Ajándékozással egybekötött árubemutatót tartott Szijjártó Péter nigériai látogatása alkalmából: egy gyógyító fényágyat adott át a nigériai labdarúgó szövetségnek, és ismertette a magyar fejlesztésű eszköz előnyeit – írja a kickoffnigeria.com oldal.

Szijjártó előadást is tartott, azzal ajánlgatta a nigériai focistáknak a külsőre leginkább egy szoláriumhoz hasonlító, magyarok által kifejlesztett Sensolite fényágyat, hogy a magyar válogatott focisták is ennek használatával készülnek a nemzetközi meccsekre és tornákra – írja a hvg.hu.

Szijjártó örömét fejezte ki, hogy bemutathatta a fényágyat, és reményét fejezte ki, hogy a két ország együttműködik majd a futballban – írják a lapok, hozzáfűzve, hogy maga Szijjártó is válogatott focista volt korábban. Ez persze nem igaz, hiszen ő csak futsalozik. Szijjártót az eseményre a nigériai magyar követség emberei is elkísérték – olvasható a hvg.hu. cikkében.

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
" a magyar válogatott focisták is ennek használatával készülnek a nemzetközi meccsekre és tornákra " - Igen és látjuk milyen csodákra képes a magyar foci válogatott:-)))) Csak úgy záporoznak a gólok, ,,,,, a magyar kapuba!!:-)))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kopeba
Azoknak csak kotont szabadna vinni mert szaporodnak mint a nyulak.
Senara
magyarok által kifejlesztett Sensolite fényágyat, hogy a magyar válogatott focisták is ennek használatával készülnek a nemzetközi meccsekre és tornákra – írja a hvg.hu.:-))) hatalmas sikert értünk el használatával :-))) Szerintem minden színből hatot vesznek :-)
űrbán
"magyarok által kifejlesztett Sensolite fényágyat" ez a kotonszökevény, ezt vitte Afrikába, Ha Grönlandra megy oda meg magyarok által kifejlesztett fagyasztó szekrényeket visz ugye?
lenhardtibolya
Lehet, hogy tévedek, de Nigériában éppen elég a természetes napfény, nem hiszem, hogy műfénnyel kellene kezelni a focistákat. Ha már volt egy ilyen fényágy "feleslegesen" akkor be lehetett volna állítani az sztk-ban, hogy a várakozók kicsit feltöltődjenek fénnyel...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.