Üzletileg megalapozatlan a paksi szerződés. Politikai okokból kötöttek egy politikai alkut - ezt mondta a Hír24-nek Csiba Katalin.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SwordFish
Retteg az oroszoktól a baloldal. Röhejesen szánalmas. >:-D

Igazából a nyugati globalogazdijuk érdeikeiért rettegnek, nem a magyarokért. >:-I

Átlátszóak, mint a fing ! >:-D
coyote3
Befeküdt? ! "Emlőn" van. Gerincesen, amúgy orbánosan... Bárkivel fogadok, hogy a KÖZGÉP komoly kapacitással lenne az építkezésben:)
tavaszi
nicsak-nicsak ...micsoda szánalmas társaság ...nem oly rég még basztatták a kormányt hogy hátat fordit keletnek...mert piac...piac...és ujra csak hatalmas piac...és kérem: beindul a keleti nyitás politika ..és kik fujják az ellenpasszát szelet?? a baloldal. Szóval elvtársak ti a maradék létszámotokkal döntsétek már el ,mit akartok. igy csak nevetsége akciózás az egész megnyilvánulásotok..
dömdödöm
nyomjátok itt a hülyeséget ! :-( Legutóbb bejöttek a ruszkik egy fos indokkal azt nem tuttttttuk kitenni őket 45 évig . Úgy csináltok mint ha soha itt sem lettek volna :-(
kacsa0707
Az oroszok Magyarországot nem rabolták ki, mint a baloldal segítségével a nyugati "testvéreink" tönkretéve a magyar gazdaságot.
A volt Szovjetunió is csak a negyvenes években( a megszállás elején) rabolt utána már engedte érvényesülni a dolgozni akaró magyar embert.
A későbbi túlkapásokat,rablásokat a mostani "baloldal" elődei végezték.
coyote3
Apám ez igen!!! Sosem hittem, hogy bigottan jobboldaliak fogják piedesztálra emelni az oroszokat. :))))))))))))))))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.