukránokkal (kettősállampolgárság), románokkal (rmdsz, de a lista túl hosszú...)
szerbekkel (vajdaság) osztrákokkal. na most kivel is akarunk összefogni?
gondolkozz mielőtt billentyűzetet ragadsz, és ilyen konkrétan kiállsz egy (A nagybetűs) vezér mellett.
tudod a németek (nettó befizetők) a befizetett adójuk egy részével minket (nettó haszonélvezők) támogatnak. és ha mi lemondunk a német termékekről. azzal nem fogjuk a porba tiporni a gazdaságukat. de ha ők úgy gondolják, hogy a merci, az opel, az audi, és az összes többi német érdekeltségű multi áttelepszik a határon túlra (mert ha kiraknak az unióból, a vámok miatt már nem éri meg itt dolgoztatni) akkor szerinted veregethetjük a vállad? mert te meg a másik eszement jól megmondtátok? még szerencse, hogy ezek a hangok (itt a tietekére célzok) nem nagyon hallatszanak el odáig, mert egyébként hamar kívül találhatnánk magunkat (és ugye akkor minden felé csak vízummal útlevéllel mehetnénk, mert rajtunk kívül mindenki uniós tag).
tehát kíváncsian várom válaszod, hogy mit is kezdhetnénk a nagy büdös uniós tagságunk nélkül ebben a kis medencében.
nyanya001
És mindezt mondja az a Dunst Eszter aki a CÖF oszlopos tagja,
ahol a Bayer Zsolt féle véglények cigányoznak, zsidóznak !
A Tündik bündije
Egyébként ha már Merkel. Ugyebár azt mondta, "nem kell rögtön a lovasságot küldeni."

Nos kérem; Angela Merkel ezzel azt kívánta kifejezésre juttatni, miszerint nem kell minket azonnal valagba rúgni. Miért? Mert Peer Steinbrück szociáldemokrata kancellárjelölt hangot adott annak, hogy akár Magyarországnak az EU-ból való kizárása sem lehetetlen.
Azaz Angela Merkel ezzel tulajdonképpen minket védett meg.

És mi a hála? Az ilyen Dunsztos Eszti féle gumiszoba-szökevények kiöklendeznek magukból egy ilyen agyilag elszállt írást három szem LSD és egy fél üveg whisky után, vikikirály fotóját nyalogatva, közvetlenül azután, hogy a csúti istencsapása szintén nem bírja felfogni Merkel szavait, és újfent előkapja az erődszéli bocskoros stílusát, amivel - hogy aktuális legyek - egy trafik vezetését se bíznám rá, ennek ellenére sajnos jelenleg ő a kelet-közép európai, begyógyszerezett menőcsávó a nagy magyar ugarról.

Bocs, de ezt finomabban nem lehet leríni, mert így is az agyam lerakom ilyen szintű hozzá nem értés láttán!
dzurinda
Az igen, ugyanannyit fog érni a szavazatom jövőre, mint ennek az "írónak". :(
lenhardtibolya
@bundi: Köszönöm a szívből jövő, gyűlöletteljes szavakat. Én nem hinném, hogy egyszerű vagyok, de az sem volna bűn. Ami viszont igazi bűn, hogyha valaki nem lát túl az orránál és elhiszi a mszp kampányszövegét, hogy az EU nélkül mi éhen halnánk, stb. Hát nem! Jelentem, hogy a Kárpát-medence 30 millió ember ellátására képes, és még így, a csonka hazában is meg tudnánk termelni a betevő falatunkat. Az EU kihasznál minket és úgy képzeli, még azt is szabályozhatja, mikor vegyünk levegőt. Nagyon nem érdekel, hogy útlevéllel járhatnánk a határon túlra, ha nem lennénk már EU tagok, de a vámokból jókora jövedelmünk lenne. Az, hogy a szomszéd államokkal nem éppen rózsás a kapcsolatunk, bizony nem a kormány hibája, hanem pl. a szlovákoké, akik megvonják az állampolgárságot azoktól a magyaroktól, akik merészelik a magyar állampolgárságot is felvenni, ja és a románok, akik képtelenek Erdélynek autonómiát biztosítani, holott már a trianoni országrablás is kikötötte, hogy ez bizony kötelességük lenne. Soroljam? Azt hiszem, a Magyarországon született emberek egy része magyar, a másik pedig baloldali, akik között sokan kimondottan magyarellenesek.
dzurinda
@lenhardtibolya: "Ami viszont igazi bűn, hogyha valaki nem lát túl az orránál és elhiszi a mszp kampányszövegét, hogy az EU nélkül mi éhen halnánk, stb."

