Elindult a békemenet a budapesti Alkotmány utcából a Hősök terére, a menet – Csizmadia László, a Civil Összefogás Fórum (CÖF) alapítója, Széles Gábor nagyvállalkozó, Bencsik András, a Magyar Demokrata főszerkesztője és Fricz Tamás politológussal az élen – az "Egy az ország – 2014. április 6-a" feliratú nemzeti színű transzparenst viszik maguk előtt.

Az MTI tudósítói a helyszínről azt jelentették, hogy a vonuló tömeg teljesen megtöltötte az Alkotmány utcát, miközben még sokan a Kossuth téren álltak.

Elindult a Békemenet

Az indulás előtt a nemzeti színű, székely zászlókat, CÖF-ös és fideszes lobogókat lengető emberek elénekelték a magyar és a székely himnuszt.

"Vezess Viktorunk, s veled indulunk" – ez történik a Békemeneten >>>

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dömdödöm
Azt a sok torz fejű szörnyű fazont az első sorban ,menni alig bírnak , (katasztrófális látvány ) :-( a rasszista medicinlabda fejű bayer már oda sem mert állni előre :-(
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dömdödöm
Kádár jános

1964 Május 1

Azért örülök nagyon mert látom az emberek jokedvet ,nem csak innen a tribünről
Hanem amikor ott voltam a gyülekező helyen is ,és nagyszerű értés azt látni hogy százezrek együtt vannak az emberi haladás , béke jegyében .

www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=yryypuqoZmo
dömdödöm
Fel narancsos protektárok .

Föl Cöfösök protektárok
Vidékiek , nagymamák
Nagy munka vár ma ráátok
Élnek még a bürokraták

Zsiványok ,délcegek , mórok ,
koldusok és burzsuák
Resszkessetek mert fel szeedjük
az elnyomott csikk halomát .

Csúnyán megheckelt szabadság ,
zászlaja szélcsendben lóg
Éljenek az orbaniisták ,
és a bilderberg csoport

Éljenek az orbaniisták ,
és a bilderberg csoport
vitamin51
Oké, most már csak azt lenne jó tudni, hogy ha "Nem leszünk gyarmat" a szlogen, akkor miért adták el Putyinnak az országot? Azt ugye nem gondolja senki, hogy az atom mutyival nem lettünk gyarmatosítva? Azt a hihetetlenül nagy összeget amire leszerződtek, nem lesz az a kormány amelyik kitudná fizetni. A mi zsebünk jelentem már üres, az a sok munkavállaló akik javítják a munkanélküliség statisztikáját, állítólag pozitívan, sajnos külföldön dolgozik, vagyis ott adózik! A többi pedig közmunkás, vagyis éhbérért egyeli az árkok partján a füvet. Már csak a katonai megszállás hiányzik, majd akkor vonulgasson a békemenet, mert akkor aztán lesz miért!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.