A Fidesz szerint egyedül "a bukott baloldal, a vereségébe beletörődni képtelen Gyurcsány-Bajnai-szövetség" az, amely veszélyezteti a választások tisztaságát.

A Fidesz így reagált arra, hogy az Együtt-PM szerint választási csalást lehetővé tevő technikai megoldásokra utalt egy tévéinterjúban Pálffy Ilona, a Nemzeti Választási Iroda elnöke. A választási szövetség vasárnap felszólította a kormányt, hogy ne trükközzön a választásokon, és ne használja fel politikai játszmájához a külhoni magyarságot.

A Fidesz szerint a Portik-ügy és a Szilvásy-ügy lebuktatta a maffiabaloldalt, hogy a hatalomért bármire képes. Az alvilággal is lepaktáltak, hogy a 2010-es választásokat manipulálják: megfigyeltek, hazudtak, lehallgattak, kémkedtek - fogalmaznak.

Az Együtt-PM vasárnap, az MTI-hez eljuttatott közleménye szerint választási csalást lehetővé tevő technikai megoldásokra utalt egy tévéinterjúban Pálffy Ilona. A választások lebonyolításáért felelős szerv vezetője eszerint így fogalmazott a külhonban élő, kettős állampolgárok szavazataival kapcsolatban: azokat eljuttathatja "(...) a választást megelőző 15. naptól az adott országban lévő konzulátusokra, nagykövetségekre. Ott majd lesz egy ilyen postaládának nevezett urna, ahol nem kell semmit sem igazolni, hanem bedobhatja. De bedobhatja akár az egész faluét is, hogyha valakit megbíznak azzal, hogy szedje össze, és vigye már be a konzulátusra, mondjuk Csíkszeredára ezeket a levélszavazatokat, borítékokat. Áthozhatják Magyarországra, ott is fel lehet adni postán".

Pálffy Ilona az MTI-vel közölte: nem fordulhat elő, hogy valaki igazolás nélkül, mások nevében adhasson le szavazatot a választáson.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ranger47
Monja ezt egy olyan párt,amelyik 2002-ben hidakat zárt le,kirakatokat tört be a nagy bukása után.Orbán akkor mondta ,hogy a "Haza nem lehet ellenzékben!" Nagy a rettegés a Lendvay utcában! Bajnai Gordon gondoskodik róla,hogy ez így is maradjon 2014-ig.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Bubó
@kata53: Ezt kellene Népszavazásra felterjeszteni ao OVB-nél: Aki nem itt fizeti azt a sok adót, ne szóljon bele a magyarok életébe. Határon túli magyarok, az éves fizetésük 30%-át a magyar államkasszába kellene befizetniük valamilyen okból.? Mondjuk szavazati jog megváltására.
Ismeri valaki ezt a beterjesztési folyamatot? Népszavazási kezdeményezést hogyan kell elindítani?
kata53
@tűzróka0919: Igen , tegnap hallottam az ATV-én. Na azért én bízom benne, hogy az Unió beleszól!
kata53
@tűzróka0919: Figyú! Nekem már nem sok van hátra, szóval akár karóba is húzhatnak! Akkor is utálom őket, rohadékok és akkor sem írom alá!!!
kata53
@Bubó:Igazad van. Sajnos nem tudom, de valóban a határon túliak ne ugassanak bele a magyrok életébe! Talán aláírásgyűjtéssel kell kezdeni!?
Dr. Felipe
A bukott jobboldal.

Első bukás 1994 (a fideSS majdnem kiesik a parlamentből)
Második bukás 2002 (egy hosszabb gratzi kezelés a vezírnek)
Harmadik bukás 2006 (a vezír csak a fizetéséért jár be a parlamentbe amúgy átmegy utcai harcosba.)
ranger47
@Dr. Felipe: Az utolsó két szó jobb lenne így:csőcselék töltelékbe. Ja,oszt jó napot

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.