Ez nem az MSZP kampányszövege, soha nem mondtak ilyet, hogy éhen halnánk az EU-n kívül. Ami azt illeti, senki nem mondott ilyet. Azt mondja minden józanul gondolkozó ember, hogy rosszabb lenne az életszínvonal az EU nélkül. Igazuk is van.

"Az EU kihasznál minket és úgy képzeli, még azt is szabályozhatja, mikor vegyünk levegőt."

Egy gyors kérdés: annak idején a kedvenc pártja (Fidesz) az EU-ba való belépés mellett, vagy ellene kampányolt?

"Nagyon nem érdekel, hogy útlevéllel járhatnánk a határon túlra, ha nem lennénk már EU tagok, de a vámokból jókora jövedelmünk lenne."

Az igazság az, hogy a vámok miatt jóval drágább lenne minden. Tessék egy kis közgazdaságtant tanulni!

"Azt hiszem, a Magyarországon született emberek egy része magyar, a másik pedig baloldali, akik között sokan kimondottan magyarellenesek."

Ez nagyon bájos, ahogy a trianonozás is az :) A szokásos fideszes dolog jön elő, miszerint ők mondják meg, hogy ki magyar és ki nem :) Szégyelld magad!
lenhardtibolya
@soljanka: Hát ez nem volt szép hozzászólás, sőt! Mi az, hogy annyit sem ér a cikk írója, mint Merkel asszony körme alatt a kosz?! Miféle ócska stílus ez? Hogy merészel ilyesmit bárkinek is írni/mondani? Kicsoda maga? Még a nevét sem meri aláírni a sziszegő, kígyónyelvű posztjának. Gyáva, és közönséges! Ennyit Önről. Ne ajánlgassa a szerzőnek, hogy hol nyilvánuljon meg, és hol ne, inkább nézzen magába, és szégyenkezzen. Ha másért nem, hát azért, hogy még azt is szemére vetette Dunst Eszternek, hogy hívő... Ön miben hisz, hogyha a hívőket gyalázni merészeli?
bundi
@lenhardtibolya: kedves sötétke nem tudom ezt mire alapozod:
"a Kárpát-medence 30 millió ember ellátására képes,"
nem tudom, mostanság jártál-e vidéken, de ha megjön a nyár, akkor ropogósra sül minden, már pedig az elmúlt években, majdnem mindig bejött ez a 3 hónap aszály.
www.origo.hu/gazdasag/20121004-elvitte-a-kukoricatermest-az-aszaly.html
www.ksh.hu/docs/hun/xftp/gyor/kal/kal212.pdf
és mivel a családtagok még egyrészt mezőgazdaságból élnek, ezért tudom, hogy az elmúlt pár év nem sikerült fényesre, tavasszal a belvíz, nyáron az aszály...
a másik:
"de a vámokból jókora jövedelmünk lenne. "
a vámot nem mi kapjuk, hanem mi fizetjük, mivel az unió területére hordanánk egy ideig az előállított dolgokat. (autók, szerelvények, ...)
tudod az uniós védővámok...
nézz utána az uniós piacvédelemnek...
és a harmadik tudod... most nyert a vezéred neked sok sok pénzt az uniós fejlesztési alapból. na ez is bukta lesz így.
hvg.hu/gazdasag/20130430_444hu_Magyarorszag_kutyaszoritoban_nem_jo
de ha ezt szeretnéd, hát hörögj a németekre...
laszlobihari
@lenhardtibolya: TE tényleg egyszerű vagy mint egy faék! Ne haragudj de ezt a baromságot honnan veszed, "hogy a Kárpát-medence 30millió ember ellátására képes", élelmezés szempontjából igen lehetséges de a többi? üzemanyag-gáz-stb? honnan potyogna be? Egyébként a csillogó s.ggü (TE nyalod csillogóvá) gazdád eröltette az EU-ba való belépést, ő volt az aki aláírta a kettős állampolgárság tilalmát arra az esetre ha az egyik államban ismeretlen fogalom(tiltva van).
