Az elmúlt hetek több időközi választásának eredménye is azt mutatja, hogy a Fidesz legyőzhető, a bajai példa is megmutatta, hogy "nincs okuk az elbizakodottságra" – jelentette ki Bajnai Gordon csütörtökön Balatonfüreden.

Az Együtt-PM szövetség vezetője Mesterházy Attilával, az MSZP elnökével közösen tartott sajtótájékoztatót, amelyen együtt mutatták be a Veszprém megyei egyéni választókerületek baloldali képviselőjelöltjeit. A négy választókerületben szocialista, egyben pedig az Együtt-PM jelöltje indul.

A sajtótájékoztatón Bajnai Gordon a hétvégi bajai választással kapcsolatos eseményekre utalva azt mondta, hogy az megmutatta, hogy milyen kampányra kell készülni, a "tahóság és a szélsőség politikáját emelte közéleti rangra a Fidesz".

51 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
Az fogja eldönteni a mérleg nyelvét, hogy a választók között a tahók vagy a humánus, európai értékrendet vallók lesznek többségben. Szélsőséges esetben az agresszív tahóság polgárháborúhoz is vezethet, amint ennek az előszelét 2006-ban már látni lehetett.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szablyafűrész
@rugacs: "Angliában pl. most akarják (Orbánhoz hasonlóan) a rezsicsökkenést bevezetni! "

Na,akkor kapsz egy kis bónuszt:

Nehogy má' Orbán találja ki a rezsivakítást: - www.alternativenergia.hu/rezsicsokkentesi-korkep-a-vilagban-nem-a-mienk-a-szent-gral/59310

Oszt' jó napot !
rugacs
@szablyafűrész: Ilyen művelt, diplomás, elismert, közismert embertől az ilyenfajta primitív megnyilvánulás még nagyobb szégyen! Kösz, hogy megosztottad mindenkivel, hogy nincs mit elnézni neki, hiszen ha egy egyszerű, olvasatlan bunkó lenne, akkor el lehetne nézni neki azt az alpári stílust, amit közvetít a csőcseléknek, így azonban semmi kifogás nem elfogadható! Szentelhetné tudását hazájának hasznára, nem pedig annak lejáratására! Ő a rengeteg eszével pontosan azt mondja, amit ti hallani szeretnétek: ha megnyeri a választásokat kivezeti az országot a gödörből, megszünteti a válságot, munkát ad az embereknek, alanyi jogon eltartja a munkanélkülieket, stb. Te, ti ezt akarjátok hallani, ő pedig van olyan profi, hogy tudja, ha nyerni szeretne, ahhoz támogatókra van szüksége, tehát azt mondja, amit hallani szeretnétek.

Ha tudja, miről szól a válság (tuti, hogy tudja), akkor ekkora sületlenségeket nyilvánosság előtt nem mondana! Aki egy kicsit is tudja, mi a helyzet, az csak röhög rajta.

Én nem vagyok szakértő és nem is foglalkoztat különösebben ez a téma, annyira meg főleg nem, hogy reggeltől estig neked kommenteljek.

Ráadásul hasznom sincs abból, hogy felébresszelek csipkerózsika álmodból. Nekem semmivel sem lesz rosszabb, ha ő nyer, és akkor sem, ha marad a Fidesz.

Mert nem vagyok olyan ostoba, hogy elhiggyem, hogy ebből a válságból pár év alatt ki lehet vezetni az országot! Akkor sem, ha a Bajnai maga a jóisten! Mert ez nem rajta múlik!

Ezt még Te is megérthetnéd, ha nem lennél annyira rászorulva mások (pl. az isteni Bajnai szövegelésére), ha használnád a józan eszedet. Persze nem ártott volna az elmúlt éveket is nyitott szemmel átélned.

Én nem azzal töltöttem az időmet, hogy az Orbánt és a Bajnait összehasonlítgassam, főleg mert semmi értelme.

