A Jobbik szerint egyszer s mindenkorra be kellene tiltani az O.Z.O.R.A. fesztivált, amely nem más, mint egy "nagy, nemzetközi drogfesztivál".

Mirkóczki Ádám pénteki sajtótájékoztatóján azt mondta, a Sárbogárd közelében kedd óta tartó fesztivál kapcsán eddig összesen 92 ember ellen indítottak büntetőeljárást kábítószerrel összefüggő bűncselekmények miatt.

A Jobbik azt szeretné, ha a fesztivált betiltanák, és a büntetőeljárás alá vont külföldieket "néhány évre" kitiltanák Magyarországról. Mirkóczki Ádám szavai szerint ugyanis a vendégek döntő többsége külföldi, akik nyíltan a drogfogyasztást preferálják és népszerűsítik. A fesztivál "kizárólag külföldi deviánsoknak van kitalálva" - fogalmazott a jobbikos politikus.

Hangsúlyozta: a Jobbik támogatja a fesztiválokat, "de mindennek van határa, és ez a drogtanya és drogfertő nem fér bele az egészséges, normális és biztonságos szórakozásba".

Mirkóczki Ádám hozzátette: a hatóságok pontosan tudják, hogy mi zajlik ezen a fesztiválon, mégsem tesznek semmit, ezért akár személyi felelősség is terheli őket. Esetleg fiataloknak kellene meghalnia, hogy észbe kapjanak a hatóságok és végre betiltsák a fesztivált? - kérdezte.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

leszúrt rittberger
A melegfesztivállal az volt a bajuk, hogy megbotránkoztató, meg közízlés, meg anyám kínja... Most ezekkel mi a bajuk? Kit zavarnak ott Sárbogárd alsón, a pusztában, egy magánterületen bekerítve?

A világ pont attól szép, hogy vannak benne tarsolylemezes mélymagyar íjászok, meg ilyen ördögbotos holdkórosok. Mindegyik menjen a saját rendezvényére ahelyett hogy a másikat lesi folyton...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
leszúrt rittberger
A melegfesztivállal az volt a bajuk, hogy megbotránkoztató, meg közízlés, meg anyám kínja... Most ezekkel mi a bajuk? Kit zavarnak ott Sárbogárd alsón, a pusztában, egy magánterületen bekerítve?

A világ pont attól szép, hogy vannak benne tarsolylemezes mélymagyar íjászok, meg ilyen ördögbotos holdkórosok. Mindegyik menjen a saját rendezvényére ahelyett hogy a másikat lesi folyton...
JAJMÁR
@leszúrt rittberger: A drogosokat nem szeretem, illetve a terjesztőket, ez nem valami másság, én nem tudom elfogadni. Viszont egész jó "légyfogó" ez a fesztivál, legalább le lehet kapcsolni egy időre a terjesztőket, és nyilván feljegyzik az adataikat..
Green Bloke
Helyes ! És ez így is lesz, ha a Jobbik kormányra kerül!

A drogosokat ki kell tiltani az országból a rendezvényeikkel együtt !