@Tootsy: A helyzet az, hogy elvileg tud róla, persze nem tudom, hogy a fordítóknál mikor múlik el a röhögőgörcs!
soljanka
@A Tündik bündije: az is lehet, hogy ezzel az irománnal fizetett a trafikért :)
soljanka
@lenhardtibolya: szerintem tökéletes stílusban válaszoltam. illetve tökéletesn megfeleltem Dunst stílusának.
Sőt. Én elegánsabb voltam :)
Azt meg már ne ön döntse el, hogy kinek lehet véleménye és kinek nem.
Dunstnak volt, meg nekem is. Neki olyan,nekem ilyen.
lenhardtibolya
@laszlobihari: Nem baj, ha egyszerű vagyok, mint a faék, az legalább természetes anyag. A Kárpát-medence önellátása tény, elsősorban élelmiszer szempontjából, de megoldható az energiahordózókkal való önellátás is. Énnekem nincs "gazdám" és senkinek az ülepét nem szoktam csillogóvá nyalni, ezt az ünnepet meghagyom Önnek, aki lefekszik az EU-nak gátlástalanul.
lenhardtibolya
@dzurinda: Akinek nem fáj Trianon, az ne nevezze magát magyarnak, sőt valóban szégyellje magát!
marlin
Na, ezért nem kellet volna bezárni az OPNI-t!!
De ahogy ezeket a hsz-eket nézem, a "kishölgy" nincs egyedül, itt is van probléma a pártidióták gyógyszerezésével!!
Persze "fejétől bűzlik a hal", tartja a népi bölcsesség:
www.alsoorsi-hirhatar.hu/hirek/megdobbento-orban-viktor-es-a-fidesz-vezetoinek-patologiajabol
Meg ugye, ha Incitatus-ból lehetett szenátort "csinálni", a Schmitt-ből meg köztársasági elnököt, gondolom ennek a Dunst-nak is kinéz valamilyen zsiros állás, de minimum egy trafik engedély!!
Dr.luigilongo60
Kedves Esztike!
Önnek "dunsztja" sincs a mai magyar valóságról, maximum a tahóságról.
Kicsit keverni tetszik a fogalmakat.

Attól, hogy önök egy egyesület keretében állami támogatással kirándulgatnak és nagyságos polgári asszonyt játszanak a sznobizmus jegyében,komolyzenei koncerteken mutogatják a legújabb "magyarkodó" öltözéküket attól önök még nem tettek semmit a hazáért...sőt!!!
scandináv
"Mert nekünk van egy államférfink"... "Aki érti a helyzetet minimum egy emberöltőre előre"... azt sem érti mi van most...fenék nyalás tipikus esete :d
marlin
@lenhardtibolya: Miből gondolod, hogy te itt bárkit is minősíthetsz??
Igazad van, a faék hozzád képest atomtudós!!
És ha nem elég, akkor (DeutschexFűr után szabadon) meséld már el, hogy ki a faszom az a Dunst Eszter??
A Tündik bündije
@lenhardtibolya: "Az EU nélkül mi éhen halnánk." - Ezt senki nem állítja, de fuccs volna rengeteg támogatásnak, köztük a vissza nem térítendő fejlesztési pénzeknek is.

"A Kárpát-medence 30 millió ember ellátására képes." - Ezt nem tudom, hol álmodtad, de lehetőleg ne a kurucinfóról tájékozódj. Szerintük ugyanis 50 millió is lehetne, mert itt van az ősi táltosok földcsakrája vagy mi.

"A vámokból jókora jövedelmünk lenne." - Mire újabb stadionokra meg Horty-szoborra? Mert hogy az is csak hülyeségekre menne el, abban biztos vagyok. Plusz a vámok miatt minden sokkal drágább volna, amit külföldről hoznak be.