Az egyik okozója annak a helyzetnek, hogy itt tart az ország, a másik meg megpróbálja a szarból kihúzni.

A Te félék meg homokba dugott fejjel most arra ébrednek, hogy itt tartunk és most az Fidesz van...
szablyafűrész
@rugacs: "Ilyen művelt, diplomás, elismert, közismert embertől az ilyenfajta primitív megnyilvánulás még nagyobb szégyen! "

Látod mennyire hiányosak az ismereteid és még te vered magad ?

Bajnai nem "imntézte" és nem is szorgalmazta a felcsúti csodagyerek szobrának ledöntését ! Ha ellenkező ismereted van, akkor tedd ide !

"Ő a rengeteg eszével pontosan azt mondja, amit ti hallani szeretnétek" - részben igaz, mert valóban azt szeretnénk, ha Orbáncot elkergetnék a halál vérvörös hímtagjára, a mutyis bandájával együtt, másrészt ez pontosan Orbán taktikája,mint a rezsivakítás !
Egyetlen egy eredményt nem tud felmutatni a mutyikormány, ezért előállt azzal, amit már máshol működtetnek, ám a "panelproli" sem hülye, gyorsan kiszámolta, hogy valójában ,mennyi is az annyi és valójában kiknek kedvez !

( Amúgy, elfelejtettél reagálni arra, hogy nem Orbán találta ki a rezsicsökkentéses parasztvakítást ! )

"Én nem vagyok szakértő és nem is foglalkoztat különösebben ez a téma, annyira meg főleg nem, hogy reggeltől estig neked kommenteljek."

Én is így lennék ezzel, ha köpni-nyelni sem tudnék a tények hatására !

"Mert nem vagyok olyan ostoba, hogy elhiggyem, hogy ebből a válságból pár év alatt ki lehet vezetni az országot! Akkor sem, ha a Bajnai maga a jóisten! Mert ez nem rajta múlik!"

Ezt senki nem így hiszi, de úgy fogalmaztam, hogy Bajnai idején tombolt a válság, ellenben szeretett felcsúti csoda-cimborád szerint "Magyarország jobban teljesít" - miben is ? Mert a külföldi szaksajtó szerint ez mese, az MNB-t padlószintre vitte Eltolcsy ( itt is olvashatsz róla ! )

"Az egyik okozója annak a helyzetnek, hogy itt tart az ország, a másik meg megpróbálja a szarból kihúzni."

Egyetértünk !Az első az Orbán, a második Bajnai és több, normálisan gondolkodó !

Aki ráteszi mocskos mancsát a magántulajdonra egy kapitalista társadalomban és gazdaságban - az egy átvedlett kommunista, önös érdekű tetű ( Lásd: - föld -és trafikmutyi ! )

"Ráadásul hasznom sincs...
szablyafűrész
Ami lemaradt, már nem ismétlem meg, amire nem kaptál választ, arra nem is érdemes, benneteket, lebutított birkákat meghat az állandó "nemzetizés" holott a mutyivezér a saját és a cimborák gazdagodásáért küzd. Parasztvakító I. Orbán, első 4 éves uralkodása alatt - kormányfőként, hivatali idejében ! - megtízszerezte vagyonát, holott egy büdös darab jól menő vállalkozása és lottó ötöse sem volt soha !
Vajion hogyan ?

Ezen is érdemes elfilozofálgatni...
rugacs
@szablyafűrész: Jaj! Már tök nehezemre esik, hogy cáfoljalak. Én egy szóval sem utaltam a szobordöntögetésre! A tahózására utaltam! Láss is, ne csak nézz bután ki a fejedből! És én nem szoktam magamhoz nyúlni, nincs rá szükségem:-) Mazochista sem vagyok, hogy magamat verjem! Ami a te ismereteidet illeti: én azt hittem, te valami Bajnai fan vagy, aki fejből köpi az életét. De rájöttem, egyszerűen csak kimásoltad a wiki-ből. Hát ez tényleg nagy dolog...!

