Szókimondó posztban alázta volna a Cinket, de kifogott rajta a billentyűzet és az alulinformáltság. Pedig hát ha valaki, akkor az európai parlamenti képviselő úr aztán tényleg tudja, hogyan kell a picsaseregeket hajtani. Részletek:

Forrás: maria.blog.hu
Feltöltő: No_Fidesz_No_Problem
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
@coni: Volt neki gyerekszobája, kilincset varrhatott a bejárati pokrócra és tehén lehetett a radiátor.A kőbölcsőben ringatózás után franciás nevelést kapott, méretes franciakulcs segitségével verték bele az illemet, sajna kevés eredménnyel.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@silber13: Nem az ideálom Tomika de most ebben ártatlan...
Amúgy Marika egyre többször fog mellé...:)
Pálinkafőző Rézüst
@silber13: hány tizenév alatt diplomázott le e jószág?? :) No és az sem volt semmi, AHOGY megkapta szerencsétlen...:((
Desischado
Valószínűleg tompika nem ismeri a mondást! "Hallgattál volna, bölcs maradtál volna." De egy ilyen szellemi toprongytól mi mást lehet várni?
szablyafűrész
Ugyan már, mit vártok egy Dajcstól, "amelyik" összes államvizsgája 14 (!) évig tartott és csak a Fidesz-uralom idején "sikerült" letennie maradéktalanul ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.