"A Magyarországon született emberek egy része magyar, a másik pedig baloldali." - Jaj, szép gondolat. Ahogy voltak a kokárdások és a nem kokárdások is, igaz? Úgy is fordíthatjuk akár, hogy vannak az orbánisták, és aztán mindenki más, aki felforgató csőcselék. Milyen jó, hogy azt is a fityesz döntheti el, ki magyar és ki nem...
Dr.luigilongo60
@lenhardtibolya: "A Magyarországon született emberek egy része magyar, a másik pedig baloldali."

Ibolyka!

A fent idézett mondat mindent elárul önről és aljas, primitív gondolkodásáról.
Erre az ostobaságra nincsenek is szavak.
amaramaistanna
Mikor hasonló "remekművekről"hallok,akkor egyre inkább az a meggyőződésem,hogy különleges technikával töltik fel a fejüket.Micsoda meghasonlás és tragédia vár rájuk,ha egyszer felébrednek a kábulatból.Ő is csak egy kecske a fideszkecskék közül.
Jól mondta tegnap Bajnai Gordon Miskolcon,hogy "Fideszkecskére bíztuk a nemzet káposztáját".
lenhardtibolya
@Dr.luigilongo60: Az Ön gondolkodásmódját pedig valamennyien jól ismerjük és "tiszteljük" mert még annyit sem képes megjegyezni, hogy ki nem állhatom az Ibolyka megszólítást, tehát kénytelen vagyok viszonozni "kedvességét" ezentúl "nemdoktor" néven fogom hívni.
lenhardtibolya
@A Tündik bündije: Azon sopánkodik, hogy az EU nélkül nem kapnánk vissza nem térítendő támogatásokat. Igaz. Ám az is tény, hogy több a befizetésünk az EU felé, mint amit vissza osztanak nekünk, tehát ez az ügylet nem nyereséges számunkra.

Nem tudom mi a gond a Horthy szoborral, hiszen kevés olyan tisztességes kormányzó vezette országunkat, mint éppen ő. Mit vétett Ön szerint? Én szívesen felsorolom a legnagyobb érdemeit, de kevés lesz egy oldal...
lenhardtibolya
@marlin: Nem tudom ki Dunst Eszter, csak annyit tudok, hogy ő írta ezt a cikket a Mandineren. Egyébként a stílus maga az ember. Miféle stílus az, ahol trágárkodni szabad? Sajnos az Ön rövidke hozzászólása erre utal...
A Tündik bündije
@lenhardtibolya: Kár, hogy nem látod a fától az erdőt.
Nem Horthy személyével van bajom, hanem hogy nem szobrokra van szükség ilyen gazdasági helyzetben. Röhejes, hogy 2009-ben Cser-Palkovics még azon sopánkodott, hogy az MSZP elköltött 47 milliót kampányprogramra plusz valami kis presztízsberuházásra, miközben idézem "hosszú sorok kígyóznak az élelmiszerosztó helyek előtt."
Nos, sorok most is kígyóztak bőségesen, de nem hogy milliók, milliárdok mennek el terekre, szobrokra, stadionokra, ami szép és jó, és kell is akkor, ha már senki nem nélkülözik, de addig ne ez legyen már az első.
lenhardtibolya
@A Tündik bündije: Örülök, hogy közeledik a véleményünk, annak pedig különösen, hogy nem Horthy személyével van a gond. Az, hogy Cser-Palkovics meg a többi fideszes mit nyilatkozik, engem nem igazán érdekel, de azt tudom, hogy sok pénzt költenek olyasmire, amire nem kellene, és volna a pénznek jobb helye is. Ez viszont minden kormány idején így van, mindig mosolyogtam, hogy az egyik a másiknak a beruházásait nem folytatta, sőt! Lehet, hogy a beruházásokat teljesen ki kellene venni a kormányok kezéből... (de akkor ki döntsön?)
khmm
Merkel csak a az őszi választásokig keménykedik. A német utál dolgozni, dolgoztatni viszont van pénze... nem csak a 'kis' országoknak csípi a szemét, ez a picsa...
DR Eric CARTMEN
TALPNYALÁSBÓL JELES !!! TRAFIKOT NEKI !!!
nyanya001
@khmm: Mert a magyar vállalkozó az nagyon megfizet
a minimálbérrel ?
gibgab
Biztosan lesz, aki elolvassa, és meg is érti!
Ajánlom: endresy.blogspot.hu/2013/05/merkel-szelloztetes-elott.html