De ami kettőnk között is nagyon eltérő, hogy más mértékegységgel, más mérce szerint mérjük az embereket:

Te még ott tartasz, hogy a wiki-ben talált infó után méred az embert! Akinek több van, az a megfelelő!

Én a tettek alapján, a megjelenés alapján, a stílus alapján! Véleményem kialakításához nem igazán veszek igénybe sajtó orgánumot, főleg nem pártoskodót!

Ha valaki a sajtóban vagy bármely médiában nem úgy viselkedik, ahogy egy politikustól én elvárom, az a szememben nulla (0)! Aki trágár kifejezéseket használ (ráadásul tanult, művelt embernek tünteti fel magát), közönséges, gyűlölködő, magyart magyar ellen uszít, akinek fontosabb a nyugat érdeke, mint a hazáé, az főleg kiveri nálam a biztosítékot!

Tök mindegy melyik párt tagja!

Aki szándékosan kiforgatja mások szavait (mint Te), az is! Sorolhatnám, de semmi értelme.

S mint írtam (valahol?!) a tudatlanság ellen van szer, de hülyeség ellen...!

"Aki ráteszi mocskos mancsát a magántulajdonra egy kapitalista társadalomban és gazdaságban - az egy átvedlett kommunista, önös érdekű tetű ( Lásd: - föld -és trafikmutyi ! )"

Nagyjából azért érted is, amit itt leírtál?

Vajon arról hogy vélekedsz, aki a háború után elvette a magántulajdont, erőnek erejével betette a közösbe, aztán a rendszerváltáskor magáévá nyilvánitotta! Mert a volt mszp-sek így jutottak vagyonhoz, magántulajdonhoz!!! Nézz utána a történelemkönyvekben! Nem tudom, hány éves lehetsz, de vagy nagyon ifjú, vagy nagyon ostoba vagy.

És ha már annyit bújod a netet, keress rá olyan...
szablyafűrész
@rugacs: Belebuksz a saját hülyeségedbe !

Kiforgatni annak a szavait lehet, aki okot és alapot szolgáltat rá - mint Te !

A dátumokat figyeld - okostojás, ezeket nem az Mszp mondta a Bajnai kormányról:

"2010.08.10., 17:17

A minisztérium elismeri: "Az egyenleg romlását legnagyobb (és növekvő) részben az adó- és járulékbevételek kiesése okozta". Ráadásul a bevételek elmaradása májusban és júniusban felgyorsult. Tehát a dokumentum alapján a hiány nem a Bajnai-kormány költségvetésbe épített aknái miatt, hanem tőle független tényezők, az adóbevételek alakulása miatt szállt el. " (hirszerző)

oszt' jó napot !

"
A kormány is elismerte Bajnaiék munkáját

2010. szeptember 14., kedd 11:08

Kisebb zavar támadt az országgyűlés gazdasági bizottságának múlt heti ülésén, amikor kiderült: a szocialisták jobban egyetértenek Matolcsy György helyzetértékelésével, mint a bizottság fideszes tagjai. A költségvetés zárszámadásából ugyanis kiderül: az előző kormány azt tette, amit tennie kellett, az IMF-hitelre szükségünk volt, és az "Út a munkához" program is egészen sikeres volt.(
Elismeri például, hogy az előző kormány jelentős lépéseket tett a gazdasági és a pénzügyi rendszerek stabilizálása érdekében. A korábbi fideszes állásponttal szemben az írás leszögezi: az államháztartás finanszírozása, a forint árfolyamának stabilizálása, illetve a pénzügyi rendszer működése is csak az IMF hiteleivel volt biztosítható.(index)

oszt' jó napot - narancsligetben porba-fingó

Tudod,amire nem kaptál választ - arra nem is érdemes !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.