A Fidesz arra szólította fel Mesterházy Attila szocialista pártelnököt és az MSZP-t, hogy léptesse vissza a képviselőjelöltségtől Józsa Istvánt, mert jogosulatlanul vett fel több mint 5,5 millió forint lakhatási támogatást. Józsa István viszont állítja, hogy jogszerűen kapta a költségtérítést.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Mert a fideSS már visszaléptette hende vitézt?
nyanya001
A görény beszél illatról ?
www.privatkopo.hu/WebArticleShow.aspx?AGM=PolitikaEsBunozes&AN=mokanvademeles&MN=PolitikaEsBunozes&LN=Hungarian
Mennyien vettek fel jogosulatlanul a Fideszesek közül ?
Pl a Szíjjártó 1 millióval több fizetést !
nehogymá
a lakhatási támogatás a képviselőknél eleve jogtalan.van olyan aki csak képviselő?szerintem nem sok.ha a javadalmazásából kivenne egy panelt a fővárosban,még akkor is maradna rendesen,mert ezenkivül még jár egy kis ez az. aki ilyen rohadt anyagias ne menjen képviselőnek.
kukac50
Arról is beszéljen a Fidesz,hogy 2013 őszén bilincsben vitték el a mezőgazdasági és vidékfejlesztési hivatal elnök helyettesét és 3 munkatársát a Nemzeti földalapkezelő szervezet elnöke Sebestyén Róbert is távozni kényszerült a botrányba fulladt földpályázatok miatt. Azoknak akik elbírálták a pályázatokat azoknak is hozzák nyilvánosságra a nevüket és bírósági eljárásokat úgy szivárogtassák ki mint a Simon ügyet és Orbán Viktor beszéljen erről is ezt akarja folytatni,vagy szeretné!
keresztapa
Ő minden lopásra alkalmas, nem kell háborgatni, a pártja sem különb ő csak egyszerű követő.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.