Dunsztja sincs Eszter nem érti.
kata53
@A Tündik bündije: Megint jól beszélsz Tündikém! Lenne kikkel megtölteni a Lipótot!
nyanya001
Ez a levél lesz Merkel végzete !
Halálra röhögi magát ezen a primitív tyúkon !
QQCSI
Nem olvastam a cikket, nem olvastam a hozzászólásokat,
de azt tudom, hogy az átlag német elég sokat adózik, hogy
mi itt Magyarországon még élünk,..
...egyesek qrva jól, mások rohadt ß@arul,
de ők teszik be a lóvét...
marlin
@lenhardtibolya: Kiscsillag, én csak a ti(!) stilusotokban (forrásmegjelöléssel!!) kérdeztem valamit, vagyis ez a ti(!) stílusotok!!
Ha meg nem ismered a szóbanforgó ápoltat, akkor miről írkász itt reggel óta??
Nektek megmondják az agitpropirodátokban, hogy mit kell írni, oszt Jónapot!!. hogy mi a valóság az meg nem érdekes??
Nem gondolod, hogy egalább Pönkösd táján nem kellene ilyeneket csinálni??
Tudod ez az a stílus amelyik minősít benneteket!!
lenhardtibolya
@marlin: Kedves Marlin! Sajnos nem értem, hogy mi a gond velem és a véleményemmel? Nyilván mást gondolunk erről a cikkről, de ettől még egyikünk sem gazember, ugye? Én nem tartozom egyik párthoz sem, tehát az agitprop irodákat nem látogatom, csak a saját véleményemet osztom meg ezen az oldalon, de azt hiszem, teljesen felesleges, mert agymosáson esett át a propelleres csapat legnagyobb része. Talán kár értük...
Imremete
Ez a level parodia, vagy komolyan irta a holgy???
Ha komoly, surgosen keressen fel egy szakorvost.
Elkepeszto... Pottom Viktor a felcsuti geniusz... Az ember esze megall...
szepwilly
@lenhardtibolya: kedves Ibolyka!
ha eddig Ön nem arulta el ki ez a Dunst Eszti(talan dunsztja sincs) en elarulom itt mindenkinek,kapaszkodjatok, Nök a Magyar Nemzetert egyesület!ezekröl csak annyit,hogyha megtudnam,hogy ilyen gyülekezetekbe jar,levernem a derekat!
Egy kerdesem lenne miert dicseri enyire a diktatort meg a rendszeret,az meg nem tünt fel,vagy esetleg nem olvas ujsagot,hogy hany szaz ezer csalad ehezik,telen nem tudjak füteni az iskolakat,es nö a munkanelküliseg.Ne a hataron tuli"magyarokkal foglalkozzon ök megvannak maga es a partja nelkül is es,hogy öszinte legyek amig itthon nincs legalabb olyan jolet,hogy az embereknek munkajuk legyen es teli gyomorral fekudjenek le addig teszek rajuk!Meg annyit,hogyha kirugnak bennünket az EU-bol több mint felmillio magyarnak is haza kell jönnie es emelni az ehezök szamat,mert ugye munkat adni Ön sem tudd csak a propaganda füzetekböl frazisokat puffogtatni,remelem legalabb Önnek jol fizetö allasa van,amin nem is csodalkoznak,mert jol kezeli a tollat,ha a sok demagog mondanivalojat leirja!
szepwilly
elnezest lemaradt a felesegem,ha megtudnam,hogy ilyen gyülekezetekbe jar levernem a derekat!
Pisti271
@lenhardtibolya: "tény, hogy több a befizetésünk az EU felé, mint amit vissza osztanak nekünk"
A tények makacs dolgok. Tudnád ezt az állításodat adatokkal igazolni?
www.euvonal.hu/index.php?op=kerdesvalasz_reszletes&kerdes_valasz_id=292
kkalman
Kiflicsücsöknek méltó társa lehetne a Dunst Eszter. Ketten tudnának igazán nagyot alkotni, ha a fityisz és a vezír dicsőítéséről kellene valami szépet írni, mondani.
lenhardtibolya
@szepwilly: Sem, sem! Nincs jól fizető állásom, kisnyugdíjas vagyok, tehát pontosan tudom, milyen nehéz a megélhetés. Az is szomorú helyzet, hogy rengetegen dolgoznak külföldön, mert nincs megfelelő munkahely itthon. Azzal is tisztában vagyok, hogy a devizahitelesek milyen elkeserítő helyzetben vannak (hála a bankok aljasságának).

