A Fidesz újabb győzelme esetén 2017-től inkább köztársasági elnök lenne a Fidesz-elnöke – írja a Figyelő.

A hetilap megbízható forrásokra hivatkozva azt írja, a kormányzati struktúra módosításának mozgatórugója az lesz, hogy felépítsék Orbán Viktor utódjának szerepét. A tervek szerint Lázár János miniszteri státuszban vezetné a Miniszterelnökséget, ő lenne a miniszterelnök-helyettes és hozzá kerülne a közigazgatás. Nem kizárt, hogy a területet felügyelő Navracsics Tibor váltja Andor Lászlót az uniós biztosi poszton.

Lázár válthatja Orbánt

A kormányzati struktúra átalakítása után 2017-ben Lázár lenne a miniszterelnök, mert Orbán államfőként folytatná, miután 2017-ben lejár Áder János mandátuma. A Figyelő szerint ez a forgatókönyv csak akkor valósulhat meg, ha Orbán betonbiztosnak érzi a Fidesz támogatottságát, Lázár pedig bizonyítja, hogy alkalmas a Fidesz és az ország vezetésére.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
És még Tónyó vergődött két napja, hogy sehol egy új arc a balodalon? Itt is ugyanaz a selejt forog körbe.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
joopapa
@gomez: Százméteres se...ásban örökös magyar bajnok, fedett pályás közpénz eltüntetésben válogatott keret tag a fidess maffia színeiben!!! Ja és amatőr sport vadász, semijen zsoti vadász egylet aranyfácán díjas bakot lövője!!!
Hellcat
Remélem hogy Annyitisér janiból nem lesz senki, azt meg főleg, hogy a cigánykirályból nem lesz közt elnök...nagyobb szégyen lenne az országnak mint a skiccpali.
Manhattan
Ne legyenek illúzióitok...Minden épül, szépül, s éppen el fog készülni a választások utánra... Koronázás lesz!
Utána jön a maradék bőr lenyúzása és minden egyéb kitaposása a szegényekből (mert ők nem számítanak és eltűrik)...Mert "Mindenki annyit ér, amennyije van!" ...és...mert...Mert megérdemeljük!!! :(((
herczeg0210
Elvtársak ! Ez már vetésforgó! De ki, kinek, milyét, hol, hányszor, a koleszből?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.