Valahol Miskolcon volt még egy elkallódott fideszes, akinek nem jutott trafik. Eddig. Csöbör Katalin fideszes képviselő alsózsolcai alpolgármester férje, Mike György alapító kültagja egy olyan trafikos cégnek, amelynek fiók- és telephelyein dohányboltok működnek – írta meg a Blikk.

A lap szerint összesen hat olyan telephelye van a Trafik Management Bt.-nek Miskolcon, Alsózsolcán, valamint Felsőzsolcán, ahol trafikot jegyeztek be. A fél tucat boltból egynek a vámhatósági engedélye közvetlenül Mikéék betéti társaságának nevére szól, s a cég vélhetően nem is csinált rossz üzletet. Ugyan a dohánybolt még nem nyílt meg – a koncessziót csak októberben, a harmadik körben osztották ki –, de a miskolci Tiszai pályaudvar területén található, vagyis rendkívül forgalmas helyen. Ráadásul Szerafi Zoltánnak, a Mike üzlettársának ezen kívül van egy saját trafikja is.

Hat trafikot nyertek Csöbörék, megmagyarázták

További öt üzlet is működhet a Trafik Management Bt. telephelyein. Ennek az öt üzletnek a tulajdonjoga egy kézben fut össze: Závodszki Andreáéban. Ő Csöbör Katalin földije, egy utcában lakik a honanyával, néhány háznyira tőle.

A Blikk megkérdezte Csöbör Katalint, hogy miért vágott bele a férje a trafikbizniszbe, és hogy volt-e köze az ő politikai kapcsolatainak ahhoz, hogy Závodszki, illetve férje üzlettársa trafikokat tudott elnyerni.

"Úgy tudom, a férjem tavaly ősszel, jóval a trafikpályázatok győzteseinek kihirdetése után egy gazdasági társaság kültagja lett. Mivel a társaság később alakult, mint a pályázatok lezárultak, ezért nem is segíthettem, és nem is segítettem a koncessziók elnyerésében" – válaszolta a Blikknek Csöbör Katalin.

A lap emlékeztette, hogy a céget pár nappal azelőtt alapították, hogy kihirdették férje üzlettársának, Szerafi Zoltánnak győzelmeit, de erre a felvetésre a politikus nem reagált.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Aki régen trafikot üzemeltetett abból az egyből tisztességesen megélt. Aztán jött a fidesz és elvette a trafikot, és így több trafikot is birtokolhat ma már egyetlen fideszes. A régi tulajoknak meg még mindig ott van a közmunka vagy esetleg alkalmazzák a régi trafikjában. Ugyanez van a földpályázatoknál is. Elveszik a valódi termelőtől és odaadják annak aki még földet sem látott. A gyarmatosító fideszes észjárás szépen kiolvasható az egész szégyenletes történetből.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
F_Viktor
@Hellcat: Írod:
"Csak hatot? Kevesellem..."

Igazad van, az egész trafikmutyi kitalálója, a koncessziós trafikpályázat megalkotója, a Lézer Jankó kebelbarátja, azaz Sánta János, több, mint 500 (ötszáz!!!) trafikra tette rá a szőrős mancsát:

"Több mint 500 nemzeti dohányboltot irányíthatnak júliustól a hódmezővásárhelyi Continental-csoporthoz köthető személyek írja csütörtöki összeállításában a hvg.hu, amely kiderítette, hogy legalább ennyi koncessziót nyertek azoknak a május végéig létrehozott trafikos cégeknek a beltagjai, amely társaságoknak vagy a bel- vagy a kültagja a Continental dohánygyárral, terjesztő és forgalmazó cégével, a Tabán Trafik Zrt.-vel, vagy a Continental-csoport más érdekeltségeivel áll kapcsolatban."

www.mixonline.hu/Cikk.aspx?id=85481
Hellcat
@F_Viktor: Na igen...pont erre gondoltam...fideszmutyi nem ismer határokat.
F_Viktor
@Hellcat: De azt sem ismerik, hogy elég, ezért riogat most is Orbán, hogy FOLYTATJUK!
Persze, ha hagyjuk!
Desischado
És ezt akarja a csuti maffiózó folytatni! SOHA!!!
kukac50
Ha másik kormány lesz hatalmon vissza kell adni a dohány árusítását a régi trafikosoknak és a boltoknak ahol eddig is árultak dohány terméket.
Miért a Fideszes csókosainak hozzák a hasznot,mivel még emelték is azt árrést,hozzon hasznot sok kisvállalkozónak.
pityuka
@silber13: A pártirodán írták meg ennek az agyhalottnak a szöveget, amit ide bemásolt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.