Kinek verné le a derekát? Nem értettem pontosan ezt a mondatát.
lenhardtibolya
@szepwilly: Értem, így már világos a mondanivalója. Most meg sajnálom az Ön feleségét, akinek bármi okból is testi fenyítést helyez kilátásba. Ezek szerint Ön határozza meg, hogy hová mehet az asszony?
laszlobihari
@lenhardtibolya: Bocsáss meg, én nem tudtam, hogy a számok értelmezésével is bajok vannak Nálad! "Ám az is tény, hogy több a befizetésünk az EU felé, mint amit vissza osztanak nekünk" az idézőjelbe tett szöveg Tőled származik! Az általános iskolában jobban oda kelett volna figyelni a pozitív és a negatív számok értelmezésére, egyébként ha másként nem megy tudom ajánlani az EXCEL programot, bár akkor is marad a probléma az értelmezéssel!
mátmar
Ez nem igaz! Ilyen nincs! Ekkora tahót nem bír el a föld! Ennek a Dunstnak halvány dunsztja sincs miről ír. Igaz, hogy csúsztatásért, hazugságért nem kell a szomszédba mennie.
Tootsy
@szepwilly: 22.31-re: Ne verd le a nejed onaccsaga derekat, Kedves, mert merget merek ra venni, hogy a holgy nem olyan hulye, hogy ilyen sznob tarsasagba jarjon...:o))) Ugye, eltalaltam?
Tootsy
@nyanya001: 19.19-re: Mondd, szerinted tenyleg elkuldte ezt a levelet, vagy csak ez egy Mikes Kelemen-i level, csak nekunk puffog ez a nyockilometer melyen hulye no (?) Mer akkor tenyleg jaj szegenykenek!...:o))
nyanya001
@Tootsy: Nem tudom, de majd kiderül, egyenlőre
az Orbánnak sem válaszoltak a németek arra a bizonyos
"küldtek már tankot " kijelentésére.
Tootsy
@nyanya001: Szerintem nem is fognak ra reagalni, mert ez orban reszerol egy olyan gyerekes megjegyzes volt, amit ket 3 eves fiucska vag egymas fejehez a homokozoban...
nyanya001
@Tootsy: Ha átvitt értelemben is de simán lenácizta Merkelt !
Nem hiszem, hogy ez válasz nélkül marad,
a német diplomácia még vár a válasszal - én ezt olvastam valahol -
Tootsy
@nyanya001: Szerintem ez egy olyan hajanal fogva elorangatott hulye mondat volt, ami a II. vilaghaborura vonatkozott, es akkor eppen a nemzeti szocialistak voltak az uralmon, Horthy Miklos ur meg lejattolt veluk, akkor, ugyhogy orban sem kovetkezetes, mert Horthyt szoborban orokiti meg, mikozben o a nemetek oldalan lepett a haboruba, akkor most ezt miert is kifogasolja orban? Vagy ha kifogasolja, akkor meg hagyni kellett volna a fenebe a Horthy-kultuszt,.. Ilyen erovel akkor jottek ide tankkal az oroszok is, a haboruban is meg '56-ban is, azt nem kifogasolja, amikor Putyinhoz dorgolodzik? Bar. ha Putyin nem orban szajaize szerint all hozzank, majd belole is csinal egy jo kis ellensegkepet a vezir, mer neki ez jelenti a photoshop-ot...:o((
human
@Tootsy: Többen nem látják meg az ellentmondást, mint ahányan meglátják. Nettó politikai haszna van belőle. Szerintem ezt ők is kiszámolták.
lenhardtibolya
@laszlobihari: Köszönöm a "segítőkész" hozzászólást, de érdemes lenne követni az eseményeket, és akkor talán világossá válna minden.
coni
@lenhardtibolya: "Ám az is tény, hogy több a befizetésünk az EU felé, mint amit vissza osztanak nekünk"

