Szókimondó posztban alázta volna a Cinket, de kifogott rajta a billentyűzet és az alulinformáltság. Pedig hát ha valaki, akkor az európai parlamenti képviselő úr aztán tényleg tudja, hogyan kell a picsaseregeket hajtani. Részletek:

Forrás: maria.blog.hu
Feltöltő: No_Fidesz_No_Problem
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
@coni: Volt neki gyerekszobája, kilincset varrhatott a bejárati pokrócra és tehén lehetett a radiátor.A kőbölcsőben ringatózás után franciás nevelést kapott, méretes franciakulcs segitségével verték bele az illemet, sajna kevés eredménnyel.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
soper
Azt se tudtam, hogy ezt a cink.hu-t eszik vagy isszák. Most felkerestem őket és nagyon tetszik. Rendszeresen fogom olvasni. Köszönöm a reklámot.
coni
Ki az az elvetemült aki egyáltalán látogatja a Mr Folyikaszámbólamocsokmertnemvoltgyerekszobám című alak facebookját?
Annyira nincs képben a Mr a cink.hu-val kapcsolatban feltehetőleg utasításra alázná (valójában ez a reklám helye, mert vele együtt sokan nem ismerték,.. eddig).
csikknorisz
@soper: Az biztos, hogy Szily jobb a szakmájában, mint Deutsch az övében. :)
hallgatag
Kijaf@szom tompika !!! Te tényleg ennyire primitiv
barom vagy, vagy csak itt szerepelsz ??? Ez a max.
amit töled várhatunk ( sajnos )
joopapa
Nem az a probléma tompikával hogy azt a szót hogy írta vagy nem hogy írta! Az a baj hogy egy ostoba műveletlen bunkó. Ha nem lenne orbán haverja még diplomája sem lenne ennek a szerencsétlennek. A politikában elért eredménye, 5 milliárd a beléptető kapukért ami azóta porosodik valahol. Hiressé inkább a bulvár média tette házasságai és válásai okán, házassága Für Lajos lányával és válása a pletyka lapok oldalain zajlott. Az hogy buta abból is látszik hogy okoskodásait trágár szavakkal vegyíti így még hiteltelenebb lesz.
silber13
@coni: Volt neki gyerekszobája, kilincset varrhatott a bejárati pokrócra és tehén lehetett a radiátor.A kőbölcsőben ringatózás után franciás nevelést kapott, méretes franciakulcs segitségével verték bele az illemet, sajna kevés eredménnyel.
varrólány
Érdekes" szépen szóló " magyar szavakat tud írni. Ajánlok neki valami szépirodalmi művet próbáljon olvasgatni.
Ne az idétlen facebook.-on lógjon már mindig.
tarhonya
16 év egyetemi tanulmány kevésnek bizonyult?!
silber13
@Dr plágium: Ne viccelj már! A teremtő - mihelyt meghallja a Tompika nevet, azonnal az égi mellékhelyiségbe rohan, mert azért az angyalok előtt mégsem illik rókázni!! Bár az angyalok azért tudják, hová vágtat az öreg! Odalent a pokolban már feldíszített , első osztályú,szurokkal megtöltött üst várja Tompa Tompit!
Tootsy
@Dr plágium: Remelhetoleg ha lejar a megbizatasa... Na, itthonrol azert biztos nehezebb lesz neki kopkodnie...:o(((
Tootsy
Azzal egyutt azt hiszem, ez a szerencsetlen bunko abba a szoba keveredett inkabb bele, hogy "piaci sereghajto", dehat az alulinformaltsaga akkor is megmarad es uvolt a megnyilvanulasabol , amikor azt varja, hogy a cink.hu-n hirdeteseket talaljon. Valoban, ha elolvasta volna a cink.hu mukodesi szabalyzatat, akkor eleve nem hianylta volna a hirdeteseket...
Halszem
@tarhonya: Azért miniszterelnöki "közbenjárásra" lett diplomája!
Halszem
@Dr plágium: Amint a "gazda" elmenekül végre Azerbajdzsánba a söpredék is meghúzza magát!
silber13
@Tootsy: Ha lejár a megbizatás, majd a csúti Belizár " meghosszabbiccsa!":-))
Csizmás Kond
Ismét egy csípőből-lövés ékes bizonyítéka...el kellett volna olvasni a cikk hozzászólásait is ott már megfejtették a rejtélyt...:))
nem picsa hanem piacsereghajtó...na de kinek hol viszket azt vakarja...:))))))))
silber13
@Csizmás Kond: Pedig Tompikára jellemző cselekvés: a pitsasereg hajtása, felhajtása. Ez is ám egy foglalkozás, főként ott, Brüsszelben, Vastag pénzekért! Igaz tompult agyú képviselő úr (!!??)
Csizmás Kond
@silber13: Nem az ideálom Tomika de most ebben ártatlan...
Amúgy Marika egyre többször fog mellé...:)
Pálinkafőző Rézüst
@silber13: hány tizenév alatt diplomázott le e jószág?? :) No és az sem volt semmi, AHOGY megkapta szerencsétlen...:((
Desischado
Valószínűleg tompika nem ismeri a mondást! "Hallgattál volna, bölcs maradtál volna." De egy ilyen szellemi toprongytól mi mást lehet várni?
szablyafűrész
Ugyan már, mit vártok egy Dajcstól, "amelyik" összes államvizsgája 14 (!) évig tartott és csak a Fidesz-uralom idején "sikerült" letennie maradéktalanul ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.