Szebb jövőt !
leszúrt rittberger
@Green Bloke: Húzódj be az árnyékba :) Mondjuk álmodozni lehet bármiről...
tivoli
Állítólag a drog terjesztése törvényileg tiltott.
Állítólag mindenki tudja, mire épül a fesztivál.
Állitólag a helyi kormánymegbizott megengedte a megrendezést.
Ez a jobbik mi a francért okoskodik mindig mindenért?
Csizmás Kond
...nem befelé kell tiltani, hanem kifelé...bemenni díjtalan, kijönni bizonytalan módjára.
GeoCravker
Baromi egyszerű. Vannak törvények. Be kell tartani. De minden oldalon.
Ha az OZORA fesztiválon tartott razzia drogdílert fog, le kell csukni. Éppen úgy, mintha a Nyugatinál fogták volna.
Ha egy betiltott gárda nyilvános gyűlést hirdet, akkor a szervezőket ki kell hallgatni, és a rendezvényt feloszlatni. Ha a Jobbik interpellál Pintérnél, amiért a Hősök terén engedélyezték és felvigyázták a gárda eskűtételét, azonnal komolyan vezsem az ozorai tiltakozásukat.
Addig elmennek a fenébe. Eröltetett menetben. Ha lehet, akkor fekete egyenruhában, és most azonnal. a 40 fokban. Víz nélkül. Ózdig.
tivoli
@GeoCravker: Igazad van! Börtönbe a kormánybiztossal.
tivoli
Háttérhőbörgők. Mindig ott vannak, ahol kinéz egy kis balhé.
ágimami
Ilyen alapon minden fesztivált és szórakozóhelyet be lehetne tiltani, mivel köztudott, hogy mindenhol van drog!
Érdekes!!! Eddig Ozorán még soha nem volt semmi komoly baleset - kivéve a mostani égési sérültet, akit az ott levők mentettek ki - ellenben a Szigettel, ahol tavaly is eltűnt, majd Bécsben előkerült valaki - nem beszélve arról, hogy mennyi a kéz és lábtörés, vajon miért???
Ha a hatóságok pontosan tudnák mi folyik a fesztiválokon, akkor a Szigetre is legalább annyi rendőrt kellene kivezényelni, mint Ozorára, kiváncsi lennék az adatokra!!!
Félreértés ne essék!!! Én is a drog ellen (főleg a terjesztők) ellen vagyok, de ez mér tényleg röhej, mekkora felhajtás van Ozora miatt!! Tényleg valakinek nagyon "csípheti" a szemét!!!
Dr.luigilongo60
A Jobbikot is tessék azonnal betíltani,irgum-burgum!!!:-)))
aremy
@Green Bloke: nocsak nem h kereszt van a születési papírodon no mert akkor
mondhatni gyerek vagy te nagyon faj nemzeti
szöszmösz
Gregorián kórus fesztiválon voltam külföldön. Alkoholos. cigiző, drogos , melegeket , sőt
a közönségben leszbiket is láttam.
A kórusok, maga a verseny szenzációs jó volt, maradandó élményt nyújtott, a többi csak most jutott eszembe , hogy szólt a jobbik mire kell figyelni.
Bugajakab
@szöszmösz: Remélem, nem fordítottál senkinek hátat. :-)
Dr.luigilongo60
@szöszmösz: Amiből nálunk problémát gyártanak,azzal máshol nem is foglalkoznak az emberek.
Ilyen az államadósság is,csak a fitymasz gyárt belőle hatalmas gondot, hogy legyen min csámcsogni a híveknek,azok meg nyámmognak is rajta rendesen ahelyett, hogy a saját életükkel foglalkoznának.
Persze ahol normális körülmények között lehet élni,ott a kisemberek nem a baromságokkal és egymással vannak elfoglalva.
világlátó
A jobbik még nem látja a valódi célt. Ozora a Gyurcsány - Bajnai kormányok bűnös hozománya, következménye a liberálkomcsi eszmerendszernek, a liberális EU. kudarcözön politikájának, amit a fidesz és kdnp a nemzet kétharmadával együtt fog majd felszámolni, rendet tenni akár két hét alatt.
Egyébként már régen kellett volna eljárni és egyszer és mindenkorra mélyen a föld alá nyomva tiltani, tűzzel vassal. Vajon milyen indoklással engedélyezték, ki kérte az engedélyt, milyen céllal? Itt valami nem egyenes.
pbalage
@világlátó: ezt te komolyan is gondolod, vagy csak vicceltél? (mer' viccnek szar)
Tudod, miért járnak a magyarok olyan ugrálós táncokat?
Mert már akkor itt voltak a földön, amikor az még ki sem hűlt!
világlátó
@pbalage: Látom, nem értettél meg. Pedig úgy reméltem rávilágíthatok erre az érthetetlen döntésre, amit a hivatalok meghoztak ozora kapcsán. Akár honnan is nézzük, ez a jelenség nem hiányzik nekünk, gyermekeinknek sem, senkinek sem. Ha pedig előre időzített " politikai célzatú bombának " tervezte ki valami eszement, - no az sem hiányzik.
A magyarok ugrálós táncairól , amit már akkor jártak, amikor a föld még ki sem hűlt...mondanivalódat sajnos nem értem, kérlek próbáld meg kicsit bővebben, hátha hajlott korom ellenére majd megértem. Amúgy pedig őszinte, lelkes tisztelője vagyok a magyar népzenének, a magyar táncoknak, amit a " Repülj Páva " szívet - lelket melengető műsorai során láthattunk. Várom válaszod.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.