Mivel 2011-es összesítés alapján GDP és fő arányosan Magyarország kapta a legtöbb uniós támogatást az egész Unióban, gyanítom, hogy Ön egy fizetett CÖFÖS, aki Orbán megbízásából hazugságot terjeszt. Gyanúmat erősíti, hogy tizedik alkalommal olvasom ezt a hazugságot és minden egyes alkalommal többen is csatolták Önnek a bizonyítékokat arra nézve, hogy jelenleg - még!!!- Magyarország a legnagyobb haszonélvezője az Uniónak. Bizonyíték mellékelve, sokadszorra. Ez megkérdőjelezi automatikusan az összes többi állítását, ugyanakkora a tárgyi tévedés benne.

www.bpb.de/nachschlagen/zahlen-und-fakten/europa/70580/nettozahler-und-nettoempfaenger
marlin
@lenhardtibolya: Kiscsillag!!
Talán az a baj, hogy nem érted, mert mindenki más érti!! :))
(És ugye nem kell belegázpolnom egy "iqbajnok" lelkivilágába!!)
Dr.luigilongo60
@lenhardtibolya: Látja, látja Ibolyka!
Olvasgatni kéne néha és korrekten tájékozódni, nem pedig baromságokat beszélni.
Immár Coni is idelinkelte az ön hülyeségeinek cáfolatát, bár valószínűleg ez önt nem zavarja cseppet sem.

A tények ugyanis nem az erősségei közé tartoznak.
szepwilly
@lenhardtibolya: Tisztelt Ibolyka!
33 eve hazasok vagyunk egy a gondolatunk ugyanazokat gyülöljük,csak kepletessen ertettem a dolgot,mert hala istennek Ö is nyitott szemmel jar a vilagban,es a barati tarsasagun beszelgeteseiben is tevekenyen reszt vesz!Egyszoval ilyen agyament segnyalo barmokat keves ertelemmel,de jo helyezkedesi tudassal nem követne!
szepwilly
@Tootsy: Te egy igazi emberismerö vagy,eszebe sem jutna,hallanad amikor ezeket komentalja!(neha en is elszegyelem magam)!
Tootsy
@szepwilly: Akkor ebben is egy rugora jar az agyunk, Veled es a Nejeddel is,... Akikkel otthon en tartom a kapcsolatot, erdekes modon, mindannyian ugyanazt gondoljuk ugyanarrol a dologrol,... Akkor pedig lennie KELL egy csomo evidencianak ezekben a cikkekben, amitol mindannyian egyszerre vadulunk be...:o)) El tudom kepzelni, hogy valaki artatlanul all ki a kormany hulyesege mellett - sajnos, ez eleg eros IQ hianyt es erzeketlenseget mutat -, de aki direkt, megtevesztesbol es partprogandabol tart kiseloadast a jelenlegi kormany aldasos tevekenysegerol, az egy olyan bunozo, akit a birosag kesobb elorehaladott skizofreniaval, on- es kozveszelyes uldozesi maniaval, szocio- es pszichopata beallitottsaggal fog diagnosztizalni, es mint ilyet, torvenyileg nem buntethetonek fog nyilvanitani, tehat hosszutavon megint megusszak...(Viszont a dilihazakat elorelatoan feloszlattak, igy oket majd sehova sem lehet bezarni, kezelesre a bori helyett...:o))
viragbea
Száz évente? Akkor az országnak annyi!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.