A köznevelés felelősségre, minőségre és bizalomra épül - jelentette ki az emberi erőforrások minisztere vasárnap Debrecenben, a nemzeti tanévnyitón.

Balog Zoltán egyidejűleg kérte a politika szereplőit, hogy "ne rongálják a bizalmat a köznevelésben", a pedagógusokat pedig arra kérte, hogy "ne engedjék beszivárogni az iskolákba az ellenállást".

Az emberi erőforrások minisztere tanévnyitó beszédében a közoktatást a család és az iskola közös felelősségének nevezte, mint mondta  "a család nem megrendelőként van jelen ebben a folyamatban."

Balog: ne engedjék beszivárogni az iskolákba az ellenállást

"Ez lesz az 1018-ik magyarországi tanév, ám ha sokadik is, igazi megújulást hozó, mert változások sora jellemzi, (...) amelyek java része most, 2013 szeptember 1-jétől gyökeresen más, jobb megvilágításba helyezi rövidesen a tanügyet" - ezt már Hoffmann Rózsa mondta ugyancsak a debreceni nemzeti tanévnyitón.

A köznevelési államtitkár a megújulást hozó változások között sorolta fel az új nemzeti alaptantervet, az újrainduló szaktanácsadói rendszert és tanfelügyeletet, az intézmények állami fenntartásba vételét, és a jelentős, minden pedagógusra kiterjedő, ötszámjegyű, értékét megőrző béremeléssel kísért pedagógus életpálya modell bevezetését.

68 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
Helyes Balog bácsi! A parlament - rád való tekintettel - megszavazza a fizika tananyagból az Ohm törvényének azonnali törlését!:-))))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csa-csa
@darwin: arról hogy Te leírtad, kit nem kéne rászabadítani a gyerekekre, én meg arról írtam hogy a nem kevés kezelhetetlen brutál kölyökre kit kéne rászabadítani. üdv.
mariaberta
Az ellenállástól félti az iskolákat? És mi van a politikával? amit a Fidesz sikeresen bevitt az iskolákba, Attól nem félti a gyerekeket? Farizeus.
darwin
@csa-csa: Szerintem is ki kellene tiltani őket az iskolából.Szörnyű,hogy gyerekek is járnak oda.Elég volna a pedofil papoknak odajárni,akkor nem találkoznának.Van eszed,hajrá.
csa-csa
@darwin: ki beszélt a papokról Amúgy nem tudod elképzelni hogy utálom azt az álszent csuhás pedo.csűrhét. Pont ezért a valakikre hát rájuk férne a hit meg az erkölcs oktatása.
Kifejezetten a kezelhetetlen agresszív kölykökről beszéltem, (vannak egy páran) akik a Te gyereked is bántalmazhatják csak mert olyan kedvük van. Ha sors ne adja bekövetkezne, remélem szétvered a pofáját!
darwin
@csa-csa: Nem tilthatjuk őket ki.Régen el lehetett őket különíteni:kitiltás,kisegítő iskola,de ma már ez nem járható.Csak szerencse kérdése,hogy belebotlik -e a gyerekünk vagy sem.
csa-csa
@darwin: elég baj. csak megtorolni tudjuk, ha tudjuk...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.