A Fidesz-KDNP miskolci országgyűlési képviselője állítja, nem tagja semmilyen gazdasági társaságnak – mondjuk senki nem is állította, hogy igen. Férje cége viszont hat helyen is nyithat tarfikot.

Az ellenzéki összefogás miskolci képviselő-jelöltje közölte, Csöbör Katalin "befolyással való visszaélés miatt méltatlan lett arra, hogy a miskolciakat képviselje". Nagy-Korsa Judit az MTI-hez kedden eljuttatott közleményében azt írta: sajtóinformációk szerint Csöbör Katalin, a Fidesz miskolci egyéni országgyűlési képviselőjelöltje férjének cége hat nemzeti dohányboltot üzemeltethet a térségben.

"A képviselő asszony cinikus válasza szerint ő nem segíthetett házastársának ezen koncessziók elnyerésében, a valóság azonban az, hogy az érintett trafikpályázatok előre lezsírozottnak, személyre szabottnak tűnnek" – fogalmazott Nagy-Korsa Judit, aki emiatt ellenfele visszalépését követelte.

Csöbör Katalin: nem vagyok tagja gazdasági társaságnak

Erre reagálva Csöbör Katalin a "személyét ért támadással" kapcsolatban a következőt írta az MTI-nek "tudomásom szerint férjem tavaly ősszel, jóval a trafikpályázatok győzteseinek kihirdetése után egy gazdasági társaság kültagja lett. A társaság részletes tevékenységével kapcsolatban semmi információm nincs. Sem a társaság, sem a férjem gazdasági tevékenységével nem foglalkoztam eddig, és ez után sem szeretnék."

Hozzátette, az újsághírekkel ellentétben szeretné megerősíteni, hogy semmilyen gazdasági társaságnak sem tagja.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Szvetlana
nem tud a férje gazdasági ügyeiről. Hmmm. Azt azért csak tudja, hogy a férje nem LMP-s nem MSZP-s, hanem Fideszes alpolgármester Alsózsolcán. Ennyit azért csak megbeszélnek otthon.
Ha figyelembe vesszük, hogy a trafik mutyi után jön a pia mutyi, akkor ez a Csöbör család, vagy társulás jobban teljesít.
Azért az a 6 üzlet szépen hozhat a konyhára.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nemzeti_nyugdíjas
@nahát: Szerinted életszerű ez a disznóság?
Desischado
Hajrá, lehet, hogy "megélhetési gondjai akadtak vagy csak szimplán fideszes haver, és dobtak neki pár trafikot, elvégre cssládbsn marad!
alte trottel
@nahát: Nahát, hogy ezek a ballib liberbolsi komcsi rágalmazók már nem tisztelnek egy szépaszonyt se! Csak úgy zúdítják rá a mocskolódásos rágalomhazugságáradatot! Méghozzá csöbörből... izé, VÖDÖR-ből! Pedig az a szegény szépaszony nem törte föl a Fortkokszot se, nem lopta el a Kohinórt, nem tört be a Lúvrba, nem rabolta ki a Zermitázst és nem lőtte le egyik Kenedit se!
bra048
S ezek fognak a TÁRKI közvélemény-kutatás szerint 80 %-os arányban nyerni ?
aremy
@nahát: ha én is kaptamvolna 4-8 trafikot mocskolódhatna bárki.az nemtűntfel
hogy 6 trafikba egyedül hogy fog boldogulni?? mert a tésasszonynak más elfoglaltsága van.de vele sem tudná ellátni a feladatot.
sírásó
a miskolci fideszeseknek nem kell szégyenkezniük, ami a tahóságot illeti!
index.hu/gazdasag/2013/04/26/bejott_a_trafikpalyazat_a_miskolci_fideszesek_csaladtagjainak/
önkormányzati élösködök, stromanok, házastársaik nevén rabolnak!
mesélje el nekem valaki, hogy egy fogorvos, egy szülész-nőgyógyász, miért van rászorulva még 4-5 trafikra? az orvosi diploma feljogosít trafik üzemeltetésre?
persze egy olyan város ahos sajátházig aszfaltozó kriza gyerek a polgármester és a sajátházig aszfaltazó, 40 milliós házat a semmiből vevő zsiga a vicepolgármester, ott mire számíthat az ember!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.