A Fidesz nem fogad el foglalkoztatási tanácsokat a bukott baloldaltól - reagált Selmeczi Gabriella a szocialista Gúr Nándor vasárnapi sajtótájékoztatóján elhangzottakra.

Az MSZP-s országgyűlési képviselő arról beszélt, hogy a kormány elüldözte a fiatalokat az országból egyebek mellett azzal, hogy nem teremtett nekik munkalehetőséget.

A Fidesz szóvivője reagálásában hangsúlyozta: a szocialisták kormányzása alatt 2002 és 2010 között megduplázódott a munkanélküliek száma. A szakképzést leépítették, az egészségügy területét hatezren hagyták el 2010 előtt.

Mint elmondta: a kormányváltás óta nő a foglalkoztatottság és a fizetések vásárlóereje is. Folytatódik egy 60 százalékos béremelési program az egészségügyben - tette hozzá.

Selmeczi Gabriella kiemelte, hogy a hiányszakmák ösztönzésére ösztöndíjak működnek, a szakképzést pedig a munkaerőpiac kívánalmainak megfelelően alakították át. A jövőben így sokkal értékesebbek lesznek a diplomák és a szakképzettségek is.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Gemüs52
Ez már betegség és megszállottság . A szőke démon még akkór is nemet mond ,ha az ellenfélnek van igaza vagy jó ötlete .
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kata53
@amaramaistanna: A mygánnyugdíjra az egyetelen válasz, hogy lenyúlták és szétosztották maguk között. De azt ne várd, hogy kiflicsücsök ezt be is vallja!
rosalinda57
Sajnos, hogy a Fidesz nem fogadja el a jó tanácsot sem ! Maguktól akarnak egy 60. évében lévő hölgyet villanyszerelő inasnak beiskolázni, aki munkanélküli, de 3 felsőfokú végzettséggel és némi tapasztalattal rendelkezik. Oda, ahová a hölgy pályázatot ad be állás betöltésére sorra nemleges választ kap. Legutóbb ugyanezt a hölgyet lift karbantartói állást ajánlottak fel ! Ugye azért itt nincs valami rendben ? Kár szajkózni Selmeczinek. Csak a könnyű ( de üres ) fejet lehet csak ilyen magasan hordani !!
nemkati
Ha mondhatjuk azt, hogy bukott baloldal, akkor ugyanilyen joggal mondhatjuk, hogy bukott Fidesz. Ők ugyanis 4 választáson buktak meg, míg az MSZP 3-on. Ők 2 ciklust nyertek, az MSZP 3-at. Hát akkor ki a bukott?
magyarbakancs
Ez a hölgy olyan mint egy rossz bakelit lemez amin egy karcolás van és a lejátszó tú nem tud tovább haladni mindig ugyan azt mondogatja.
coni
A jelenlegi rezsim nyilvánvalóan kudarcos unortodox gazdaságpolitikája nem csak a "bukott" ellenzék, de a fejlett uniós országoktól is jelentősen eltér, de még a térégi országok is üstökösként hagynak le bennünket. .
A többször bukott Fidesz kommunikációjában a "bukott" kifejezés nevetséges, főleg, hogy 2002-ben és 2006-ban is csak a közvélemény kutatóknál szerepeltek jól, a választóknál nem. Ugyanígy lesz jövőre is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.