A Fővárosi Önkormányzat tegnapi közleményében figyelmeztet arra, hogy az új hulladéktörvény értelmében a "lomizók" tulajdonképpen az FKF Zrt.-t lopják meg, így akár két év börtönt is kaphatnak. A hír erősen megosztotta az embereket. Ti mit gondoltok róla? Végre rendezi a lomtalanításkor rendre előjövő balkáni állapotokat, vagy a szabályozással radikálisan túllőttek a célon?

Forrás: zold8.hu
Feltöltő: Judka
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
miazavalami
@qxy: Mivel foglalkozol te hogy ilyen jól megy? :-)
qxy
@miazavalami: nem az a fontos hogy jól megy . Mindig azzal, amihez kedvem van . Lényeg, szerintem, merni kell. Szakmám szerint mindig csak azt mondom, Egyszerű hentes vagyok. Hogy mihez értek? az egy más dolog. Hogy milyen papírom van? Az sem fontos. Én azon vagyok, hogy mindig az vagy, ami szeretnél, vagy " akarsz lenni . "Nagyon hosszú lenne fel sorolni mivel foglalkozom . " Hentes ként" a Szegedi műjég pálya megvalósítása is szerepelt.. De kinek az érdeme lett? " Meg lettem győzve" hogy én nem is érthetek hozzá. . Szabadidőmbe, európai szakácsversenyen veszek részt, zenét szerzek, és a csillagközi utazáshoz a kellő energián agyalok, amit most vizsgálnak a nagy fizikusok, hogy tényleg lehetséges. Na meg a többi. Ja, gyógyítok is .
miazavalami
@qxy: Húúú:-)) Elállt a szómenésem...:-)
Csillagközi utazás? Hova szeretnél menni? Mely planétára?
gabrella
@Csizmás Kond: Ebben igazad lehet! Csak a kihelyezett konténerből büntethetők, mert azt talán bérli (a területet és a konténer saját) a többit úgy vihetik ahogy akarják!
bakegya
Az összes lomizó cigányt helybőól vigyék be ,ha nem húz el az állandójába-kötrözködnek,rongálnak és nagyon pocsékul szétszórják a lomokat-ebben jeleskedjen a TARLÓS ÉS A SINTÉR SANYA,a rend fenntartása a dolguk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.