A Fidesz szerint az ócsai lakópark a Gyurcsány-korszak szimbóluma. "Ma ugyanaz a Gyurcsány-koalíció gúnyolódik ezeken a családokon, amelyik hagyta, hogy a bankok becsapják az embereket és elvegyék otthonaikat" - olvasható közleményükben.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Vizual
Mi más juthatna az eszébe. Ezeket a devizahitelesek megmentésére készítette a kormány. nagyvonalúan úgy 500 ezer Ft/négyzetméter áron. ( Rozsadomb valamivel kevesebb, úgy 100 ezrekkel. Nem örömködve azon, hogy a lakás devizahiteleket a FIDESZ kezdeményezte 2000-ben, mert ugye ők mindenkinek lakást adnak. és ők mondták, hogy megoldják a problémát, most. Hát valaki jól járt az építéssel, mely kb. egy szinten van a modern nyomornegyedekkel. Most, mint mindent Gyurcsányra fognak. És te hiszel nekik. ? Ki építette ? Hát had ne mondjam, de ...
A FIDESZEN a választások után számon kellene kérni. Egyszerű ez mint a vakablak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.