A Jobbik szerint egyszer s mindenkorra be kellene tiltani az O.Z.O.R.A. fesztivált, amely nem más, mint egy "nagy, nemzetközi drogfesztivál".

Mirkóczki Ádám pénteki sajtótájékoztatóján azt mondta, a Sárbogárd közelében kedd óta tartó fesztivál kapcsán eddig összesen 92 ember ellen indítottak büntetőeljárást kábítószerrel összefüggő bűncselekmények miatt.

A Jobbik azt szeretné, ha a fesztivált betiltanák, és a büntetőeljárás alá vont külföldieket "néhány évre" kitiltanák Magyarországról. Mirkóczki Ádám szavai szerint ugyanis a vendégek döntő többsége külföldi, akik nyíltan a drogfogyasztást preferálják és népszerűsítik. A fesztivál "kizárólag külföldi deviánsoknak van kitalálva" - fogalmazott a jobbikos politikus.

Hangsúlyozta: a Jobbik támogatja a fesztiválokat, "de mindennek van határa, és ez a drogtanya és drogfertő nem fér bele az egészséges, normális és biztonságos szórakozásba".

Mirkóczki Ádám hozzátette: a hatóságok pontosan tudják, hogy mi zajlik ezen a fesztiválon, mégsem tesznek semmit, ezért akár személyi felelősség is terheli őket. Esetleg fiataloknak kellene meghalnia, hogy észbe kapjanak a hatóságok és végre betiltsák a fesztivált? - kérdezte.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

leszúrt rittberger
A melegfesztivállal az volt a bajuk, hogy megbotránkoztató, meg közízlés, meg anyám kínja... Most ezekkel mi a bajuk? Kit zavarnak ott Sárbogárd alsón, a pusztában, egy magánterületen bekerítve?

A világ pont attól szép, hogy vannak benne tarsolylemezes mélymagyar íjászok, meg ilyen ördögbotos holdkórosok. Mindegyik menjen a saját rendezvényére ahelyett hogy a másikat lesi folyton...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szöszmösz
Gregorián kórus fesztiválon voltam külföldön. Alkoholos. cigiző, drogos , melegeket , sőt
a közönségben leszbiket is láttam.
A kórusok, maga a verseny szenzációs jó volt, maradandó élményt nyújtott, a többi csak most jutott eszembe , hogy szólt a jobbik mire kell figyelni.
Bugajakab
@szöszmösz: Remélem, nem fordítottál senkinek hátat. :-)
Dr.luigilongo60
@szöszmösz: Amiből nálunk problémát gyártanak,azzal máshol nem is foglalkoznak az emberek.
Ilyen az államadósság is,csak a fitymasz gyárt belőle hatalmas gondot, hogy legyen min csámcsogni a híveknek,azok meg nyámmognak is rajta rendesen ahelyett, hogy a saját életükkel foglalkoznának.
Persze ahol normális körülmények között lehet élni,ott a kisemberek nem a baromságokkal és egymással vannak elfoglalva.
világlátó
A jobbik még nem látja a valódi célt. Ozora a Gyurcsány - Bajnai kormányok bűnös hozománya, következménye a liberálkomcsi eszmerendszernek, a liberális EU. kudarcözön politikájának, amit a fidesz és kdnp a nemzet kétharmadával együtt fog majd felszámolni, rendet tenni akár két hét alatt.
Egyébként már régen kellett volna eljárni és egyszer és mindenkorra mélyen a föld alá nyomva tiltani, tűzzel vassal. Vajon milyen indoklással engedélyezték, ki kérte az engedélyt, milyen céllal? Itt valami nem egyenes.
pbalage
@világlátó: ezt te komolyan is gondolod, vagy csak vicceltél? (mer' viccnek szar)
Tudod, miért járnak a magyarok olyan ugrálós táncokat?
Mert már akkor itt voltak a földön, amikor az még ki sem hűlt!
világlátó
@pbalage: Látom, nem értettél meg. Pedig úgy reméltem rávilágíthatok erre az érthetetlen döntésre, amit a hivatalok meghoztak ozora kapcsán. Akár honnan is nézzük, ez a jelenség nem hiányzik nekünk, gyermekeinknek sem, senkinek sem. Ha pedig előre időzített " politikai célzatú bombának " tervezte ki valami eszement, - no az sem hiányzik.
A magyarok ugrálós táncairól , amit már akkor jártak, amikor a föld még ki sem hűlt...mondanivalódat sajnos nem értem, kérlek próbáld meg kicsit bővebben, hátha hajlott korom ellenére majd megértem. Amúgy pedig őszinte, lelkes tisztelője vagyok a magyar népzenének, a magyar táncoknak, amit a " Repülj Páva " szívet - lelket melengető műsorai során láthattunk. Várom válaszod.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.